ελληνική μουσική
577 online   ·  210.186 μέλη

Prima Vista στο πιάνο

anonimimousikos
10.10.2022, 22:58

Καλησπέρα σας! Παίρνω το πτυχίο μου στο πιάνο σε 1-2 χρόνια και μου έχει μείνει σαν υποχρεωτικό μάθημα μόνο το 2ο έτος πριμα βιστα. Έχετε κανένα χρήσιμο tip να με βοηθήσετε γιατί δυσκολεύομαι κάπως. Έχω ένα μικρό θεματάκι με το να κρατάω σωστά το tempo καθώς και να διαβάζω γρήγορα τις νότες που ακολουθούν. Γενικά δεν θα έλεγα καθόλου ότι είναι το δυνατό μου σημείο αλλά δεν είμαι και χάλια. Δυνατό μου σημείο είναι τα θεωρητικά. Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως την οποιαδήποτε συμβουλή σας!!

freddieKrueger
27.10.2022, 15:07
Μουσικο αυτι φιλε.Σχετικο οχι απολυτο. Ενα αυτο. Δευτερον πως μετρας το χρονο; Θελει μετρονομο και σωστη μετρηση των μετρων πχ 4/4 με 4 κινησεις κτλ Χωρις εξασκημενο μουσικο αυτι,συμπαθα με φιλε αλλα δεν εισαι μουσικος. Πολλοι απλα παιζουν τελεια παρτιτουρες που διαβαζουν. Για μενα δεν ειναι μουσικοι αλλα εκτελεστες παπαγαλοι. Ξεκινα αργα με ευκολες νοτες και αξιες τεταρτου η και μισου. Βαλε ενα drone στο youtube πχ πχ πληκτρολογησε drone in A Και βρες την τονικη βαφτισε την Ντο Και ξεκινα Αργα στην αρχη Πιστευω σε ενα τριμηνο να χεις γινει απιαστος Καλη επιτυχια!
anonimimousikos
09.03.2023, 21:22

Σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή!