ελληνική μουσική
403 online   ·  209.042 μέλη

Νέος δίσκος Στεφανία Κλίτσα «Γεννιέμαι»

NIKOSKARIMPAS
Βασική Νότα
Chat
24.04.2018, 23:25

Στεφανία Κλίτσα Γεννιέμαι Nέος δίσκος κυκλοφορεί από την Culture for music και της Εκδόσεις πολιτισμός.

Η Στεφανία Κλίτσα γεννημένη στην Αθήνα άρχισε από πολύ μικρή να έρχεται σε επαφή με την μουσική ..Άρχισε να ασχολείται με το πιάνο από μικρή ηλικία ..Μέχρι που κατάλαβε ότι η το τραγούδι και η κιθάρα ήταν αυτό που θα την έκανε να ανακαλύψει τον εαυτό της .Έκανε δύο χρόνια μαθήματα κιθάρας με τον Ν. Αθανασσάκη..στο Δελφικό Ωδείο και με την Τερέζα Χαράνια..φωνητική που βοήθησε πολύ στο να ανακαλύψει ότι το τραγούδι είναι η μεγάλη της αγάπη .Συνέχισε να κάνει μαθήματα στο Atheneum ωδείο με την Στέλλα. Χροναίου . Την βοήθησε αρκετά και ύστερα για λίγους μήνες συνέχισε με την Ελένη Βαλεντή που της έδειξε πράγματα πάνω στο τεχνικό κομμάτι.
Πήρε μέρος σε μουσικό σύνολο του ωδείου της που παρουσιάστηκε στο Χυτήριο. Άρχισε να τραγουδάει σε διάφορα μαγαζιά και συναυλίες .Πήρε μέρος σε σεμινάριο μουσικής της Πάρου δίπλα σε μουσικούς όπως ο Βασίλης Ρακόπουλος, Richard Smith,Τάκης Φαραζής
Τώρα συνεχίζει τις σπουδές της πάνω στην μουσική και κάνει εμφανίσεις με ροκ μπάντα στην Αρχιτεκτονική.
Την βοήθησαν ιδιαίτερα με αγάπη μεράκι και γνώση άνθρωποι του χώρου ως προς την προσέγγιση της στην μουσική που θα τους ευγνωμονεί.. (Τερέζα Χαρανιά, Βασίλη Ρακόπουλο, Πέτρο βαρθακούρη, Ειρήνη Βαρθακούρη, Τάκη Φαραζή, Μαρία - Στέλλα Τζανουδάκη.
κ.άλλους)
Το 2017 διακρίθηκε πρώτη στο διαγωνισμό της δισκογραφικής Culture for music με το τραγούδι Γεννιέμαι σε στίχους Νίκου Μαρουλάκη και σε μουσική Θάνου Μπένου.Την βοήθησε αρκετά με το να την καλεί να τραγουδά σε διάφορα live. Προσπαθεί κάθε μέρα να γίνεται όσο καλύτερη μπορεί και να κάνει αυτό που αγαπάει με σεμνότητα μεράκι και δουλειά.
Σήμερα μας καταθέτει την πρώτη δισκογραφική της δουλειά cd sigle με τίτλο Γεννιέμαι.

Φωτογραφία του χρήστη Culture for music.

[ τροποποιήθηκε από τον/την NIKOSKARIMPAS, 24-04-2018 23:33 ]

[ τροποποιήθηκε από τον/την NIKOSKARIMPAS, 25-04-2018 22:23 ]επισυναπτώμενα:       
      
#1   


Αυτά τα διάβασες;