Προτάσεις προς τους Δημιουργούς των τραγουδιών

jorge
08.05.2015, 18:08

Τα εύσημα και τα συγχαρητήρια είναι σημαντικά.

Όμως αν θέλουμε να βελτιωθούμε - σε οποιονδήποτε τομέα - καλό είναι να ακούμε και αυτά που δεν αρέσουν.

Τι θα προτείνατε λοιπόν στους δημιουργούς του διαγωνισμού, προκειμένου να βελτιώσουν την παραγωγή, το στίχο, την ερμηνεία και τη μουσική τους;

Τι δεν σας άρεσε στα τραγούδια τους και τι διαφορετικό θα κάνατε εσείς στη θέση τους;

Σκοπός του topic, το οποίο έχει επαναληφθεί και σε προηγούμενους διαγωνισμούς, είναι να βοηθήσει τους ακομπλεξάριστους δημιουργούς στην περαιτέρω πορεία τους, μια και οι περισσότεροι είναι νέοι και έχουν ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα να δημιουργούν. Και οι πρεσβύτεροι όμως, θεωρώ πως όλο και κάτι θα έχουν να κερδίσουν από ένα ειλικρινές σχόλιο για τη μουσική τους.

Δικό σας


KRISTHESS
08.05.2015, 22:27

Ας κάνω λοιπόν την αρχή με ένα από τα 5άστερά μου που είναι σχετικά χαμηλά στη βαθμολογία!     ΦΩΤΙΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ.. αυτό το κομμάτι λοιπόν έχω την αίσθηση ότι θα μπορούσε να είναι καταπληκτικό αν δεν "ζοριζόταν" φωνητικά ο τραγουδιστής στο κουπλέ... Τα ρεφρέν του και ειδικά προς το τέλος τα σπάνε με τις δεύτερες που έχει βάλει ο δημιουργός.. Ίσως θα μπορούσε σε ένα σημείο να είναι ακόμα καλύτερος ο στίχος..αλλά δεν με ενοχλεί.. Η βασική μου πρόταση είναι.. να δοκιμάσει αυτό το κομμάτι με μία γυναικεία φωνή Smile.. Πιστεύω ότι θα αναδειχτεί πολύ περισσότερο! Όπως και νά'χει πάντως αυτό το κομμάτι ακόμα και με τις ατέλειές του, εμένα μου αρέσει!