ελληνική μουσική
605 online   ·  210.210 μέλη

Θέλμα Καραγιάννη - Γιάννης Λεκόπουλος live στην Περιστεριά (Μεσσηνία)

krios80
31.07.2023, 07:36

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

(Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.)

                                                                                    

 

«Στη Xάση και στη Φέξη»

Τραγούδια στο φως του φεγγαριού

ΘΕΛΜΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ 01 Αυγούστου 2023


Στη Xάση και στη Φέξη» Τραγούδια στο φως του φεγγαριού – Τρίτη 1 Αυγούστου  2023

 

Ο Αρχαιολογικός Χώρος της Περιστεριάς ανοίγει τις πύλες του και πάλι  και μας υποδέχεται  την  Τρίτη 1η Αυγούστου 2023 & ώρα 9.00 μ.μ.

Οι αισθαντικοί και αγαπημένοι ερμηνευτές, Θέλμα Καραγιάννη και Γιάννης Λεκόπουλος μας παρουσιάζουν μια βραδιά αφιερωμένη στις καλοκαιρινές νύχτες που μας εμπνέουν και μας ταξιδεύουν.

Θα ακούσουμε όμορφα τραγούδια κλασικών και νεότερων συνθετών από το ελληνικό αλλά και το διεθνές ρεπερτόριο, που ταιριάζουν με την ατμόσφαιρα της λαμπερής βραδιάς ολόγιομου φεγγαριού.

Ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια, «Μην τον ρωτάς τον ουρανό» Μ. Χατζιδάκις,   «HIJO DE LA LUNA» Josι Marνa Cano), «Σβήσε το φεγγάρι» Στ, Κορκολής,  «Δίδυμα Φεγγάρια» Μ. Τόκας, «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι» Μ. Πλέσσας, «Εφτά ποτήρια» Ε. Ρεμπούτσικα, «Όταν βγαίνει το φεγγάρι» Χ. Λεοντής και πολλά ακόμη τραγούδια σπουδαίων συνθετών για το φεγγάρι και τον ερωτά.

Η Θέλμα Καραγιάννη είναι καταξιωμένη τραγουδίστρια και ηθοποιός και μετράει ήδη στο ενεργητικό της έξι ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές και πολλές συνεργασίες σε δίσκους καλλιτεχνών.

Ο Γιάννης Λεκόπουλος το 2007 κέρδισε το 3ο Βραβείο στο φεστιβάλ ευρωπαϊκού τραγουδιού (pop-rock-jazz)  «THE CROWN OF TURNOVGRAD». Έχει συνεργαστεί είτε δισκογραφικά, είτε σε ζωντανές εμφανίσεις με σημαντικούς συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές όπως ο Nότης Μαυρουδής , ο Γιώργος Σταυριανός, ο Κώστας Τριπολίτης, ο Κώστας Καρτελιάς, η Μαρία Φαραντούρη, ο Λάκης Παππάς, η Πόπη Αστεριάδη, η Λιζέτα Καλημέρη, η Λήδα Χαλκιαδάκη, η Σοφία Εμφιετζή ,κ.α.

Συνταξιδιώτες τους οι:

Βασίλης Σαλταγιάννης: Κιθάρα,Φωνητικά

Νίκος Τσαχτσίρης: Κοντραμπάσο

Άννα Λάκη: Aκορντεόν

 

Αρετή Κοκκίνου:  Μουσική επιμέλεια

 

Έναρξη : 21.00

 Είσοδος ελεύθερη

 

 Διοργάνωση :


Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τριφυλίας (Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ.)

 

Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου