ελληνική μουσική
    532 online   ·  210.830 μέλη
    Το καλοκαίρι είναι εποχή για ταξίδια και η συλλογή αυτή έχει ως προορισμό την πιο όμορφη χώρα, την πολύχρωμη χώρα της μουσικής. Η Protasis σε συνεργασία με την Amiata Records, από την γείτονα Ιταλία, σας μεταφέρει στον ονειρικό κόσμο της μελωδίας και του ρυθμού με αγαπημένα κομμάτια των Alexandra, Atman, Cecilia, Los Reyes, Gabin Dabire, Faraualla, Manolo Vega, Μόρφω Τσαϊρέλη...
    Γράφει ο Jorge (jorge)
    300 άρθρα στο MusicHeaven
    Πέμπτη 05 Ιούν 2003
    Η μουσική δεν γνωρίζει σύνορα. Εκεί που η γλώσσα μοιάζει ανίκανη να επικοινωνήσει, οι νότες ξεπερνούν την διαφορετικότητα και ενώνουν τους ανθρώπους. Καλλιτέχνες από τις τέσσερις πλευρές του ορίζοντα: η Cecilia από τη Νορβηγία, οι Faraualla και ο Antonio Infantino από την Ιταλία, η Alexandra από την Πορτογαλία, ο Gabin Dabire από το κρατίδιο Burkina Faso στην Αφρική, οι Club Musical Oriente Cubano από την Κούβα, η Μόρφω Τσαϊρέλη από την Ελλάδα κλπ. εκφράζουν την χαρά και τη λύπη με τον ίδιο τρόπο και συγκινούν ανεξάρτητα από την γλώσσα, το χρώμα, το φύλo ή την ηλικία του ακροατή. '¶ναμειγνύοντας" τις καλύτερες στιγμές των παραγωγών της Amiata με μια μικρή "δόση" - δείγμα ήχου της Protasis προκύπτει το ιδανικό καλοκαιρινό κοκτέιλ: με έντονα χρώματα και αρώματα, που υπόσχεται να μεθύσει και τον πιο απαιτητικό ακροατή και να τον συντροφεύσει στις καλοκαιρινές περιπλανήσεις του, πραγματικές ή νοερές. Πρόθεση αυτής της συλλογής ήταν η καλύτερη γνωριμία του ελληνικού κοινού με την ξεχωριστή Amiata Records, η οποία από το 1992 προωθεί την δική της άποψη για τη μουσική του κόσμου και καταθέτει μια μουσική πρόταση για την κατανόηση της διαφορετικότητας. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μεταφράζεται σε μια μουσική συνάντηση- πανηγύρι ρυθμών και αισθημάτων.

    Παραγωγή: Protasis

    Βαθμολογία: 4/5

    Tags
    Καλλιτέχνες:Μόρφω Τσαϊρέλη



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε