ελληνική μουσική
337 online   ·  209.861 μέλη

Γιάννης Κότσιρας - Συναυλίες

mariametokapelo
09.01.2007, 18:44

Το πετυχημένο πρόγραμμα που παρουσίασε ο Γιάννης Κότσιρας φέτος στη μουσική σκηνή ΜΕΤΡΟ στην Αθήνα ταξιδεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο.Στις 14 και 15 Φεβρουαρίου λοιπόν στη μουσική σκηνή "Αυλαία" στην Λευκωσία.Μαζί του η Ζωή Παπαδοπούλου που είχε ξανασυνεργαστεί με τον Γιάννη Κότσιρα και την Χάρις Αλεξίου στις τότε κοινές εμφανίσεις τους στην σκηνή του "Βοτανικού".Την ενορχήστρωση και καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Ντίνος Γεωργούντζος.Για κρατήσεις
τηλ. 22675638
Περιορισμένος αριθμός θέσεων γι' αυτό βιαστείτε.....

[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : jorge στις 13-01-2009 10:00 ]


houlina
10.01.2007, 20:28

jorge
13.01.2009, 10:01

 

Ο Γιάννης Κότσιρας έρχεται στο Public για να γίνει... «και πάλι παιδί» και να παραλάβει πλατινένιο και χρυσό δίσκο

Ο Γιάννης Κότσιρας, έρχεται στο Public της Πλατείας Συντάγματος, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, στις 19.00, όπου θα τραγουδήσει ζωντανά παλιές και νέες του επιτυχίες.

 

Ο αγαπημένος τραγουδιστής επιστρέφει με νέο δίσκο, με τίτλο «Και πάλι παιδί», ο οποίος έγινε χρυσός, αφού το τραγούδι - προάγγελος «Κάνε το Χειμώνα Καλοκαίρι» σημείωσε μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.  Τη σύνθεση των τραγουδιών έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης ενώ ο Γιάννης Κότσιρας έγραψε τους στίχους δύο τραγουδιών και τη μουσική για άλλα δύο.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Public, οι θαυμαστές του Γιάννη Κότσιρα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την απονομή χρυσού δίσκου στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, για τη συγκεκριμένη δισκογραφική δουλειά, όπως επίσης και την απονομή πλατινένιου δίσκου για το προηγούμενο album του, «Ταξίδια φιλιά».

 

Ακόμη μια φορά το Public αποδεικνύει την αγάπη του για τη Μουσική, φέρνει το κοινό κοντά στους αγαπημένους του καλλιτέχνες και υπόσχεται ακόμη περισσότερες μουσικές εκπλήξεις!