ελληνική μουσική
422 online   ·  208.886 μέλη

Απόσυρση των ΧΡΩΜΑΤΩΝ απο το 6ο γκρούπ προκριματικών...

jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
11.05.2015, 00:38

Πολυ καλά έκανε και αφαιρούσε ψήφους Γιάννη Νανόπουλε.

Απ' οτι βλέπουμε και στη σελίδα σου στο Facebook, εσύ ο ίδιος κατευθύνεις τους ψηφοφόρους σου να παρακάμψουν τα φίλτρα που θεωρείς πως έχουμε ορίσει.

Συγκεκριμένα γράφεις ο ίδιος εδώ:

-----

Στην παραπάνω διαδικασία ΠΡΟΣΟΧΗ!!!......μην μπείτε στην διαδικασία ψήφου "αστραπής" σε οποιοδήποτε τραγούδι,και επίσκεψης λίγων δευτερολέπτων στο site,απλά και μόνο γιά να ψηφίσετε είτε το δικό μου τραγούδι, είτε κάποιο άλλο,δίχως να ακούσετε τίποτε.
Ακούστε τουλάχιστον μέρος απο κάποια τραγούδια εαν δεν έχετε πολύ χρόνο στην διάθεση σας, και ψηφίστε 5-6 απο αυτά τουλάχιστον, με όσα αστεράκια θέλετε.
Αυτό γιατί εκτός του ότι κάτι τέτοιο δεν οφελεί στην ουσία κανέναν, εαν πράξετε έτσι, τότε η ψήφος σας θεωρείται απο ειδικό αλγόριθμο υπολογισμού καθοδηγούμενη ψήφος, με αποτέλεσμα και να αφαιρεθεί,αλά και να κάνει κακό στα τραγούδια που θα επιβαρυνθούν αυτη την αλγοριθμική επέμβαση.

------
Αυτό είναι σαφέστατη καθοδήγηση και ευτυχώς έχουμε τεχνολογία που μπορεί και ανακαλύπτει τέτοιες ψήφους.

Δεν θα κρίνω αν είναι ηθικό ή συναδελφικό ή τίμιο αυτό που έκανες. Μπορεί να το κρίνει ο καθένας μόνος του.

Περιμένουμε τις αποδείξεις που ισχυρίζεσαι οτι έχεις, προκειμένου να τεκμηριώσεις όσα μας καταλογίζεις.
[ τροποποιήθηκε από τον/την jorge, 11-05-2015 09:23 ]

[ τροποποιήθηκε από τον/την jorge, 11-05-2015 09:28 ]


#1   
mary_omikron
Βετεράνος , Forum Moderator
Chat
11.05.2015, 00:42

Οι σαφείς οδηγίες που δίνατε κ. Νανόπουλε στους φίλους σας για το πως να σας ψηφίσουν ξεγελώντας τον αλγόριθμο, δυστυχώς σβήστηκαν απο εσάς και δεν μπορώ να τις αναρτησω εδώ. 

Αυτό όμως που γράφετε τώρα το έσωσα και είναι ντροπή να εκφράζεστε και να συκοφαντείτε με τέτοιο τρόπο μια προσπάθεια που μόνο παροχές προσφέρει στους διαγωνιζόμενους.

Nanopoulos Giannis / My Songs

7 λεπτά · Φίλοι μου...αναγκάζομαι να αποσύρω την συμμετοχή μας με το τραγούδι "ΧΡΩΜΑΤΑ",απο το 6ο γκρούπ των προκριματικών του Music Heaven, κατόπιν κοινής συμφωνίας με την ποιήτρια του τραγουδιού,και λυπούμαστε βαθύτατα, που αυτός ο δήθεν διαγωνισμός, μέρα με την μέρα εξελίσσεται σε ένα μεγάλο πανηγύρι-φιάσκο...και μάλιστα έρμαιο στα χέρια ενός και μόνο ανθρώπου, με εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες...ευχαριστούμε....δεν θα πάρουμε άλλο,και ούτε περιμένουμε απο μιά ιντερνετική μουσική κοινότητα, στο απόγειο της μουσικής της ιστορίας να βρούμε αναγνώριση.....
Σας παραθέτω ακριβώς το κείμενο, έτσι όπως το ανήρτησα δίχως καμία αλλαγή.

