ελληνική μουσική
372 online   ·  209.026 μέλη

schoolwave 2006!!!

ZOI
Συγχορδία Ματζόρε
Chat
27.12.2005, 14:19
Πέρυσι...
Τον Ιούνιο του 2005, λίγο μετά τις εξετάσεις και λίγο πριν το καλοκαιρινό φροντιστήριο, το περιοδικό SCHOOLIGANS σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων διοργάνωσε το πρώτο φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων, το SCHOOLWAVE. Κράτησε τρεις μέρες και ήταν ένα ξέσπασμα, μια γιορτή. Εικοσιένα μαθητικά συγκροτήματα από σχολεία της Αττικής (που επιλέχτηκαν με ακροάσεις ανάμεσα από 103 που δήλωσαν συμμετοχή) έπαιξαν τη μουσική που γουστάρουν (ροκ, μέταλ, πανκ, χιπ-χοπ...) πάνω σε μια μεγάλη σκηνή και μπροστά σε 3.000 κόσμο που ερχόταν κάθε μέρα για να τους δει. Μια ιδέα πήρε όποιος άκουσε το cd «SCHOOLWAVE live» που κυκλοφόρησε μαζί με τους «SCHOOLIGANS» στις 30 Οκτωβρίου.

Φέτος...
Το SCHOOLWAVE του 2006 θα είναι πανελλήνιο. Θα επιλεγούν 21 μαθητικά συγκροτήματα απ' όλη την Ελλάδα τα οποία θα παίξουν ένα τριήμερο στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη. H επιλογή των συγκροτημάτων θα γίνει σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση θα γίνει μια προεπιλογή μέσα από demo που πρέπει να στείλει κάθε συγκρότημα μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2006. Την ακρόαση και επιλογή των demo θα κάνει κριτική επιτροπή (την περσινή επιτροπή αποτελούσαν ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης, οι Raining Pleasure και οι Active Member). Στην δεύτερη φάση, τα συγκροτήματα που έχουν προεπιλεγεί, θα έρθουν για live ακροάσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, απ' τις οποίες θα προκύψουν τα 21 συγκροτήματα που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ.

Για να συμμετέχετε...
Αν είστε μαθητές, έχετε συγκρότημα και θέλετε να παίξετε στο επόμενο Schoolwave (ή έχετε φίλους μαθητές που θα ήθελαν να συμμετάσχουν), αντιγράψτε την παρακάτω αίτηση και στείλτε τη ταχυδρομικά μαζί με demo ενός μόνο τραγουδιού στη διεύθυνση «Μίνωος 10-16, Νέος Κόσμος, Αθήνα, 11743» με την ένδειξη «για τους SCHOOLIGANS, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2006.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- Όνομα συγκροτήματος
- Είδος μουσικής (στο περίπου)
- Τίτλος του τραγουδιού που περιέχει το demo και αν είναι δική σας σύνθεση ή είναι διασκευή.
- Αριθμός μελών συγκροτήματος
- Ονοματεπώνυμο /Ηλικία/ Τάξη/ Σχολείο κάθε μέλους
-Πόλη που μένουν τα περισσότερα μέλη (για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη γράψτε και δήμο)
-Τηλέφωνα επικοινωνίας (1 σταθερό+2 κινητά)

Προσοχή: 1) Το τραγούδι του demo πρέπει να είναι ηχογραφημένο με όλα τα όργανα ταυτόχρονα και χωρίς επεξεργασία (σαν να ήταν live). Σε αντίθετη περίπτωση, θα απορρίπτεται.
2) Όλα τα μέλη του γκρουπ πρέπει να είναι μαθητές. Κατ' εξαίρεση μπορεί να γίνει δεκτό ένα μόνο άτομο που δεν είναι μαθητής, αλλά δε θα πρέπει να είναι πάνω από 21 χρονών την ημερομηνία διεξαγωγής του φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε mail στο theschooligans@yahoo.com
#1   


Αυτά τα διάβασες;