ελληνική μουσική
    Η Ελληνική Μουσική Κοινότητα από το 1997

Θα ήθελα μια γνώμη για την φωνή μου !

Gefore245
    14.05.2025, 10:28

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ ! 
    έχω ξανά κάνει ποστ στο παρελθόν

αλλά λόγο της ανασφάλειας που έχω σχετικά με την φωνή μου ξανά χτυπάω 😅

δεν έχω κάνει ποτέ κάποια μαθήματα (αν και θα το ήθελα πάρα πολύ ) και προφανώς δεν το βλέπω επαγγελματικά όλο αυτό , τραγουδάω γιατι μου αρέσει σαν χόμπι και με γεμίζει σαν άνθρωπο ( παρόλα αυτά θα ήθελα να μάθω να τραγουδάω σωστά ) 

αυτα τα λίγα , σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας ❤️

https://youtube.com/shorts/9Kn4XFOI8zw?si=-dkjA53a6mLdXCA-

https://youtube.com/shorts/rKLtALW7IFQ?si=hBUA3bQow8fhT7mp

CHE
    14.05.2025, 14:20
    Ίσως θα πρέπει να απαντήσει κάποιος πιο ειδικός από μένα, πάντως από αυτό το δείγμα δεν μπορούσα να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Από τη μία τα βίντεο δεν έχουν καλό ήχο, με αποτέλεσμα να μην ακούγεται σωστά η φωνή, και από την άλλη δεν γνωρίζω και τα τραγούδια ώστε να έχω ένα μέτρο σύγκρισης. Τα μόνα, εμφανή θα έλεγα πράγματα, που μπορώ να πω έστω και από αυτό το μικρό δείγμα είναι: α) η σωστή βάση υπάρχει, με την έννοια ότι δεν είσαι φάλτσος. β) ότι δεν έχεις κάνει μαθήματα φωνητικής επίσης είναι εμφανές διότι διέκρινα λάθος αναπνοές, που σε αναγκάζουν να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια. Θα ήταν ίσως πιο καλά αν ο ήχος ήταν καθαρός και αν ερμήνευες κάποιο γνωστό τραγούδι, που να είναι και κάπως απαιτητικό, να έχει π.χ. κάποια κορώνα, ώστε να ακούσουμε τις ικανότητες της φωνής. Προσωπικά η χροιά της φωνής σου μου αρέσει. Όμως το εύρος της φωνής σου δεν το γνωρίζω. Υπάρχουν βέβαια ειδικοί και εφαρμογές που μπορούν να το κάνουν κι έτσι να υπάρχει μία επιστημονική προσέγγιση, πολύ πιο χρήσιμη από την ερασιτεχνική ακουστική μου άποψη. Καλή συνέχεια!
    fanisatt
    15.05.2025, 05:42
    Μου άρεσε αυτό που άκουσα φίλε μου ! Δεν είμαι καθόλου ειδικός όμως για να είμαι σε θέση να σου πω αν η φωνή σου μπορεί σε πάει μπροστά ...
    Gefore245
    15.05.2025, 09:58
    Σας ευχαριστώ και τους δύο σας πάρα μα πάρα πολύ ! Όντως ο ήχος είναι άθλιος το έχω παρατηρήσει και εγώ 😅 τα βίντεο είναι και τα δύο από παλιό κινητό βλέπετε…. Σίγουρα έχω τεράστιο θέμα με τις αναπνοές το βλέπω και εγώ , όπως πιστεύω ότι έχω μεγάλο θέμα και στην τοποθέτηση της φωνής μου…. Σχετικά με την τονικότητα και το αν φαλτσάρω , η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να το καταλάβω , μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω αν τραγουδάω σωστά στις νότες εκτός αν είμαι πολύ εκτός τονικότητας , όπως και να έχει σας ευχαριστώ και τους δύο σας πάρα μα πάρα πολύ… να είστε πάντα καλά ❤️
    freddieKrueger
    16.05.2025, 08:33

Εξαιρετικός φίλε μου.

Απόλαυση να σε ακούω.

Τραγουδάς αβίαστα και δίνεις ψυχή.

Είσαι ο λόγος που "υποχρεωθηκα" να ξαναγράψω εδώ.

Ένας από τους λόγους που αγαπώ αυτό τον παράδεισο είναι που δίνει βήμα σε νέα ταλέντα σαν εσένα να εκφραστούν.

Το ταξίδι σου δεν τελειώνει εδώ ωστόσο.

Υπάρχουν τεχνικά θέματα που μπορείς να βελτιώσεις σε άλλο επίπεδο.

Η πρώτη ύλη σου είναι άριστη 

Να ανεβάζεις συχνά υλικό σου

Ευχαριστώ 

Gefore245
    17.05.2025, 00:40

Ειλικρινά σας ευχαριστώ παρα μα πάρα πολύ ! Δεν μπορω καν σας εξηγήσω πόσο μα πόσο καλό μου έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια... είχα κάνει ένα ποστ αρκετα χρόνια πριν , τραγουδούσα παντελιδη , ήμουν πολύ μικρός....

πολύ μου λέγανε ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω και Ότι ήμουν παράφωνος (ίσως και να είχαν δίκιο 😅) παρόλα αυτά ακόμα και τότε εσείς προσπαθήσατε  όμορφο λόγο να μου πειτε τα λάθη μου χωρίς να μου κόψετε τα φτερα.... Το ξέρω ότι δεν είμαι καμιά τρομερή φωνή, αλλά πραγματικα στην όποια βελτίωση της φωνής μου έχετε βάλει και εσείς το λιθαράκι σας , δεν έχω λόγια να σας ευχαριστώ ❤️ 

freddieKrueger
    17.05.2025, 07:58

Κι εγώ σ ευχαριστώ για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη...

Τα λόγια σου είναι πολύ συγκινητικά...

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μενα να βλέπω ένα αληθινό ταλέντο να πιστεύει στον εαυτό του και να κάνει το όνειρο αληθινό!

Το τραγούδι είναι η έξοδος της ψυχής από το σώμα μας ενώ παραμένουμε ζωντανοί...πιο ζωντανοί από ποτέ...

Καλή συνέχεια στο μαγικό σου ταξίδι!

{#emotions_dlg.beer}

Gefore245
    17.05.2025, 14:42

Σας ευχαριστώ αλήθεια πάρα μα πάρα πολύ να είσαστε πάντα μα πάντα καλά ❤️