ελληνική μουσική
327 online   ·  209.162 μέλη

Βραδιά Μουσικής Μυσταγωγίας απο τη Κιθαριστική Ορχήστρα Πάτρας

mousic7
MusicHeaven Guru
Chat
23.01.2020, 22:35

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Πατρών την Κυριακή 19 Ιανουαρίου με τίτλο "Νοσταλγικό Οδοιπορικό" στην Διδάχειο Σάλα Πολιτισμού.

Στην κατάμεστη αίθουσα οι ακροατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό "Νοσταλγικό Οδοιπορικό" σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με διαφορετικά είδη και στυλ μουσικής.

Στο Α΄μέρος ερμηνεύτηκαν  συνθέσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου με τον ίδιο συνθέτη στην κιθάρα και τη Γεωργία Βώσου στο πιάνο,με έργα για σόλο κιθάρα, και έργα μουσικής δωματίου για κιθάρα-πιάνο από την δισκογραφία του ενω στο Β΄ μέρος της συναυλίας  εμφανίστηκε η Κιθαριστική Ορχήστρα Πατρών,ερμηνεύοντας διασκευές από γνωστά Ελληνικά και Ξένα τραγούδια και μουσικές κινηματογράφου, σε ενορχηστρώσεις του κιθαριστή και συνθέτη Γιώργου Παπαδόπουλου.

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Πατρών ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Πατρινό κιθαριστή και συνθέτη Γιώργο Παπαδόπουλο και είναι κύριο μέλος της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας .Έχει εμφανιστεί σε αρκετές συναυλίες και Φεστιβάλ Κιθάρας σε διάφορες πόλεις με εξαιρετικές κριτικές .

Στην Κιθαριστική Ορχήστρα Πατρών έπαιξαν με αλφαβητική σειρά οι Κιθαριστές:

Κωνσταντίνος Βάσιος, Ιάσονας Βάσιος, Μιχάλης Γιαννόπουλος, Παναγιώτης Γκούντας,Νίκος Καλογήρου,Ανδρέας Μπούμπουκας,Μαίρη Σαμαρτζή,Θανάσης Νικολάου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σκέντζος, Κωνσταντίνος Σταθόπουλος.

link Κιθαριστική Ορχήστρα Πατρών-Γιώργος Παπαδόπουλος  

https://www.youtube.com/watch?v=Rrt2wNUDrnc

[ τροποποιήθηκε από τον/την mousic7, 23-01-2020 22:36 ]

[ τροποποιήθηκε από τον/την mousic7, 23-01-2020 22:38 ]επισυναπτώμενα:      
#1