Σας παραθέτω ακριβώς το κείμενο, έτσι όπως το ανήρτησα δίχως καμία αλλαγή.
" Καλησπέρα σας.....Είμαι ο Γιάννης Νανόπουλος, ερμηνευτής και συνθέτης του τραγουδιού "ΧΡΩΜΑΤΑ"που αυτη την στιγμή (10/5/2015...23.33) και 3 ημέρες + 24 λεπτά πριν την λήξη,βρίσκεται στην 7η θέση, με διαφορά 3 βαθμών απο το 5ο.
Κατόπιν συμφωνίας και με την ποιήτρια των συγκεκριμένων στίχων του τραγουδιού, αποφασήσαμε να ζητήσουμε την ΑΜΕΣΗ απόσυρση του απο αυτην την διαδικασία ψηφοφορίας,η οποία πλέον εξήντλησε απο μέρους μας,κάθε όριο ανοχής και υπομονής στις αυθαίρετες, άλλωτε αυτόματα και άλλωτε χειροκίνητα μυστικές διαδικασίες βαθμολογικών αναπροσαρμογών.
Φυσικά και αυτό, δεν έχει να κάνει με τίποτε, στο εαν το τραγούδι ήταν γιά πολλές ημέρες στην πρώτη θέση και τώρα στην 7η, γιατί ακόμη και τώρα είναι βαθμολογικά μάχημο.
Οπως η διαχείρηση έχει δικαίωμα να προστατεύει όπως λέει, κακόβουλους ψήφους,έτσι και εμείς ως δημιουργοί έχουμε κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να προστατεύουμε τα "παιδιά μας",όταν ο δρόμος που τους υπέδειξαν κάποιοι και συναινέσαμε αρχικά γιά αυτό, στερείται στην πορεία σεβασμού και αξιοκρατικών-διάφανων διαδικασιών.
Ευχαριστούμε απο καρδιάς όσους άκουσαν...και τίμησαν η όχι με βαθμούς το τραγούδι αυτό.
Ευχαριστούμε όσους έδωσαν λίγο έστω απο τον χρόνο τους, απλά γιά την ακρόαση του,και ζητάμε ταπεινά συγνώμη απο όσους αφαιρέθηκαν οι ψήφοι τους, δίχως να μπορούμε να τους εξηγήσουμε το γιατί.
Ευχαριστούμε τέλος την κοινότητα του Music Heaven γιά την φιλοξενία του τραγουδιού, αλά...μόνο γιά αυτό....τα υπόλοιπα και με πολλές αποδείξεις, περί σχεδόν πλήρης αποτυχίας και αδικίας του μυστικού αλγορίθμου σε πολλά τραγούδια (...όχι μόνο στα ΧΡΩΜΑΤΑ), μετά το τέλος του διαγωνισμού....όλα στην ώρα τους.
Παρακαλώ επίσης, και γιά την ΑΜΕΣΗ διαγραφή μου απο μέλος, εδω και χρόνια αυτής της κοινότητας.
Σημ...δεν πρόκειται να μπω σε καμία αντιπαράθεση,μελών του Μ/Η, παρά μόνο σε μέλος με καθήκοντα διαχειριστή. "
Γιάννης Νανόπουλος.


#2   
mary_omikron
Βετεράνος , Forum Moderator
Chat
11.05.2015, 00:48

Μετά από αυτές τις καθοδηγήσεις απορείτε κι ολας που ο αλγόριθμος δεν λαμβάνει υπ΄οψιν του τέτοιες ψήφους και είναι το ΜΗ ανέντιμο πανηγύρι και φιάσκο???

Εσάς πώς να σας χαρακτηρίσει κάποιος τότε?

Ευτυχώς μερικοί λειτουργούν συνετά, καθαρά και προσεκτικά και όλα βγαίνουν στον αέρα και εξηγούνται.

Οποιος διαβάζει καταλαβαίνει.


#3   
kwstasagas
Βετεράνος
Chat
11.05.2015, 01:07

καλέ μου φίλε Γιάννη ... και αγαπημένε συνεργάτη και συνοδοιπόρε ... δυστυχώς δεν μπόρεσα να σε μεταπείσω να μην αποσύρεις το τραγούδι σου ....

