Voice teacher καλημέρα. Θα είμαι λίγο off topic αλλά επειδή είναι κάτι που γενικά παρατηρώ σε συναδέλφους -ειμαι και εγώ 14 χρόνια στην εκπαιδευση απο άλλο μετερίζι - να προσπαθούν με σκληρό τρόπο να διδάξουν, να τονίσω οτι βασικός ρόλος του εκπαιδευτικου έχει να κάνει με αλήθειες αλλά κυριως με βοήθεια.
Θεωρείς ότι το μέλος δεν κάνει για τραγουδιστης; Ποιος ο στόχος της απάντησης σου; να τον προσβάλλειςή να του δείξεις τα λάθη του και να του υποδείξεις έναν τρόπο που θα μπορούσε ν τα διορθώσει και να κυνηγήσει το όνειρό του αν αυτό είναι;
Δεν μπορώ να κρίνω ούτε τη φωνή στο βίντεο ούτε το τραγουδι. Αλλά αυτό που θα του έλεγα κρατώντας την δική σου άποψη ως σωστη ειναι: αν θέλεις να γινεις τραγουδιστής διόρθωσε τα λάθη της τεχνικής σου, δουλεψε με τη φωνή σου. Φρόντισε το επόμενο τραγούδι σου να έχει πιο συγχρονο ήχο και κυριως μην παρασυρθεις από εκείνους που θα σε εκθειάσουν γιατί ο χώρος έχει πολλους πονηρούς. Δούλεψε με ουσία και όχι απλά για το θέαμα.
Πάνω από όλα προσπαθούμε να σπρώχνουμε τους άλλους στα ονειρα τους να τους βοηθούμε ν χτιζουν άμυνες κι όχι ν τους κόβουμε τα φτερα
[ τροποποιήθηκε από τον/την freddom, 19-01-2018 08:56 ]
[ τροποποιήθηκε από τον/την freddom, 19-01-2018 11:44 ]