Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας , πραγματικά μου δώσατε θάρρος. Freddom μέχρι τα 15 μου δεν ειχα νιωσει το παραμικρό, φυσικά δεν είχα επιβαρύνει τα χέρια μου μεχρι τότε με χρήση υπολογιστή κτλ οπότε για εμένα είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα Πώς είναι τώρα τα χέρια σου; Η εγχείρηση τελικα σε βοήθησε; Καταλαβαίνω αυτό που λες περί εξετάσεων, γενικά το κλίμα στα ωδεία δεν ήταν στο παρελθόν πολύ ελκυστικό για έναν/μία έφηβο.
Έχω κάνει φυσικοθεραπείες και εξετάσεις σχετικα με τη τενοντίτιδα στο παρελθόν αλλά τότε δεν έπαιζα.
Το βιβλίο που προτείνει ο Stoyo έχειαναφορες σχετικά με το πρόβλημα αυτό και όχι μόνο. Μου έχει λύσει απορίες που είχα από παλιά και καταρύπτει και κάποιοα στερεότυπα σχετικά με τη μελέτη και τον κόσμο της μουσικής γενικότερα. Επίσης θίγει και ένα άλλο μεγάλλο θέμα που με απασχολεί, αυτο της απομνημόνευσης.
Κάνει και μια αναφορά σε μια καθηγήτρια του πιάνου που ειδικεύτηκε στο θεραπεύει τραυματισμούς μέσω της αλλαγής της τεχνικής. Δίνω εδώ ένα link για όποιον θέλει να ενημερωθεί περισσότερο. https://www.youtube.com/watch?v=suwdLaYBaAs&t=11s
Stoyo σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου, θα προσπαθήσω να τις ακολουθήσω.