ελληνική μουσική
323 online   ·  209.832 μέλη

ΔΩΡΕΑΝ βιβλιο για την κιθάρα. Μπορείτε να βοηθήσετε?

orestis87
31.10.2015, 13:17

Γειά σας παιδιά, θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σε αυτή την έρευνα που κάνω? Η έρευνα αφορά την επιλογή του θέματος για το νέο μου βιβλίο για κιθάρα που θα διανέμω δωρεάν. Θα κληρωθούν και 3 μαθήματα SKYPE μαζί μου .Θα πάρει 2 λεπτά απο τον χρόνο σας και θα με βοηθήστε πάρα πολύ.


Το link http://orestisguitar.com/ti-tha-legate-gia-merika-dorean-skype-mathimata-1061
Τα 3 βιβλία ειναι τα εξής


"Μάθε σε 10 απλά βήματα όλη την μουσική θεωρία της κιθάρας " . Μια μέθοδος που σου μαθαίνει την πρακτική θεωρία της μουσικής πάνω στην κιθάρα. Τώρα θα είσαι έτοιμος να μπορείς να γράψεις τα δικά σου κομμάτια και να μπορείς να συννενοείσαι  και να μιλάς μουσικά!

["Μάθε σε 10 απλά βήματα να Σολάρεις πάνω από όλα τα είδη μουσικής με την κιθαρα σου" . Μια μέθοδος που σου μαθαίνει εύκολα και χωρίς πολλές περιττές θεωρίες, τα βασικά βήματα ωστέ να μπορείς να παίζεις τα δικά σου σόλο και να αυτοσχεδιάζεις. Εύκολα και γρήγορα λοιπόν θα μπορείς μέσα σε λίγες ώρες να τζαμάρεις με τους φίλους σου καθώς και με τα αγαπημένα σου κομμάτια!

"Μάθε σε 10 απλά βήματα πως να παίζεις οποιοδήποτε κομμάτι με συγχορδίες στην κιθάρα" .Μια μέθοδος που σε βοηθάει να μάθεις να παίζεις εύκολα και γρήγορα όλα τα κομμάτια με συγχορδίες. Μέσα σε μερικές ώρες ,όντως, θα παίζεις κιθάρα λοιπόν και οι φίλοι σου θα τραγουδάνε μαζί σου!