ελληνική μουσική
114 online   ·  209.026 μέλη

Ανδρέου, Καζαντζής, Λέκκας, Λεγάκη στο Π. Φάληρο - Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

elechrista
Φθασμένος
Chat
12.09.2017, 12:38

Δύο από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους συνθέτες και δημιουργούς, ο Γιώργος Ανδρέου και ο Γιώργος Καζαντζής, συνεχίζουν τις φθινοπωρινές τους συναυλίες κάνοντας μια στάση στην Παραλία Μπάτης στο Παλαιό Φάληρο, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Οι μουσικές τους συνθέσεις έχουν "ντύσει" κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και έχουν αποτελέσει ρεπερτόριο συναυλιών πολλών ορχηστρών. Πολυσύνθετοι και με πολλά ενδιαφέροντα και οι δυο τους, έχουν διευθύνει φεστιβάλ πολιτισμού, έχουν επιμεληθεί εκδοτικά labels της δισκογραφίας, έχουν συμμετάσχει σε δράσεις κοινωφελείς και εθελοντικές, καθώς και σε συνέργειες γύρω από την Ελληνική μουσική και το Ελληνικό Τραγούδι.

Έχοντας συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, αποφάσισαν να ξαναβρεθούν μαζί στην σκηνή, παρουσιάζοντας καινούργια και κλασικά δείγματα της συνθετικής τους δουλειάς σε καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες με το άρωμα των συνθέσεών τους αλλά και με την συγκίνηση σημαντικών ποιητικών κειμένων που έχουν μελοποιήσει.

Ερμηνεύει ο Βασίλης Λέκκας – ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδιστές της εποχής μας. Ξεκινώντας με την πολύχρονη θητεία του δίπλα στον Μάνο Χατζιδάκι, συνέχισε με δισκογραφικές και επί σκηνής συνεργασίες με τους πιο σημαντικούς Έλληνες δημιουργούς της Ελληνικής Μουσικής. Οι ποιοτικές του επιλογές και το ήθος του, μαζί με το πολύπλευρο ερμηνευτικό του ταλέντο, τον έχουν αναδείξει σε ένα από τα πλέον αγαπητά και σεβαστά πρόσωπα του Ελληνικού Τραγουδιού.

Ερμηνεύει επίσης η Κορίνα Λεγάκη,  μια από τις πιο αξιόλογες  ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς, με πολλές ποιοτικές μουσικές συμμετοχές και συνέργειες και με αξιόλογη πολυσυλλεκτική δισκογραφία.

Πολύγλωσση και πολυσύνθετη, έχει επίσης ερμηνεύσει και ηχογραφήσει τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου και του  κινηματογράφου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Παναγιώτης Τσεβάς - ακορντεόν
Βαγγέλης Κοντόπουλος- ηλεκτρικό και ακουστικό μπάσο

Παραλία Μπάτης
Παλαιό Φάληρο
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα έναρξης: 20
:30


 Είσοδος ελεύθερη

Διοργάνωση: Δήμος Παλαιού Φαλήρου
ΦΑΛΗΡΙΚΑ 2017

 

[ τροποποιήθηκε από τον/την elechrista, 12-09-2017 19:19 ]επισυναπτώμενα:   Andreou_Kazantzis_Lekkas_Legaki1.jpg  Andreou_Lekkas_Legaki_Kazantzis.jpg  
#1   


Αυτά τα διάβασες;