ναι, κι εγώ ζήτησα να αποσυρθεί το τραγούδι μου από τον διαγωνισμό ... ναι, και δεν έχω μετανιώσει καθόλου μα καθόλου που το απέσυρα ...

όμως .... Αγαπητοί συνδιαγωνιζόμενοι, αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να ακολουθήσετε και το δικό μου παράδειγμα !!! Ακόμη κι αν βλέπετε να αφαιρούνται "αβέρτα" βαθμοί από τα τραγούδια σας, χωρίς κανείς εδώ μέσα να σας εξηγεί "το γιατί" .... ακόμη κι αν εδώ μέσα συναντάτε ένα σωρό πράγματα που σας ενοχλούνε .... ακόμη κι αν, όσο εξελίσσεται ο διαγωνισμός, αισθανόσαστε ότι "δεν πράξατε ορθώς που στείλατε το τραγούδι σας" .... σας παρακαλώ, σας συμβουλεύω, σας προτρέπω : Μην ζητήσετε την απόσυρση του τραγουδιού σας !!! Μην ακολουθήσετε το δικό μου παράδειγμα !!! Αφήστε το εδώ να ολοκληρώσει την πορεία του !!! Αφήστε το τραγούδι σας για να το ανακαλύψει, να το αγαπήσει και να το αγκαλιάσει ο κόσμος ... Θα το ανακαλύψουν ένας, δύο, τρεις, 103 παραπάνω ακροατές ??? Ναι, και ένας παραπάνω ακροατής, που δεν γνωρίζει το τραγούδι σας, αν το ανακαλύψει με αφορμή τον διαγωνισμό, θα είσαστε πολύ κερδισμένοι, όσο δεν φαντάζεσθε !!!

Εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι με την τραγουδοποιία και τη δισκογραφία, και, χωρίς να το καταλάβω, έφτασα τις 7 δισκογραφικές δουλειές !!! Κι επειδή δεν με απασχολεί καθόλου μα καθόλου αν θα ακουστούν τα τραγούδια μου, με αποτέλεσμα, μετά απο τόσο μεγάλη δισκογραφία, να παραμένω ένας παντελώς άγνωστος και "αθόρυβος" τραγουδοποιός !!! Γι' αυτο και όταν εδώ στο music heaven ένιωσα ενοχλημένος, ΄χωρίς καν να το σκεφθώ ζήτησα την άμεση απόσυρση του τραγουδιού μου από τον διαγωνισμό !!! Σκέφθηκα : "αφού το τελευταίο που με απασχολεί είναι να μαθευτούν και να διαδοθούν τα τραγούδια μου, έχω το προνόμιο να μην τα στέλνω να "αλωνίζουν" σε χωράφια που δεν τα γουστάρω" !!! Δεν μετάνιωσα καθόλου μα καθόλου που απέσυρα το τραγόύδι μου απ' τον διαγωνισμό !!! Όμως ... σκέφτομαι καμιά φορά : "αυτοί οι 2, οι 3, οι 15, οι ... όσοι τελοσπάντων θα ανακάλυπταν το τραγούδι μου με αφορμή τον διαγωνισμό και θα τους άρεσε, ίσως και να μαγευόντουσαν .... αυτοί, γιατί να στερηθούνε αυτή τη χαρά ????" .....

Γι' αυτό σας λέω αγαπητοί συνδιαγωνιζόμενοι/συνοδοιπόροι τραγουδοποιοί .... σας παρακαλώ, σας προτρέπω, σας συμβουλεύω .... Μην ζητήσετε την απόσυρση του τραγουδιού σας !!! Μην ακολουθήσετε το δικό μου παράδειγμα !!! Αφήστε το εδώ να ολοκληρώσει την πορεία του !!! Ακόμη κι αν ενοχληθείτε, τσαντιστείτε, "σπαστείτε", εκνευρισθείτε κλπ με διάφορα που θα δείτε εδώ στο music heaven .... Μην αποσύρετε το τραγούδι σας από τον διαγωνισμό !!! Αφήστε το εδώ όχι για το Music Heaven και όχι για τον διαγωνισμό του .... αλλά ... μόνο και μόνο για κείνους που διψούνε να ακούσουν τη δημιουργία σας !!! Και ... ανάμεσα σε αυτούς είμαι και εγώ !! Μπορεί ως διαγωνιζόμενος και ως μέλος του music heaven να έχω υποβάλει την παραίτησή μου και να έχω ζητήσει τη διαγραφή μου [όπως έκανε και ο αγαπημένος μου φίλος Γιάννης] ... όμως, έστω και αποσυνδεδεμένος, μπαίνω τακτικά για να ακούω και να απολαμβάνω τα τραγούδια σας !!! 

Αυτά από μένα .... αποσυνδέω ξανά τον λογαριασμό μου απ' το Music Heaven και επιστρέφω στη συνειδητή
"αυτο-εξορία" μου από το site .... θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί ξανά η παρέμβασίς μου εδώ μέσα .....


#4   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
11.05.2015, 01:27

Παράθεση:

Το μέλος adaptsound στις 11.05.2015, 01:21 έγραψε...

Μα αν ο αλγόριθμος έχει σχεδιαστεί να αφαιρεί ύποπτες ψήφους και να επιβαρύνει το υποψήφιο τραγούδι στο οποίο μπαίνουν οι ύποπτοι αυτοί ψήφοι, τότε έχει άνα πολύ βασικό λάθος στο σχεδιασμό του. Εκεί που πάει να προστατέψει, κάνει το αντίθετο.

Πως; Πολύ απλά μπορεί κάποιος/κάποιοι να ψηφίζουν επίτηδες κατ' αυτόν τον τρόπο τα αντίπαλα τραγούδια και να χρησιμοποιούν έτσι τον αλγόριθμο υπέρ τους.Ο αλγόριθμος ποτέ δεν αφαιρεί "σωστές" ψήφους από τα τραγούδια. Έτσι δεν μπορεί μια ύποπτη ψήφος να το "επιβαρύνει". Απλά δε λαμβάνεται υπόψιν.

Καλύτερα όμως για τις λεπτομέρειες του αλγοριθμου να ρωτάς από δω και μπρος τον Γιάννη τον Νανόπουλο, που γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως λειτουργεί

[ τροποποιήθηκε από τον/την jorge, 11-05-2015 01:44 ]


#5   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
11.05.2015, 01:33

Παράθεση:

Το μέλος cineboy στις 11.05.2015, 01:22 έγραψε...

με παγκόσμια πατέντα αλγορίθμου,που τον χειρίζεστε έτσι όπως νομίζουν δυό μόνο χέρια, δίχως να δίνεει λογαριασμό σε κανέναν.

Αν σου λέγαμε και πως λειτουργεί, δε μπορώ να φανταστώ μέχρι που θα έφτανε η υποκίνηση τον ψηφοφόρων σου.

Παράθεση:
Και στην τελική, εκεί που θα έπρεπε να "χτυπήσει" αυτός ο περιβόητος αλγόριθμος δεν το έκανε,και ξέρω πολύ καλά τι λέω...

Δεν ξέρεις. Διότι ο αλγόριθμος α) τρέχει σε τυχαίες στιγμές και β) ΠΟΤΕ δεν σου γνωστοποιεί αν η ψήφος σου έχει ακυρωθεί ή όχι.

Παράθεση:

Σε ποιόν όρο του διαγωνισμού υπήρχε όρος αλγορίθμου;

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ

1. Το MusicHeaven διατηρεί κάθε δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του διαγωνισμού όπως εκείνο κρίνει σκόπιμο. Σε κάθε περίπτωση αλλαγής, οι όροι διαγωνισμού θα δημοσιοποιηθούν στο www.musicheaven.gr


Περιμένουμε την τεκμηρίωσή σου για όσα αναφέρεις. Είναι βαρύτατες κατηγορίες και οφείλεις να καταθέσεις τις αποδείξεις που λες οτι έχεις.

Διαφορετικά μένεις εκτεθειμένος.


#6   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
11.05.2015, 01:37

Παράθεση:

Το μέλος cineboy στις 11.05.2015, 01:33 έγραψε...

