ελληνική μουσική
374 online   ·  208.373 μέλη

100 χρόνια Βασίλης Τσιτσάνης με τον Μπάμπη Τσέρτο στο Φεστιβάλ 3 Φεγγαριών

elechrista
Φθασμένος
Chat
18.08.2015, 13:24

Το Φεστιβάλ 3 Φεγγαριών στη Λέρο παρουσιάζει:

"100 Βασίλης Τσιτσάνης" με τον Μπάμπη Τσέρτο

Συμμετέχουν η Ασπασία Στρατηγού, η Ειρήνη Τουμπάκη και ο Δημήτρης Μυστακίδης

 Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015, ώρα 9:00 μ.μ.

Δημοτικό Σχολείο Αγ. Μαρίνας

 Το «Φεστιβάλ 3 Φεγγαριών» στη Λέρο ολοκληρώνει το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεών του με το τρίτο φεγγάρι, διοργανώνοντας μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη σε μια από τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες της λαϊκής μουσικής, στον Βασίλη Τσιτσάνη, την Τετάρτη 26 Αυγούστου, στον μαγευτικό χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Αγ. Μαρίνας, καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννησή του.

Αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου δημιουργού θα ερμηνεύσει ο Μπάμπης Τσέρτος, ένας από τους πιο αυθεντικούς εκπροσώπους του ρεμπέτικου τραγουδιού σήμερα, μαζί με την Ασπασία Στρατηγού, την Ειρήνη Τουμπάκη και τον Δημήτρη Μυστακίδη, που θα παίξει και κιθάρα.  Θα τους συνοδεύσουν οι μουσικοί: Μανώλης Πάππος (μπουζούκι), Αρίστος Βαμβακούσης (μπουζούκι),  Γιάννης Τσέρτος (ακορντεόν),  Τάκης Φραγκούς (κοντραμπάσο) και  Στέλιος Φραγκούς (πιάνο).

Άλλη μια ξεχωριστή βραδιά μας επιφυλάσσει το «Φεστιβάλ 3 Φεγγαριών», με τα αθάνατα μουσικά αριστουργήματα του συνθέτη, στιχουργού, δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και τραγουδιστή Βασίλη Τσιτσάνη, ο οποίος κατάφερε να βγάλει από το περιθώριο το ρεμπέτικο τραγούδι, να το εμπλουτίσει με νέα ηχοχρώματα, να καινοτομήσει στον στίχο και τελικά να μας αφήσει παρακαταθήκη ένα τεράστιο θησαυρό, με τραγούδια που έχουν αγγίξει την ψυχή μας και σφραγίσει τη ζωή μας!

 

Επιμέλεια ήχου:  Θανάσης Γκίκας

Υπεύθυνος ορχήστρας: Τάκης Φραγκούς

 

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

 

Τετάρτη 26 Αυγούστου, ώρα 9:00 μ.μ.

Δημοτικό Σχολείο Αγ. Μαρίνας Λέρου

 

 

 

 

 [ τροποποιήθηκε από τον/την elechrista, 18-08-2015 13:25 ]επισυναπτώμενα:   Afisa Tsitsanis_Leros.jpg   
#1   


Αυτά τα διάβασες;