ελληνική μουσική
577 online   ·  210.203 μέλη

Αλλαγή ωδείου

loloaloa
15.12.2021, 19:26

Καλησπέρα θέλω να κάποιες συμβουλές σχετικά με την αλλαγή ωδείου μέσα στην χρονιά.

Αρχικά εγώ φέτος προετοιμάζομαι για Μουσικολογία και δυσκολεύομαι λίγο στο ντικτε. Έχω μιλήσει με τους καθηγητές μου στο ωδείο μήπως χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο κτλπ και μου είπαν ότι δεν προλαβαίνω και να αφήσω την Μουσικολογία για φέτος γιατί δεν θα γίνει σωστά η προετοιμασία. Η αλήθεια είναι ότι δέχομαι την γνώμη τους απλά φέτος παίρνω και το πτυχίο της Αρμονίας και θεώρησα ότι επειδή θα τα έχω φρέσκα δεν θα ήταν τόσο απαραίτητο. Να πω κιόλας ότι με έβαλαν στην Αρμονία χωρίς να έχω κάνει καθόλου ντικτε και τόσες χρονιές που δυσκολεύομαι δεν έχω καμία βοήθεια. Εγώ πάντως νιώθω ότι μπορώ να τα καταφέρω και νιώθω σίγουρη γιατί στα υπόλοιπα έχω καλούς βαθμό και πέρα από αυτό διαβάζω πολύ και το γουστάρω. Θέλω να αλλάξω ωδείο γιατί πιστεύω ότι δεν πιστεύουν καθόλου σε εμένα και τους νοιάζει μόνο να πληρωθούν και να έχουν μια καλή εικόνα.

Αξίζει λέτε να αλλάξω ή έχουν δίκιο και όντως δεν θα τα καταφέρω;


Ariadne1234
20.12.2021, 05:06
Σε ποια πόλη είσαι; Εάν είσαι από Θεσσαλονίκη μπορώ να σου προτείνω ωδειο. Γενικά μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σου πει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Εσύ θα κάνεις κανονικά τον αγώνα σου και αν δεν περάσεις πάντα υπάρχουν και δεύτερες ευκαιρίες και τρίτες και ούτω καθεξίς. Εγώ είμαι φοιτήτρια μουσικολογίας και πέρασα στην σχολή κάνοντας μόνο ένα χρονο αρμονία ιδιαίτερα μαθήματα. Ήταν ενταντικά τα μαθήματα και έπεσε πολύ δουλειά και διαβασμα, αλλά εν τέλη η υλη βγηκε. Και σκέψου εγώ δεν είχα κάνει καν τόσα χρονια αρμονία όπως εσύ. Στην θέση σου ή θα έπειθα το ωδείο μου να με προετοιμάσει ή αν δεν δεχοταν θα άλλαζα ωδείο.
loloaloa
03.01.2022, 13:09

Σε ευχαριστώ για την απάντηση ναι από Θεσσαλονίκη είμαι. Θα σταματήσω το όργανο και θα ξεκινήσω σε άλλο ωδείο μάλλον.Το μεγαλύτερο δίλημμα είναι αν θα πάρω το πτυχίο της Αρμονίας ή όχι γιατί μου είπαν δεν γίνεται η μεταγραφή τώρα.