Δεν αφαιρεί;.......και ποιός αφαιρεί;.....γιατί έχω να σου δώσω 14 ακριβώς ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ μέχρι που μετρούσα και σημείωνα,με ακριβή ημερομηνία.........

Προφανώς και εννοώ πως δεν αφαιρεί σωστές ψήφους. Αφαιρεί τις ύποπτες. Δίνει κάποιος 12, αφαιρεί 12. Αν μετά ψηφίσει κάποιος σωστά, τότε η ψήφος του θα μετρήσει κανονικά, χωρίς να ληφθεί η προηγούμενη "ύποπτη" ψήφος.

Αρχίζεις τώρα να το καταλαβαίνεις καθόλου;


#7   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
11.05.2015, 01:42

Παράθεση:

Το μέλος cineboy στις 11.05.2015, 01:36 έγραψε...

Και κάτι ακόμη...όταν τελειώσει ο διαγωνισμός, είσαι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ,να βγείς και να εξηγήσεις ΑΚΡΙΒΩΣ πως λειτουργούσαν τα χέρια σου η ,αυτόματα ο αλγόριθμος...γιατί εαν δεν το κάνεις θα έχεις γκρεμίσει ότι θα έχει απομείνει μέχρι τότε όρθιο.....και πειραματισμοί με ακατανόητους αλγόριθμους, δεν γίνονται στις πλάτες μουσικών δημιουργιών απο καρδιάς, που σου εμπιστεύονται κάποιοι, και κυρίως νέα παιδιά...το κατάλαβες αυτό;

Ο αλγόριθμος είναι η προστασία τόσο του παρόντος, όσο και επόμενων διαγωνισμών. Επομένως δε θα στον αποκαλύψω, όπως και η Google δεν έχει δημοσιοποιήσει τον αλγόριθμο εμφάνισης των αποτελεσμάτων, προκειμενου να μην μπορούν κάποιοι επιτήδιοι να τον χρησιμοποιήσουν κακόβουλα.

Ο αλγόριθμος θα παραμείνει και θα βελτιωθεί αν χρειαστεί, αν και τα αποτελέσματά ως τώρα είναι πραγματικά εξαιρετικά.

Και αν δεν ξέρεις κάτι, καλό θα είναι να μην το κρίνεις.

Αλλά τι λέω... εσύ ξέρεις πως λειτουργεί, σόρρυ.


#8   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
11.05.2015, 01:47
Τρομάζω έτσι που το λες, να ξερεις.
#9   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
11.05.2015, 02:00

Παράθεση:

Το μέλος cineboy στις 11.05.2015, 01:49 έγραψε...

Πραγματικά λυπάμαι γιά όσους, σου καταθέσουν, τις ψυχές τους ανευ όρων και την επόμενη φορά.

Εγώ λυπάμαι που θεωρείς τους ψηφοφόρους πρόβατα που χρειάζονται υποκίνηση και "οδηγίες χρήσης".

Και ενώ κάποιος σε "τσακώνει", εσύ σφυρίζεις αδιάφορα.

Και από τη μία, δήθεν "καταθέτεις ψυχή" ως καλλιτέχνης, από την άλλη όμως χειραγωγείς.

Big fail και απογοήτευση.

Δεν είναι έτσι οι καλλιτέχνες Γιάννη.


#10   
mary_omikron
Βετεράνος , Forum Moderator
Chat
11.05.2015, 02:01

Περίπου 40 τραγουδια σε κάθε γκρουπ...επί 2 συντελεστές έκαστο κατά μέσο όρο... έχουμε περίπου 80 ενδιαφερόμενους σε κάθε γκρουπ, ίσως και περισσότερους.

Απ΄αυτούς τους ογδόντα το 98% αξιοπρεπέστατα παρακολουθεί την εξέλιξη και ένας ή δύο διαμαρτύρονται και απορώ...πώς γίνεται ΠΑΝΤΑ να διαμαρτύρονται όσοι πάση θυσία επιδιώκουν την πρωτιά ή μια θέση στην πεντάδα? πώς γίνεται το "κακό" ΜΗ να μην τους κατατρέχει, να μην τους αδικεί και να μην τους υποσκάπτει όσο είναι στην πεντάδα ή στο νούμερο 1?

