ελληνική μουσική
157 online   ·  209.841 μέλη

Θέλω βοήθεια για την επιλογή ωδείου/δασκάλου για φωνητική

ayahuasca97
21.10.2021, 15:52

Γεια σας :) ασχολούμαι με τη μουσική και το τραγούδι πολύ ερασιτεχνικά, παίζω ακουστική κιθάρα (έμαθα μόνη) και τραγουδάω. Μου αρέσει πολύ και προσωπικά θεωρώ καλή τη φωνή μου, καλύτερη από το παίξιμό μου. Παρ' όλα αυτά δεν έχω καμία μουσική παιδεία και δεν έχω κάνει ποτέ μαθήματα φωνητικής ή μουσικής θεωρίας ή οτιδήποτε σχετικό. Απλά μου αρέσει να τραγουδάω μόνη μου στο σπίτι μου.

Θα ήθελα να ξεκινήσω μαθήματα φωνητικής στην Αθήνα (δε με ενδιαφέρει να 'ναι κέντρο) και θα 'θελα συγκεκριμένα να μάθω death growl για Metal τραγούδι ή ruspy φωνή για όταν θέλω να τραγουδάω Nirvana, αλλά δε θα θελα να περιοριστώ μόνο εκεί. Ιδανικά θα ήθελα έναν δάσκαλο που διδάσκει τα παραπάνω συν "κανονικό" τραγούδι. Απλά δε ξέρω πού να πάω και οι τιμές είναι ένα θέμα. Να διαλέξω κάποιο ωδείο ή να προτιμήσω ανεξάρτητο δάσκαλο φωνητικής; Ακόμα, παίζει να μπορέσω να αποφύγω τη πολλή θεωρία ή είναι λίγο αδύνατο; Μέχρι τώρα σκέφτομαι για Ωδείο Αθηνών και Εθνικό Ωδείο, ως τα στανταράκια, με δεδομένο αυτά που έγραψα παραπάνω, θα μου τα προτείνατε; Στη περιοχή Πειραιά υπάρχει κάτι αξιόλογο; Και προς Κερατσίνι - Δραπετσώνα - Δυτικά Προάστια θα με ενδιέφερε κάτι. 

Οποιαδήποτε πρόταση/συμβουλή σας θα μου ήταν χρήσιμη ^_^