ελληνική μουσική
    641 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Live Reviews

    Τα έντεχνα μπουζούκια: Φίλιππος Πλιάτσικας, Δίπλα στο Ποτάμι

    Σάββατο βράδυ και αποφασίζω να συνοδέψω τους γονείς μου, μαζί με μια φίλη, στο Δίπλα στο Ποτάμι που είχαν φαγωθεί να δούνε το Φίλιππο Πλιάτσικα...
    Τα έντεχνα μπουζούκια: Φίλιππος Πλιάτσικας, Δίπλα στο Ποτάμι
    Γράφει η The Diary of Two Dreams (LadyLuck)
    3 άρθρα στο MusicHeaven
    Σάββατο 12 Απρ 2008
    Η νύχτα φαινόταν λίγο δύσκολη από την αρχή. Στην Αθήνα δεν έβρεξε απλά, κοντέψαμε να πάρουμε βάρκα για να φτάσουμε στους Αγίους Αναργύρους.

    Δε θα σχολιάσω τη μουσική σκηνή γιατί δεν είναι επί του παρόντος και άλλωστε τα έχω ξαναπεί επιγραμματικά κατά καιρούς. Θα σχολιάσω το ότι πήγα να δω έναν μουσικό, από τα λίγα οχυρά του μονόδρομου της μοντέρνας μουσικής στην Ελλάδα, ο οποίος μάλιστα απευθύνεται σε ένα πιο ασυμβίβαστο κοινό και εγώ προσωπικά ένιωσα σα να επισκέπτομαι λαϊκό στέκι. Αυτό εννοούσε ο παραπάνω μουσικοσυνθέτης όταν έλεγε «Θέλω κάτι να αλλάξω, αλλά ίσως δεν μπορώ άραγε θα συνηθίσω ή θ'αυτοκαταστραφώ»; Θα ξεκινήσω αναφερόμενη μόνο στην τιμή των μουσικών σκηνών αυτού του είδους... 80 ευρό το μπουκάλι κρασί και 120 το μπουκάλι το ποτό λοιπόν. Ωραία, δε θα σχολιάσω καν την τιμή εισόδου, που πλέον θα δώσω 20 ευρό για να δω τους Diary of Dreams ας πούμε και θα δώσω και 20 (τουλάχιστον) για να δω τον Πλιάτσικα των Αγίων Αναργύρων. Α, ναι και τους Diary θα τους δω σε κάτι σαν το Gagarin ή το Οξυγόνο χωρίς να με πατάει η χοντρή κυρία που κάθεται στο δίπλα τραπέζι και σηκώθηκε για να χορέψει Rory Gallagher χωρίς να ξέρει καν τι ακούει (στο «Άστη να λέει» του κυρίου Καρρά πάντως, ήξερε τι άκουγε γιατί τραγούδαγε κιόλας).

    Το άλλο θέμα που με απασχόλησε ήταν το πρόγραμμα. Ο Φ.Π. αποφάσισε να το εμπλουτίσει με διάφορες μουσικές επιλογές. Όπως είπα, έπαιξε Gallagher, James, Evanescence, Manu Chao, Dire Straits, Κατσιμιχαίους, Σιδηρόπουλο και γενικότερα, άκουσα διάφορα κομμάτια που ομολογουμένως κάποια μου άρεσαν, αλλά κάποιοι νομίζω ότι δεν πήγαν για να ακούσουν αυτά… Συν του ότι δεν τα τραγουδούσε καν ο ίδιος, αλλά οι τρεις τραγουδιστές και ο μπασίστας που τον συνόδευαν στη σκηνή (μια άχρηστη πληροφορία : ο τελευταίος εμφανίστηκε στη σκηνή με μπλούζα Satyricon). Επίσης το όλο πρόγραμμα άρχισε στις 23.15, μία ώρα μετά την προγραμματισμένη έναρξή του και τελείωσε περίπου στις 03.00 (όπως με πληροφόρησαν οι γονείς μου που έμειναν μέχρι το τέλος, γιατί εγώ και η δύστυχη φίλη μου αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε με την ουρά στα σκέλια λίγο πριν τη 01.30). Έπαιξε λοιπόν 4 ώρες! Αρκετές για να δικαιολογήσει ένα live, αλλά ελάχιστες για να δικαιολογήσει την πολύωρη και πολύ συχνή απουσία του από τη σκηνή.