Οσο για τους αυτόκλητους συνδρομητές, ξαναμείνετε βρε...ξαναμείνετε μέχρι να ξαναφύγετε {#emotions_dlg.biggrin}

Καληνύχτα Κεμάλ όλου του κόσμου.......  


#11   
mary_omikron
Βετεράνος , Forum Moderator
Chat
11.05.2015, 02:14

Το ειρωνικό μου στυλάκι δεν κρύφτηκε...όπως και η δική σας ψηφοθηρία με τον "ευγενικό και υπεράνω υποψίας", όπως νομίσατε,  τρόπο που προσφέρθηκε είτε μέσω του φβ, είτε μέσω των προσωπικών μηνυμάτων που στέλνατε στα μέλη του ΜΗ. Αρκετοί απ΄αυτούς με ενημέρωσαν, υποθέτω θα είναι πολλοί περισσότεροι.

Υπάρχουν πάρα πολλοί άλλοι που διαγωνίζονται χωρίς γνωριμίες...είναι τα παιδιά με την κατάθεση ψυχής που εσείς ο ίδιος αναφέρετε σε προηγούμενα σχόλια. Αυτά τα παιδιά προστατεύει ο διοργανωτής και έναντι αυτών των παιδιών εσείς που γνωρίζετε -όπως λέτε- τρόπους λειτουργίας αλγοριθμων κλπ κλπ κάνατε μια εκστρατεία με πλάγιο και ευγενικό τρόπο, πλην όμως ψηφοθηρία που αναγνωρίστηκε. Δεν σας εωοχλούσε τίποτα όσο είσασταν απο το Νο 1 μέχρι το 5.

Μπορείτε να με αγνοήσετε και να απευθυνθείτε στον διαχειριστή.


#12   
mary_omikron
Βετεράνος , Forum Moderator
Chat
11.05.2015, 02:27

Δυό-τρεις βαθμούς διαφορά από το πέμπτο που κανείς δεν γνωρίζει πόσο μπορεί να διευρυνθεί η διαφορά μέχρι την λήξη του γκρουπ... ίσως οι ψηφοφόροι του 5ου ή οποιουδήποτε άλλου να μην τελείωσαν ακόμη. Δημιουργός τραγουδιών δεν είμαι, συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν έχω, επομένως ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑΝ ΑΠΟΛΎΤΩΣ.

[ τροποποιήθηκε από τον/την mary_omikron, 11-05-2015 02:29 ]


#13   
KRISTHESS
Φθασμένος
Chat
11.05.2015, 02:39

έχω σοκαριστεί ειλικρινά..Δεν περίμενα να αποσυρθεί ένα από τα πλέον αγαπημένα μου τραγούδια.. Γιάννη Νανόπουλε.. έχω στεναχωρεθεί γιατί προσπαθώ να καταλάβω κάποια πράγματα και γιατί πήρες αυτή την απόφαση..Ειλικρινά θα ήθελα να μην το είχες πράξει..

Τι σημασία έχει αν επεμβαίνει ή όχι ένας αλγόρυθμος? Όσοι είμαστε ακροατές και αγαπάμε τα κομμάτια γιατί ουσιαστικά τα γνωρίζουμε σ'αυτό το διαγωνισμό, λίγο ενδιαφερόμαστε για τους αλγορύθμους..Πόντοι άλλωστε αφαιρούνται από όλα τα τραγούδια.. Και τι έγινε μ'αυτό? Ξέρω πως πολλοί καλλιτέχνες αγαπάτε τα κομμάτια σας..όμως γιατί το παίρνετε τόσο πατριωτικά? Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.. Αφήστε τα τραγούδια να ολοκληρώσουν την πορεία τους.. Δεν χρειάζεται μία εντυπωσιακή αλλά κακή έξοδος που πληγώνει.. Συμφωνώ με Κώστα Άγα..

Τους ακροατές, που είμαστε εμείς ..τους σκέφτηκε κανείς? Η αγάπη που δείχνουμε στα τραγούδια με τόσες αναρτήσεις που κάνουμε.. δεν φτάνει αλήθεια? Έχω στεναχωρεθεί με όσα διαβάζω. Γιάννη μου.. σκέψου και κάτι ακόμα.. Είναι δυνατόν ο Χόρχε και ο κάθε Χόρχε να παρακολουθεί αδιαλλείπτως πάνω από έναν Υπολογιστή τα κομμάτια και να αφαιρεί ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ τις κακόβουλες ψήφους?? Ειλικρινά αδυνατώ να το πιστέψω..Κάτι τέτοιο θα ήθελε ώρες ολόκληρες...Δεν έχει αλήθεια άλλη δουλειά να κάνει?.. Δεν ξέρω τι να πω και δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ..

Τα ΧΡΩΜΑΤΑ είναι ένα πολύ όμορφο κομμάτι και θέλω να μείνω εκεί. Είναι πραγματικά κρίμα..Δε θέλω να διαβάζω πλέον ούτε άλλα σχόλια ούτε διαμάχες που δεν έχουν κανένα νόημα.. Καλό βράδι.


#14   
BandofBounty
Συγχορδία Μινόρε
Chat
11.05.2015, 03:48

Αναρωτιέμαι αν ο πρώτος άνθρωπος που μπόρεσε να δώσει αρμονία στις κραυγές του, σχηματίζοντας τις πρώτες νότες και να νιώσει αλλά και να μεταδώσει μια διαφορετική μορφή αγαλίασης στους συνανθρώπους του, φανταζάστηκε ποτέ πόση μιζέρια θα μπορούσε να προκαλέσει..;


Που να φανταζόταν ο ταλαίπωρος, ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν κάποιος άλλος και θα διέδιδε ένα σύστημα παιδείας σε όλο τον πλανήτη που θα ευνοούσε την ατομικότητα και θα παρέσερνε στο διάβα του τα πάντα...
Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι η μουσική μας δεν είναι το σπίτι μας και άρα δεν θα έπρεπε να βάζουμε συναγερμούς και κάμερες να την φυλάνε. Αυτοί που μπορούν και το συντηρούν, το κάνουν για να μπορεί να μένει ο καθένας που το έχει ανάγκη...


Αλλά τελικά δεν είναι έτσι...όσοι βάζουν έστω κι ένα λιθαράκι, απαιτούν κι ένα μέρισμα ιδιοκτησίας...μια πλάκα στην είσοδο, με το όνομά τους, ως ευεργέτες..


Θα το δεχόμουν όλο αυτό, αν κάποιος είχε σφετεριστεί την ψυχή κάποιου άλλου. Αλλά να γίνεται αυτή η κουβέντα, μόνο και μόνο επειδή μια σειρά μαθηματικών εξισώσεων αδίκησε (ή δεν αδίκησε...ποσώς με ενδιαφέρει) αυτό που όλοι θέλουμε να μοιραστούμε και λέγεται μουσική...ε, συγχωρέστε με...δεν μπορώ να το κατανοήσω!
Ούτε αποδείξεις θα κάτσω να διαβάσω, ούτε αλγόριθμους θα αφήσω να περιστρέφονται γύρω από την ζωή μου και την μουσική μου...


ΥΓ: Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα το γεγονός, αν κάποιος από τους μη προκριθέντες, αδικημένους κλπ ξεκινούσε ένα topic με τρόπους (και αλγόριθμους, ενδεχομένως) να ακούγονται υποχρεωτικά όλα τα τραγούδια από τους ψηφοφόρους, καθώς πολλοί είναι αυτοί που ακούν τα πρώτα 10-20 θεωρώντας εκ προοιμίου ως μέτρια τα υπόλοιπα. Αυτό ναι!...είναι αδικία... και μάλιστα άδικη!


Να δω πως θα σηκωθώ το πρωί...


#15   
BandofBounty
Συγχορδία Μινόρε
Chat
11.05.2015, 04:09

...και όπως έχω ξαναπεί, αυτό που έχω κάνει στο fb είναι να κοινοποιήσω τον διαγωνισμό και την συμμετοχή μου (ούτε group, ούτε τραγούδι έχω αναφέρει και δεν σκοπεύω να αναφέρω...). Και κάπως έτσι, ησύχασα δια παντός από τον αλγόριθμο!


#16   
BandofBounty
Συγχορδία Μινόρε
Chat
11.05.2015, 04:21

...δεν πειράζει...θα δω και την ανατολή.

Αυτά περί μελών ΜΗ δεν με αγγίζουν. Ως περαστική νότα μπήκα κατά τύχη πριν 2 και κάτι μήνες και περαστική σκοπεύω να μείνω.

(Αν και μόλις διαπίστωσα ότι προβιβάστηκα σε βασική {#emotions_dlg.clap})


#17   
dinoskaloudis
Περαστική Νότα
Chat
11.05.2015, 05:16
......και γώ που νόμιζα οτι είναι δικαιωμά μου να ψηφίζω. οταν, όποιον και όπως θέλω; Και γρήγορα άμα λάχει; Είμαι ύποπτος; Γιατι΄παρακαλώ; Επειδη΄κατα τη γνώμη σας έπρεπε να αφιερώσω περισσότερο χρόνο για να έχω δικαίωμα ψήφου; Ε τότε στις Εθνικές εκλογές θα έπρεπε να ακυρώνοντε οι ψήφοι όσων δεν κάθισαν 4-5 λεπτά πίσω απο το παραβάν. Αυτοί που το ρίχνουν "δαγκωτό" Με κάνατε να γελάσω χαράματα Δευτέρας
#18   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
11.05.2015, 09:33

Οι κατηγορίες χωρίς αποδείξεις αποτελούν χειριστου βαθμού συκοφαντια. Ο καθένας μπορεί να διαβάσει στις προηγούμενες σελίδες πως ο Διαγωνισμός μπόρεσε και σταμάτησε τις υποκεινούμενες ψήφους που προκάλεσε ο συμμετέχων, που διαμαρτύρεται επειδή δεν έγιναν αποδεκτές.

Το θέμα κλειδώνεται.  Το θέμα θα ανοίξει εφόσον ειδοποιηθουμε ότι υπάρχουν αυτές οι δήθεν αποδείξεις. Η επίσημη απάντηση ξανά εδω:

Παράθεση:

Πολυ καλά έκανε και αφαιρούσε ψήφους Γιάννη Νανόπουλε.

Απ' οτι βλέπουμε και στη σελίδα σου στο Facebook, εσύ ο ίδιος κατευθύνεις τους ψηφοφόρους σου να παρακάμψουν τα φίλτρα που θεωρείς πως έχουμε ορίσει.

Συγκεκριμένα γράφεις ο ίδιος εδώ:

-----

Στην παραπάνω διαδικασία ΠΡΟΣΟΧΗ!!!......μην μπείτε στην διαδικασία ψήφου "αστραπής" σε οποιοδήποτε τραγούδι,και επίσκεψης λίγων δευτερολέπτων στο site,απλά και μόνο γιά να ψηφίσετε είτε το δικό μου τραγούδι, είτε κάποιο άλλο,δίχως να ακούσετε τίποτε.
Ακούστε τουλάχιστον μέρος απο κάποια τραγούδια εαν δεν έχετε πολύ χρόνο στην διάθεση σας, και ψηφίστε 5-6 απο αυτά τουλάχιστον, με όσα αστεράκια θέλετε.
Αυτό γιατί εκτός του ότι κάτι τέτοιο δεν οφελεί στην ουσία κανέναν, εαν πράξετε έτσι, τότε η ψήφος σας θεωρείται απο ειδικό αλγόριθμο υπολογισμού καθοδηγούμενη ψήφος, με αποτέλεσμα και να αφαιρεθεί,αλά και να κάνει κακό στα τραγούδια που θα επιβαρυνθούν αυτη την αλγοριθμική επέμβαση.

------
Αυτό είναι σαφέστατη καθοδήγηση και ευτυχώς έχουμε τεχνολογία που μπορεί και ανακαλύπτει τέτοιες ψήφους.

Δεν θα κρίνω αν είναι ηθικό ή συναδελφικό ή τίμιο αυτό που έκανες. Μπορεί να το κρίνει ο καθένας μόνος του.

Περιμένουμε τις αποδείξεις που ισχυρίζεσαι οτι έχεις, προκειμένου να τεκμηριώσεις όσα μας καταλογίζεις.
[ τροποποιήθηκε από τον/την jorge, 11-05-2015 09:23 ]

[ τροποποιήθηκε από τον/την jorge, 11-05-2015 09:28 ]
#19   


Αυτά τα διάβασες;