ελληνική μουσική
130 online   ·  208.897 μέλη

Δεν μπορώ να στείλω παρτιτούρες!!!!!!

KostasLadas
Βασική Νότα
Chat
07.08.2003, 18:35
Προσπάθησα να στείλω παρτιτούρες σύμφωνα με τις οδηγίες πριν περίπου 10 μέρες, και ενώ μου έγραψε "ευχαριστούμε για την αποστολή, τα δεδομένα σας θα ερευνηθούν και θα δημοσιευτούν τα απεσταλμένα" (ή κάτι τέτοιο), δεν έχω δει ακόμα τις παρτιτούρες μου ανεβασμένες!

(είναι 2 τραγούδια του Σαββόπουλου)

Άντε, πείτε μου το πρόβλημα γιατί θέλω να ανεβάσω μπόλικες!!!!!!!!
#1   
Witchking
Συγχορδία Μινόρε
Chat
11.08.2003, 06:08
Nomizw oti exoun estalh. Apla prepei na perasoun apo kapoio test, apo atoma pou mallon einai diakopes, kai epeita na dhmosieytei.
#2   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
11.08.2003, 11:42
Κώστα, έχω λάβει τις παρτιτούρες, αλλά δυστυχώς τις απορρίψαμε γιατί δεν τηρούνταν οι κανόνες που αναφέρονται στο FAQ. Τα ακκόρντα πρέπει να είναι στη μορφή Mi-, La- κλπ. και όχι E, A κλπ.

Μας συγχωρείς για την ταλαιπωρία, όμως με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ομοιομορφία στις παρτιτούρες (όλες έχουν ακκόρντα της 1ης μορφής), ενώ κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο, μια και ο υπεύθυνος για τις παρτιτούρες (c'est moi) δεν αναγκάζεται να μετατρέπει παρτιτούρες που δεν καλύπτουν τους λίγους κανόνες που έχουμε αναγκαστικά θέσει.

Ελπίζω σε κατανόηση από τη μεριά σου
#3   
KostasLadas
Βασική Νότα
Chat
11.08.2003, 12:30
Jorge, ευχαριστώ για την ενημέρωση! Θα τις ξαναανεβάσω ανανεομένες. ΟΚ, my mistake.

Θα πρότεινα γενικά πάντως και καλοπροαίρετα, αν τυχαίνει να μην μπορούν να ανεβούν παρτιτούρες κάποιου που τις έχει στείλει, για οποιονδήποτε λόγο, να του στέλνεται κάπως κάπου μια ειδοποιησούλα (έστω μονολεκτική) για να μην παιδεύεται τζάμπα, και να τις αναδιαμορφώνει.

Thanks!
#4   
jorge
Musantiquus , Administrator
Chat
17.08.2003, 23:22
Σωστή η πρόταση Κώστα, θα μπει στην ΤοDo λίστα.

Γενικά οι νέες παρτιτούρες μπορεί να μπουν μετά και από 20 μέρες, γιατί υπάρχει κάποια διαδικασία (κατέβασμα του MP3 και έλεγχος κατόπιν) πριν μπει κάποιο κομμάτι στις παρτιτούρες. Γενικά προτιμώ να έχουμε λίγες και σωστές παρτιτούρες, παρά πολλές και αναξιόπιστες, γι' αυτό και και ακολουθούμε αυτή την αργή, αλλά αποτελεσματική μέθοδο.

Ευχαριστούμε για τις προτάσεις σου, είναι πραγματικά πολύτιμες.
#5   


Αυτά τα διάβασες;