    Θέμα τέταρτο – Ο κόσμος. Πραγματικά δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τη μουσική απόκλιση του κόσμου. Αρχικά συμφώνησα να συμμετέχω κι εγώ στην οικογενειακή εξόρμηση γιατί πίστευα πως θα ήμουν περιτριγυρισμένη από ανθρώπους ζωντανούς και του «στυλ» μου, όσο ψηλομύτικο κι αν ακούγεται αυτό. Ωστόσο κοιτώντας γύρω μου, ακόμα και στο μπαρ, έβλεπα στην πλειοψηφία κόσμο άσχετο –κατ’εμέ- με το όλο μουσικό δρώμενο. Έβλεπα κυριούλες (συντριπτική πλειοψηφία) με γόβες στιλέτο και κοντά σατέν φορέματα, κυριούλιδες που μιλάγανε καθ’όλη τη διάρκεια της «παράστασης» και τρώγανε ξηρούς καρπούς (επιστροφή στα θέματα ένα και δύο) και ανθρώπους να «κουνιούνται» με τα χέρια ψηλά, χτυπώντας παλαμάκια και προτρέποντας τους υπόλοιπους της παρέας να κάνουν το ίδιο. Υπήρχε και το άλλο άκρο, οι δύο κυρίες που κάθονταν όρθιες λίγο πιο πίσω και «χόρευαν» αγκαλιασμένες, κουνώντας τα οπίσθια τους (συγχωρείστε με). Δεν καταδικάζω το κέφι τους, αλλά τις κινήσεις τους! Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοιο κόσμο, αλλά θα μου πεις τι ήθελες και συ και πήγες να ακούσεις κάτι που ο πολύς κόσμος το αποκαλεί «έντεχνο»; Δηλαδή όλα τα άλλα μουσικά είδη τι είναι; Άτεχνα;

    Πραγματικά ήταν μια πλήρης βραδιά, έλειπαν μόνο τα γαρίφαλα και οι σαμπάνιες (αν κάποιοι από τους «πελάτες» το σκέφτηκαν, ευτυχώς δεν άνοιξαν μπουκάλια). Βέβαια με πληροφορήσανε πως όλα αυτά καμία σχέση δεν είχαν με την τελευταία συναυλία του εν λόγω καλλιτέχνη, για την οποία άκουσα τα καλύτερα.

    Καλή τύχη ελληνική μουσική.




    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #12979   /   12.04.2008, 13:19   /   Αναφορά
    Έντεχνα μπουζούκια;
    #12980   /   12.04.2008, 13:33   /   Αναφορά
    Απόλυτο δίκιο LadyLuck. Για αυτό αναφέρθηκα και έγω σε άλλο άρθρο για μία μόδα που δημιουργείται από τους έντεχνους που θα είναι χειρότερη από τα σκυλάδικα.
    #12981   /   12.04.2008, 14:59   /   Αναφορά
    Πολύ ενδιαφέρον το θέμα που άνοιξες, αλλά προσωπικά δεν θα το χαρακτήριζα σαν άρθρο e-περιοδικού, μαλλόν θέμα για blog.



    Καλώς ή κακώς στην εποχή που όλα εμπορευματοποιούνται με μεγάλη ευκολία, πόσο μάλλον η μουσική, είναι δύσκολο για έναν καλλιτέχνη που ζει απο αυτό να επιβιώσει χωρίς αν αλλοιωθεί.
    #12982   /   12.04.2008, 16:07
    Δυστηχώς δεν έχω προλάβει να πάω στον Φίλιππο Πλιάτσικα αν και θα το ήθελα πολύ.Στο συγκεκριμένο μαγαζί επίσης δεν έχω πάει.Τώρα όσον αφορά αυτά που μας λές δεν έχεις και άδικο.Αν και το ρεπερτόριο δεν ήταν κακό από όσα μας λές.Τουλάχιστον δεν θύμιζε μπουζούκια.Για τις τιμές τι να πούμε;Θα συμφωνήσω μαζί σου.Ο κόσμος τώρα έχει να κάνει με την ημέρα που διάλεξες να πας στο συγκεκριμένο μαγαζί.Τα σάββατα μην περιμένεις να δεις τους σχετικούς του είδους.Είναι η μέρα που ο κόσμος δεν δουλεύει την επομένη άρα είναι λογικό να υπάρχουν και άσχετοι.Για το ότι διάλεξαν τον συγκεκριμένο χώρο για να διασκεδάσουν και όχι κάποια μπουζούκια ας πούμε δεν μπορούμε να τους κατακρίνουμε.Τα λεφτά δικά τους είναι και όπως θέλουν θα τα σκορπίσουν.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην πάμε εμείς και χαλαστούμε όπως εσύ.Πιστεύω ότι αν πήγαινες μια καθημερινή,θα είχες καλύτερη εντύπωση.Πάντως όπως και να έχει θα πρέπει οι καλιττέχνες να προσέχουν περισσότερο γιατί ο κόσμος αφιερώνει χρόνο και χρήμα,και είναι κρίμα να τον απογοητεύουν

    #12999   /   13.04.2008, 08:47
    Εάν ο συγκεκριμένος καλλιτεχνης ζούσε μόνο απο την μουσική και τα τραγούδια του θα του συγχωρούσα τις επιλογές του (Βιοπορισμός κλπ.)

    Όμως τα αδέρφια Πλιάτσικα είναι και κατασκευαστές οικοδομών (Πολυτελεις Μεζονέτες) και καλά κάνουν που επενδύουν τα χρήματά τους και βγάζουν αρκετά.Όμως νομίζω ότι αφού δεν υπάρχει θέμα βιοπορισμού θα μπορούσε ο Φίλιππος να κάνει σωστές επιλογές και να μην ξεπέφτει στα "Έντεχνα Μπουζούκια"



    Κατα τα άλλα μου αρέσουν αρκετά τραγούδια του και τα ακούω ευχάριστα...

    #12983   /   12.04.2008, 16:34   /   Αναφορά
    Για μένα - και το χω ξαναγράψει σε άλλο topic - ο Πλιάτσικας ήταν, είναι και θα είναι, ένας πολύ καλός τραγουδοποιός, του επιλεγόμενου "Ελληνόφωνου Έντεχνου / Ροκ"...

    Και μέχρις εκεί...

    Η έκταση της φωνής του, δεν δικαιολογεί τον τίτλο του τραγουδιστή και σαν ερμηνευτής, είναι - πάντα κατά την γνώμη μου - πολύ περιορισμένος στα δικά του τραγούδια...(Η φωνή των Πυξ, ήταν ο Μπάμπης)

    Φαίνεται δε, από τα γραφόμενα της αρθρογράφου, ότι κάποιος του "σύστησε" να αρχίσει να κλείνει παντί τρόπω την κλίση του ρήματος τα "παίρνω"!!!

    Ήτοι (και πάμε όλοι μαζί):

    Τα παίρνω - τα παίρνεις - τα παίρνει...Τα παίρνουμε - τα παίρνετε - τα παίρνουνε...κλπ, κλπ...

    Προσωπικά, ΔΕΝ θα τα δώσω!!!
    #12984   /   12.04.2008, 16:38   /   Αναφορά
    xristos κι όμως, αυτό είναι μόνο η αρχή :P



    @sylviaki ίσως να έχεις δίκιο, ωστόσο η αλλαγή πλεύσης στη μουσική καριέρα κάποιου, με χαλάει περισσότερο απ'όλα. Δε μιλάω για αλλαγή του Πλιάτσικα, προς Θεού, στο ίδιο δρόμο περίπου ήταν πάντα όλα του τα τραγούδια, όλες του οι μουσικές... Ωστόσο μετά από αυτό εγώ θα επέλεγα να μοιράζομαι τα δημιουργήματά μου μόνο σε ανοιχτούς χώρους, τουλάχιστον εκεί η εκμετάλευση του διοργανωτή δε γίνεται τόσο αισθητή.



    gikostas ίσως να έχεις δίκιο για τη μέρα, αλλά ούτος ή άλλος ήταν μόνο για 4 Παρασκευές και 4 Σάββατα όλα αυτά, οπότε αναγκαστικά θα πετύχαινα κάποια από αυτά τα σκηνικά. Ελπίζω πραγματικά να πρόκειται για μια άτυχη στιγμή και το κοινό αυτής της ελληνόφωνης μουσικής σκηνής να μην έχει αλλάξει τόσο δραματικά. Εγώ δε θα κρίνω το πού "σκάνε" τα λεφτά τους, αν μη τι άλλο για μένα, καλύτερα εκεί παρά σε κάποιο σκυλάδικο, απλά, δυστυχώς, αυτό αποκλύει τη δική μου παρουσία σε αυτά τα μαγαζιά, γιατί δε μπορώ να ακούω παλιά κομμάτια των Πυξ Λαξ και να φαντάζομαι γαρύφαλα.
    #12996   /   13.04.2008, 00:10   /   Αναφορά
    Aν και ο Πλιάτσικας μου αρέσει αρκετά δεν έχω επιδιώξει να τον ακούσω να τραγουδά σε κάποιο μαγαζί κι αυτό γιατί έχοντας βρεθεί σε συναυλίες του (με τους Πυξ-Λαξ ή όχι) κατάλαβά ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τον απολαύσω καλύτερα οπούδήποτε αλλού. Για το κοινό του όμως νομίζω πως δεν φταίει ο ίδιος γιατί ο ίδιος δεν έχει αλλάξει το ύφος των τραγουδιών του.Ελπίζω βέβαια αν όντως έχει επηρρεαστεί από το όλο κλίμα να το καταλάβει σύντομα...
    #12998   /   13.04.2008, 05:42
    ..Πώς το είπες αυτό; είπες οτι "ο Πλιάτσικας απευθύνεται σε ένα πιό ασυμβίβαστο κοινό";

    Εχετε χάσει τη μπάλα. Το ματς. Το γήπεδο.Την πόλη.Τον χάρτη.

    Δεν θέλω να συνεχίσω, γιατί θα αρχίσω να λέω πράγματα που δεν πρέπει. Ο Γρηγόρης έχει απόλυτο δίκιο.

    Ξέρω έναν τύπο, που μπορεί και να είμαι εγώ, που όταν του συστήθηκε κάποιος άλλος, που μπορεί και να ήταν ο Πλιάτσικας, του είπε το ανεκδιήγητο :

    "Είμαι ο Φίλιππος. Rock star"

    Κακώς τα γράφω αυτά, γιατί δεν με παίρνει, για διάφορους λόγους.

    Οσο για τον χώρο, τον ξέρω.Εχω τραγουδήσει εκεί. Έχεις απόλυτο δίκιο.

    Πώς το είπες;

    Ο... Πλιάτσικας απευθύνεται σε ένα πιό ασυμβίβαστο κοινό;;;;;;

    Δεν έχει υπάρξει ποτέ, στην ιστορία της Ελληνικής δισκογραφίας, πιό ΕΥΚΟΛΑ στημένο παιχνίδι, απο τους ΠΥΞ-ΛΑΞ. Ελέω Μ.Ξ., για τους γνωρίζοντες.

    "Σε ένα πιό ασυμβίβαστο κοινό";;;;;;;

    ΧΑ!! ΧΑ!!! ΧΑ!!!!!

