Μαθήματα πιάνου στα 18

johnb99
28.12.2017, 01:40

Είμαι 18 και με το νέο έτος σκέφτομαι να ξεκινήσω μαθήματα πιάνου για πρώτη φορά καθώς είναι ένα όργανο που αγαπώ ιδιαίτερα και μετανιώνω πραγματικά που δεν πήγα να μάθω μικρότερος.
Έπειτα από μία σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο για τα ωδεία στη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένω, κατάλαβα ότι τα δίδακτρα είναι γενικότερα αρκετά υψηλά θα έλεγε κάποιος... Βρήκα λοιπόν μία μουσική σχολή που όμως δεν είναι ωδείο, και τα μαθήματα είναι γύρω στα 50 ευρώ τον μήνα. Έκανα και ένα δοκιμαστικό μάθημα και ο καθηγητής μου φάνηκε πολύ καλός. Οπότε σκέφτηκα να ξεκινήσω φέτος εκεί για να δω και αν το 'χω και αναλόγως πως θα πάει θα σκεφτώ αν είναι να παω σε κάποιο ωδείο από του χρόνου....τι λέτε, κάνω καλά;


johnb99
30.12.2017, 02:32

Βασικά δεν είναι σχολή, πολυχώρος τέχνη (studio)είναι, όπου γίνονται και μαθήματα άλλων μουσικών οργάνων καθώς και μαθήματα χωρού, φωνητικής κλπ.
Αν ψάξεις στο google από τα πρώτα αποτελέσματα είναι, απλά δεν το γράφω για να μην κάνω διαφήμιση.


johnb99
31.12.2017, 14:19

Στην AG αναφέρομαι, και σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να το ψάξεις.
Δεν έχω ασχοληθεί με τη μουσική προηγουμένως, ούτε θεωρία ξέρω. Διδάσκεται εκεί πάντως απ' ό,τι κατάλαβα. Με ενδιαφέρει να παίζω κλασικά κυρίως κομμάτια, αλλα δεν σκοπεύω να ασχοληθώ επαγγελματικα με αυτό μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Τα μαθήματα διαρκούν γύρω στο δύωρο την εβδομάδα.

Θα μου πρότεινες να πάω σε κάποιο ωδείο που γνωρίζεις πως είναι καλό;