ελληνική μουσική
383 online   ·  209.164 μέλη

Νέο άλμπουμ από Ρίτσι Μπλάκμορ

GL
MusicHeaven Guru
Chat
23.02.2006, 14:16
Νέο άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο ο πρώην κιθαρίστας των Deep Purple και ιδρυτής των Rainbow, Ρίτσι Μπλάκμορ, με το σχήμα του Blackmore’s Night. Αυτό θα έχει τίτλο The Village Lantern και θα περιλαμβάνει μια νέα εκτέλεση τις επιτυχίας των Deep Purple, “Child In Time”.

Ο Μπλάκμορ χαρακτήρισε το The Village Lantern ως συνάντηση του Μάικ Ολντφιλντ με την Ενια. Το “Child In Time” δε θα είναι η μόνη διασκευή που θα περιέχεται στο δίσκο αφού επίσης θα περιλαμβάνεται και μια νέα εκτέλεση του “Streets Of Dreams” των Rainbow.

To tracklist του άλμπουμ θα είναι το ακόλουθο:

“25 Years”
“Village Lanterne”
“I guess It Doesn't Matter”
“The Messenger”
“World Of Stone”
“Faerie Queen”
“St. Teresa”
“Village Dance” “Mond Tanz / Child In Time” “Streets of London”
“Just Call My Name”
“Olde Mill Inn”
“Windmills”
“Street of Dreams”

Επίσης το άλμπουμ θα συνοδεύεται από ένα bonus disc το οποίο θα περιλαμβάνει τα κομμάτια “Call It Love” (ερμηνευμένο από την Κάντις Νάιτ, η οποία μαζί με τον Μπλάκμορ αποτελούν τους Blackmore’s Night) το “Streets Of Dreams” στο οποίο συμμετέχει ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Τζο Λιν Τάρνερ, πρώην μέλος των Deep Purple και των Rainbow, μια εικοσάλεπτη συνέντευξη του Ρίτσι Μπλάκμορ και τις Κάντις Νάιτ, καθώς και το trailer του DVD του Μπλάκμορ, “ Castles & Dreams”.
πηγη:rockroll.gr
#1