    #13000   /   13.04.2008, 10:01   /   Αναφορά
    Είναι φανερό ότι σε χάλασε αρκετά η όλη κατάσταση αλλά όπως προαναφέρθηκε , θεωρώ και εγώ ότι ο καλλιτέχνης δεν είναι υπεύθυνος για τον κόσμο που θα μαζευτεί στο μαγαζί . Σάββατο βράδυ οπότε κάποιοι είπαν να κάνουν μία αλλαγή - για να υποστείς εσύ τις συνέπειες - . Είπες ότι έπαιξε 4 ώρες - νομίζω ότι είναι αρκετά καλά . Αν μπούμε στη διαδικασία να το συγκρίνουμε με ξένες συναυλίες που μετά βίας τα συγκροτήματα παίζουν για 1,5 ώρα ... νομίζω ότι αξίζει τα 20ευρώ . (Στο γράφω αυτό γιατί σύγκρινες Diary of Dreams )
    #13003   /   13.04.2008, 16:21   /   Αναφορά
    pavel φανταζόμουν ότι θα ήταν ευκολονόητο το δικό μου "ασυμβίβαστο" στο συγκεκριμένο κείμενο (όπως και το "μπουζούκια"). Προφανώς αναφερόμουν σε άτομα μικρής ηλικίας που δεν ακολουθούν την κατά 90% μόδα που προωθείται, αλλά την υπόλοιπη που αγγίζει πολύ μικρότερο σύνολο. Κακά τα ψέματα, στο γυμνάσιο δίπλα από το σπίτι μου, θα ήμουν ικανοποιημένη αν άκουγαν Πλιάτσικα. Στην τελική θα ήταν ένας εύκολος τρόπος για το πέρασμα σε άλλα ακούσματα, πιο συμβατά με τα δικά μου.



    rompa ο καλλιτέχνης για μένα, ευθύνεται πάντα για το κοινό του. Αυτό το θέμα μπορούμε να το αναλύσουμε σε κάποια φάση στο forum. Όσο για το 4ωρο που λες, δεν έχεις δίκιο γιατί δεν είπα ποτέ ότι έπαιξε 4 ώρες. Είπα πως το πρόγραμμα κράτησε 4 ώρες, ζήτημα αν ο ίδιος τραγούδησε τις μισές από αυτές. Απ'ό,τι κατάλαβα είμαι συναυλιακός τύπος. Προτιμώ να ακούσω κάτι όρθια για μιαμιση ώρα και να υπάρχει όλη αυτή την ώρα μια ένταση και από μεριάς συγκροτήματος και από μεριάς κοινού, παρά να παραφορτώνουν το πρόγραμμα σε μια προσπάθεια ολοκλήρωσης, που δεν έρχεται και ποτέ.
    #13014   /   13.04.2008, 22:29
    Ελλαδα, μια χωρα χωρις μουσικη ταυτοτητα, μ'ενα ματσο ΨΕΥΤΟ-ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, που μας ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ με τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ-ΚΛΕΜΜΕΝΑ τους ημι-κομματια.

    #13020   /   14.04.2008, 04:52
    Προσωπικά δε θεωρώ ότι ένας μικρός ηλικιακά ακούγοντας Πλιάτσικα, ξεφεύγει απ' τα τετριμμένα. Μήπως έχει ταλέντο ως μουσικός μ' ένα μοτίβο χιλιοανακατεμένο τόσα χρόνια και με μια "φωνή" κάτω του μετρίου; Ασε δε, που μόλις εμφανίζεται στη σκηνή, θέλεις να κόψεις τις φλέβες σου οριζόντια γιατί κάθετα ζεις... Κι αλήθεια τώρα-με προσωπική μου ματιά-αρχίζουν να κουράζουν οι ψευτοδιανοούμενοι που δεν κοιτάζουν κάτω απ' τη μύτη τους, αλλά κατα τ'αλλα είναι βαθιά φιλοσοφημένα πρόσωπα......



    Γ

    #13040   /   15.04.2008, 08:52
    Εγώ στο κείμενό σου διάβασα ότι έπαιξε 4 ώρες . Όπως σου ανέφεραν και άλλοι δεν είναι ασυνήθιστο Σάββατο βράδυ να επιλέξουν κάποιοι και κάτι εναλλακτικό από ότι έχουν συνηθίσει .

    #13021   /   14.04.2008, 09:08   /   Αναφορά
    Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η δημοσίευσή σου.



    Θα συμφωνήσω με το sylviaki αλλα καταλαβαίνω γιατι το έβαλες ως άρθρο. Ταυτίζομαι μαζί σου σχετικά με τον καλλιτέχνη αλλα δεν μπορώ να τον θεωρήσω τραγουδιστή ακριβώς γιατι το φωνητικό του εύρος ειναι ιδιαίτερα μικρό όπως είπε και ο Γρηγόρης.



