ελληνική μουσική
295 online   ·  208.431 μέλη

THE ALLAH-LAS AFTERSHOW PARTY ✘ SATURDAY 12.11 ✘ LOST & FOUND

FatherDamian
Σολίστ
Chat
08.11.2016, 07:57

Η συναυλιακή επιστροφή των Allah-Las στην Ελλάδα μόνο τυχαία δεν είναι αφού, εκτός από τις sold-out εμφανίσεις, που συνηθίζουν να κάνουν στην Αθήνα, το ελληνικό κοινό έχει δημιουργήσει μια ιδιότυπη αγάπης μαζί τους.

Απομεινάρια μία άλλης Sunset Strip, οι Allah-Las κατάφεραν να απομακρυνθούν από το νοσταλγικό pastiche και να προσθέσουν στο ψυχεδελικό μωσαϊκό τους στοιχεία από west coast Garage Rock, Latin κρουστά, ηλεκτρικές folk καταβολές και vintage-Pop αισθητική. Με πλούσιους ψυχεδελικούς χρωματισμούς και διαχρονικό ήχο που παραπέμπει στην εποχή των Beatniks και των Surfers.

Από τα παραπάνω, καταλαβαίνετε μάλλον γιατί δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε την ευκαιρία και να στήσουμε την ιδανική βραδιά για αυτούς που θέλουν να συνεχίσουν το βράδυ τους μετά τη συναυλία των Allah-Las στο Piraeus Academy, στον καταλληλότερο χώρο και με τους κατάλληλους ανθρώπους πίσω από την κονσόλα. 

Ετοιμαστείτε για μια Vintage Pop ευδαιμονική βραδιά με πολλά τραγούδια των Allah-Las αλλά και όλα τα παλιά και αγαπημένα μας, με πλουμιστά πουκάμισα και σανίδες του surf να ξεπηδάνε από τα ηχεία!

The Maze Resurrection Presents : 

THE ALLAH-LAS [Unofficial] AFTERSHOW PARTY ✘ SATURDAY 12.11 ✘ LOST & FOUND

A Vintage Psych Garage Night by
Gregg Vaios 
Stamatis Grispos

Lost N Found
Κεραμεικού 53, Αθήνα
21 0524 6564

FB event : https://www.facebook.com/events/803516229789542/


#1   


Αυτά τα διάβασες;