ελληνική μουσική
234 online   ·  209.164 μέλη

Walk The line: ένα φιλμ για τον Johnny Cash

vouliakis
Βετεράνος
Chat
11.08.2005, 11:18
Ο Joaquin Phoenix και η Reese Witherspoon είναι οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Walk the Line», ένα φιλμ που βασίζεται στη ζωή του τραγουδιστή της country μουσικής Johnny Cash, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου στην Αμερική.Ο James Mangolg («Girl, Interrupted», «Heavy», «Copland») θα σκηνοθετήσει την ταινία για λογαριασμό της Fox 2000, που δεν πρόκειται να είναι μια «κλασσική» βιογραφική ταινία, καθώς θα παρουσιάζει τη νεαρή ηλικία του τραγουδιστή, τα προβλήματά του με τα ναρκωτικά και τη σχέση με τη γυναίκα και συνεργάτιδά του, June Carter.

Ο σκηνοθέτης συνεργάστηκε στενά με τον Johnny Cash και με την June Carter προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στην πραγματική ιστορία του ζευγαριού και να πάρει τα δικαιώματα για να χρησιμοποιήσει τα τραγούδια του καλλιτέχνη της country μουσικής. Ο θάνατος του καλλιτέχνη όμως, το Σεπτέμβριο του 2003, έκανε αρκετά πιο δύσκολη τη δουλειά του...

Πηγή: movies.pathfinder.gr
#1   
ageras
Βετεράνος
Chat
14.07.2006, 04:22

Ακόμα και μετά το θάνατό του, οι δίσκοι του Τζόνι Κας μπορούν να φτάνουν στις κορυφαίες θέσεις των charts. Το νέο American V: A Hundred Highways έγινε το πρώτο άλμπουμ του country θρύλου, που έφτασε στο Νο1 του Billboard μετά το Johnny Cash At San Quentin του 1969.

Το νέο άλμπουμ του Κας, στο οποίο μάλιστα την παραγωγή έχει (ξανά)αναλάβει ο Ρικ Ρούμπιν, έφτασε στην κορυφή των αμερικανικών album charts πουλώντας 88 χιλιάδες αντίτυπα. Είναι τα λιγότερα αντίτυπα με τα οποία δίσκος έφτασε στο No1 του Billboard από το 1991 που ξεκίνησαν οι επίσημες μετρήσεις από την εταιρεία Nielsen SoundScan. Το προηγούμενο χαμηλό ρεκόρ κατείχαν οι Destiny’s Child με το #1’s (2005) που είχε πουλήσει 113 χιλιάδες αντίτυπα.

Πηγή:pop-rock.grεπισυναπτόμενα: 34.JohnnyC.jpg 
#2