ελληνική μουσική
Η Ελληνική Μουσική Κοινότητα από το 1997

Διαγραφή blog χωρίς μουσική θεματολογία

renabill
20.11.2025, 14:12

Καλησπέρα σε ολα τα μέλη και τους διαχειριστές.

Εδώ και αρκετά χρόνια είμαι μέλος του musicheaven και κάποια στιγμή βρήκα το θάρρος να φτιάξω ένα blog στο οποίο θα καταγράφω χωρίς φόβο τις σκέψεις μου όποιες κι αν είναι αυτές. Παρότι το site είναι μουσικό ο καθένας μπορούσε να γράψει κείμενα οποιασδήποτε θεματολογίας όχι μόνο μουσικής.

Το δικό μου μπλοκ δεν είναι καθαρά μουσικό στο μεχρι τώρα περιεχόμενο του. Αντιθέτως έχει μάλλον λίγο μουσικό περιεχόμενο, όπως και αρκετά μπλοκ που διαβάζω.

Το blog έχει τίτλο *πετάω τη σκούφια μου*  λόγω της ποικίλης θεματολογίας του.Μπορει να ειναι κείμενα, ιστορίες, ποιήματα δικά μου, σχόλιο για μια ταινία που είδα, ένα θέατρο ή απλά το πως νιώθω για θέματα της καθημερινότητας.

Δεν γράφω συχνά, όμως εκφράζομαι ευκολότερα με το γράψιμο παρά με τον προφορικό λόγο. *Πετώντας τη σκούφια μου* λοιπόν γνώρισα τον εαυτό μου καλύτερα,  έβαλα πολλές φορές τη σκέψη μου σε τάξη, ξεσπασα τα νευρα μου τις στεναχώριες ή τις χαρές μου ή ο,τιδήποτε  άλλο ηθελα να μοιραστώ μαζι σας. Γράφω μόνο οταν εχω κατι να πω και γράφω για τον εαυτό μου και όχι για τους αναγνώστες ή τα like παρόλα αυτά πήρα πολύ μεγάλη αγάπη απο όσους μπαίνουν και με διαβάζουν. Απορώ ακόμα και σήμερα με τον αριθμό των επισκεπτών μου κάθε μήνα παρόλο που δεν έχω γράψει κάτι νεο. Αυτό σημαίνει ότι κάποια κείμενα μου ή καποια στοιχεία του χαρακτήρα μου σας έχουν αγγίξει την καρδιά κι ας μην με έχετε γνωρίσει ποτέ.

Από 1/1/26 διάβασα ότι οσοι εχουν blog που δεν εχει ως θεματολογία τη μουσική 90% του περιεχομένου πιθανότατα θα διαγραφεί. Κατ' αρχάς είμαι ευγνώμων για το μπλοκ αυτό που το έφτιαξα πρώτα απόλα σε μια εποχή που δεν υπήρξε αυτός ο περιορισμός. 

Συνεπώς τιθενται τα εξής ερωτήματα προς τους διαχειριστές. 

1) θα χρειαστεί να διαγράψω ενα μεγάλο ποσοστό των κειμένων μου μέχρι τώρα ? Ώστε να πληρουται το 90% των κειμένων του μπλοκ να είναι γύρω απο τη μουσική ή αφορά τα νέα κείμενα που θα αναρτηθούν μελλοντικά? Απο δω και στο εξής? 

2) Δεν είμαι μουσικός επαγγελματίας ουτε σκοπεύω να γίνω.

Λατρεύω τη μουσική, το χορό, την παράδοση αλλα ένας άνθρωπος έχει πολλές πτυχές του εαυτού του.Κανείς μα απολύτως κανείς μας δεν είναι μονόπλευρος.Μπορεί να μαθαίνω λύρα, να συμμετέχω σε παραδοσιακές χορωδίες και χορευτικά αλλά ως άνθρωπος δεν είμαι μόνο αυτό, είμαι αυτό που γνωρίσατε ως renabill. Οπότε θα ηθελα να σας προτείνω να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αναθεωρήσετε τα ποσοστά 90.10 στη θεματολογία.

Αν πάλι αυτό δεν γίνεται σας είμαι και πάλι ευγνώμων για τη φιλοξενία της σκέψης μου μέχρι τη διαγραφή του μπλοκ καποια στιγμή.

Θα δω πως θα πορευτώ χωρις να αλλοιωθώ εγώ ως χαρακτήρας και να γίνω κάτι που δεν είμαι.

Με αγάπη αναμένω απάντηση renabill.

renabill
30.12.2025, 13:13
Hallo διαβαζουν οι διαχειριστές? Μια απαντηση παρακαλω