ελληνική μουσική
439 online   ·  208.897 μέλη

Ζητάω έναν άξιο διάδοχο για το MS2000B μου..

Spipis
Περαστική Νότα
Chat
13.11.2006, 02:04
Γειά σας παιδιά! Καιρό έιχα να γράψω...
Παίζω διάφορα είδη μουσικής που στην καρδιά τους έχουν ηλεκτρονικό ήχο ή και όχι τόσο ηλεκτρονικό... Trance, Pop, Rock, και τέτοια δηλαδή.. Έχω εδώ και αρκετό καιρό το
KORG το MS2000B και το έχω ξεκοκαλίσει πιά. Νιώθω πώς αρχίζει να με περιορίζει... Θέλω να περάσω στο επόμενο επίπεδο και σε αυτό πιστεύω θα βοηθήσει ένα νέο synth αυστηρά hardware. Είμαι λοιπόν ανάμεσα στο ΚΟRG το Radias, το V-synth και το Virus TI. Ξέρω ειδικά το V-synth δεν μοιάζει και τόσο με τα άλλα, μα αυτό δε με πειράζει. Αυτό που δεν ξέρω είναι η εντύπωση που μπορεί να έχουν δώσει μετά από καιρό σε κάποιους από εσάς που τα έχετε καιρό και τα ψαχουλεύετε, γιατί στις εκθέσεις στην Αθήνα ούτε να με δουν δε θέλουν μιας και περνάω αρκετά απογεύματα εκεί. Με ενδιαφέρουν η ποιότητα των υλικών, ο ήχος τους, οι δυνατότητες... καταλαβαίνετε ελπίζω. Ευχαριστώ!!
#1   
harisx
Περαστική Νότα
Chat
25.03.2007, 14:00
Τυχαινει να εχω το Korg TR.Εχει πολυ καλο ηχο και καλυπτει τα ειδη που σε ενδιαφερουν.Το fantom x το εχει ενας φιλος μου ειναι κρυφαιο και αυτο, αλλα ο ηχος της korg μου αρεσει περισσοτερο.Για τα υπολοιπα δεν ξερω.

Η τεχνη θελει θυσιες
www.cdbaby.com/cd/haris

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : harisx στις 25-03-2007 14:05 ]


#2   


Αυτά τα διάβασες;