ελληνική μουσική
166 online   ·  209.320 μέλη

Συναυλία του Patra Guitar Ensseble στην Κέρκυρα

mousic7
MusicHeaven Guru
Chat
03.09.2019, 10:57

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου  και ώρα 21.30 στην Πλατεία Δημαρχείου  στην Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Πατρινού Κιθαριστικού Συνόλου Patras Guitar Ensseble στο  4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 2019. Το Πατρινό κιθαριστικό σύνολο  υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση και διδασκαλία του  Συνθέτη & Κιθαριστή Γιώργου Παπαδόπουλου θα συμπράξει με το περίφημο Kιθαριστικό ντουέτο του Στέλιου & Γιώργου Γκόλγκαρη.

Στο Patra Guitar Ensseble θα εμφανιστούν οι κιθαριστές:

Γιώργος Παπαδόπουλος

Μιχάλης Γιαννόπουλος

Θανάσης Νικολάου

Παναγιώτης Γκούντας.

Η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Κέρκυρας και την Καλλιτεχνική Επιμέλεια του Αντώνη Κοΐζα, Καθηγητή Κιθάρας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών.

Το 4ο Φεστιβάλ Κιθάρας Ιονίων Νήσων, θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα 6 & 7 Σεπτεμβρίου 2019 με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον διεθνώς καταξιωμένο νεαρό Σολίστ, Καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας – Ρέντη Γιώργο Γκόλγκαρη.

Στο Διήμερο αυτό Φεστιβάλ συμμετέχουν ακόμη, το κιθαριστικό ντουέτο της SONY Classical, Stelios & Vassilis (Στέλιος Γκόλγκαρης & Βασίλης Μαστοράκης), οι σολίστ Γιώργος Παπαδόπουλος (Κιθάρα) και Σοφία Πατσιούρα (Ακορντεόν), ο Ενορχηστρωτής της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, Κιθαριστής Αντώνης Μυτακίδης.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα γίνουν στην Πλατεία Δημαρχείου στην Κέρκυρα, με Ελεύθερη Είσοδο για όλους.

Σχετκό link: https://www.youtube.com/watch?v=d9RnhOz2S-0&feature=youtu.be

[ τροποποιήθηκε από τον/την mousic7, 03-09-2019 11:02 ]επισυναπτώμενα:      
#1