ελληνική μουσική
287 online   ·  209.164 μέλη

Κλείνει ο διασημότερος ιστότοπος μετατροπής των YouTube βίντεο σε mp3;

p-theofanis
Σολίστ
Chat
10.09.2017, 06:05

Κλείνει ο διασημότερος ιστότοπος μετατροπής των YouTube βίντεο σε mp3

Το YouTube-mp3.org, ο διασημότερος ιστότοπος μετατροπής των YouTube βίντεο σε mp3, με τους πάνω από 60.000.000 χρήστες, κλείνει έπειτα από  από την απόφαση RIAA, της Ένωσης Μουσικής Βιομηχανίας της Αμερικής.  

Η ιστοσελίδα που επέτρεπε παράνομα στους χρήστες της από όλο τον κόσμο, να μετατρέπουν δωρεάν οποιοδήποτε βίντεο σε mp3, χωρίς να αποδίδει τα ανάλογα στους δημιουργούς κατηγορήθηκε για την τεράστια ζημιά που προκάλεσαι στο χώρο της μουσικής, όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της, αφού εκτιμάται πως το 40% των παράνομων μετατροπών βίντεο από τη σελίδα του youtube έχουν γίνει μέσω της πλατφόρμας της.  

Σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε την 1 Σεπτεμβρίου από το Central District of California, το domain περνά στη δικαιοδοσία της RIAA, ενώ ο ιδιοκτήτης της σελίδας Philip Matesanz, καλείται να σταματήσει τη λειτουργία του  YouTube-mp3.org και φυσικά να μην εξασκήσει οποιαδήποτε παρόμοια δραστηριότητα στο μέλλον, προκειμένου να αποφύγει τη φυλάκιση.   

Για την ώρα, η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη αλλά δεν δίνεται η δυνατότητα μετατροπής οποιουδήποτε αρχείου, βγάζοντας στο χρήστη μήνυμα... φόρτου εργασίας(!) και παραπέμποντάς τον να επισκεφθεί την πλατφόρμα αργότερα.

Πηγή: www.musicpaper.gr


#1   
nikoskalp
Περαστική Νότα
Chat
25.11.2017, 16:22
Ξέρω άλλους δύο μετατροπείς - αλλά δε θα τους πω εδώ για προφανείς λόγους - πάντως και οι δύο δουλεύουν... ακόμα
#2