Άκουσα Μπλογκ; Το λοιπόν. Πριν κάποιες μέρες ένας γνωστός μου είπε πως είχε δικό του μπλόγκ. Δεν ασχολήθηκα, είχα κάτι δικά μου, είχα και το Μιούσικ Χέβεν, λέω εντάξει μωρέ μπλόγκ και ξε-μπλόγκ. Λοιπόν, τελικά τη περασμένη Τετάρτη ήταν πήγα να το διαβάσω, και βασικά έφαγα τρελό κόλλημα. Ομολογώ πως είναι και ο λόγος που δεν μπαίνω πια εδώ.
Από τότε έφτιαξα κι εγώ το δικό μου μπλόγκ (εννοείται) αν και δεν έχω τις γνώσεις και τον χρόνο να το "στολίσω" κα είναι πολύ "φτωχό" σε σχέση με κάτι άλλα. Τώρα διαβάζω πως θέλετε να κάνετε και εδώ, βασικά δεν ξέρω βρε παιδιά, πιστεύω αλλάζη όλη τη δομή του σάιτ, δηλαδή, εδώ το κόβω κάτι σαν ένα "interactive AVOPOLIS", όπου ενημερώνεσαι μεν για μουσικά θέματα, αλλά μπορείς και να βάλεις το κοματάκι σου κι εσύ ας πούμε. Υπάρχει κι ένα προφίλ για να ξέρουμε τι κουμάς είσαι, και έδεσε. Τώρα πιστεύω πως μόλις μπει μπλόγκ, τόσο είναι το ενδιαφέρον, (τα έχω παίξει άστα), που γίνεται το Α και το Ω και καταπίνει όλα τ'αλλα. Κάτι σαν τα Carrefour.
Βασικά σας δίνω λινκ
http://www.blogs.gr εκεί έφτιαξα και το δικό μου (το φτωχικό μου είπαμε) και εκεί διάβασα πολλά σοβαρά, άλλα ευαίσθητα, άλλα ταξιδιάρικα, τί να σας λέω μια 'βοδμάδα τώρα δεν ξεκόλλησα. Είναι άλλοι που χώρισαν και γράφουν για τα βιώματα τους, άλλοι ταξίδεψαν στην Ινδία και γράφουν για το ταξίδι τους (http://ellada-india.blogspot.com) - το αγαπημένο μου, άλλοι γράφουν για θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, άλλοι κρατάνε κάτι σαν ημερολόγιο. Τί να σας λέω τώρα;
Δεν πρόσεξα να γράφει κανείς για μουσική και πιστεύω πως αυτό είναι το στίγμα του εδώ χώρου. Αν το αλλάξετε σε μπλογκ, δεν ξέρω σε τί θα βοηθίσει όσους ασχολούνται με τη μουσική και ψάχνουν πληροφορίες εδώ. Από τι στιγμή που υπάρχουν τόσα μπλόγκ γιατί να γίνει άλλο ένα εδώ; Δεν ξέρω και πως μπορεί να γίνει κιόλας. Πρακτικά, τεχνικά.
Αν το θέλετε όμως, τί να πω, κάθε επιτυχία! Φιλάκια (έχασα δέκα λεπτά από το μπλόγκ μου και ανησύχισα πρέπει να κλείσω).
Υ.Γ. Ότι και να λέει όμως, τη θέση της μουσικής δεν την κερδίζει και το πιο κρυφό ημερολόγιο.