    @pavel: Ειναι λοιπόν τέτοια η εποχή που το κοινό που ακούει Πλιάτσικα θεωρείται ασυμβίβαστο. Αλλα το κοινό του δεν είναι εξ ολοκλήρου αυτοί που τον ακούνε στο μαγαζί.
    #13033   /   14.04.2008, 17:41   /   Αναφορά
    Βασικα,εγω ειχα παει στο ''Διπλα στο ποταμι'' να ακουσω Θηβαιο Πασχαλιδη και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με τη μουσικη σκηνη και παιρασα και πολυ καλα..Δεν ξερω αν περιμενες κατι αλλο.Βεβαια το περιεχομενο των 2 βραδιων κατα πολυ διαφορετικο!!οσον αφορα τον Πλιατσικα η γνωμη μου ειναι οτι εχει χαλασει κατα πολυ απο τοτε που εγινε μοναδα.Ενω πριν για παραδειγμα ανετα θα ακουγα περισσοτερο Πλιατσικα κι οχι Στοκα.Τωρα ακριβως το αντιθετο!!
    #13250   /   22.04.2008, 16:44
    1 παιδια προσωπικα εγω ειμαι απο ζακυνθο και για να παω σ ενα μαγαζακι με εντεχνο και ροκ που ειναι το 1/6 του μαγαζιου ''το διπλανο ποταμι''πληρωνω ακριβως τις ιδιες τιμες....



    2 εγω πιστευω οτι ειναι καλο που ο φιλιππας προωθει να αναπτυχθουν νεα μουσικα ταλεντα



    3 οποιος θελει πηγαινει σε ο,τι κλαμπ θελει δεν μπορεις να απαγορευσεις στον κοσμο επειδη δεν ειναι 30 να μην πηγαινει να ακουσει πλιατσικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



    4 ο τροπος διασκεδασης του καθενως ειναι ΠΡΩΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ...τι σε νοιαζει τι κανουν οι διπλανοι σου...



    5 η μουσικη δεν ειναι σουπερμαρκετ να εχει ταμπελες τις ταμπελες τις βαζουνε ολοι αυτοι που οικονομανε στις δισκοραφικες εταιριες...



    6 μην συγκρινεις τους τραγουδιστες αμα δεν γουσταρες μη πηγαινες στον φιλιππα να πηγαινες αλλου ο φιλιππος ετσι ειναι και σε οποιον αρεσει....

















    Φιλικα , Παναγιωτης








    #13252   /   22.04.2008, 17:13
    7 ανεκαθεν οι πυξ-λαξ επαιζαν λαικα γιατι τωρα να μη παιζει κι ο φιλιππας ή τοτε ηταν καλυτερα???θυμιζω εποχες 1992 με συνεργασια καρρα - πυξ-λαξ στο αστην να λεει...ή ακομα τραγουδια οπως το χαθηκες αλητισσα αλλα φυσικα το χαθηκες αλητισσα το λεγε ο στοκας και οχι ο φιλιππας τοτε δεν σας πηραζε αλλα σωσα αλλο ο φιλιππας και αλλο ο μπαμπης.και αυτα τα λεω εγω που ειμαι 14 χρονων παω 2α γυμνασιου και ακουω μολις 2 χρονια πυξ-λαξ και ροκ...και δυστυχως δεν πηγα σε καμια συναυλια ουτε εγω ουτε αλλοι (λιγοστοι) βεβαια φιλοι που ακουνε ροκ γιατι δεν ειχα ανακαλυψει τους πυξ-λαξ ,και ολα αυτα που λεω τα ξερω και τα βλεπω μεσα μονο απο dvd και cd των πυξ-λαξ...και το χειροτερο ειναι οτι στο σχολειο ακομα και οι καθηγητες μας μας κοροιδευουν επειδη ακουμε ροκ!αμα ειναι ετσι ελληνικη παιδεια πως θελετε οι νεες γενιες να συνεχισουν την εντεχνη-ποιοτικη μουσικη??



    8 αφου υποστηριζετε οτι ο τραγουδιστης πρεπει να παιζει μονο ενα ειδος μουσικης γιατι δεν αναφερετε τον νταλαρα ο οποιος εχει ''χαλασει'' γυρευε ποσους δισκους...π.χ.κατσιμιχαιων,πυξ-λαξ κ.α.

    και γιατι δενλετε για τον στοκα ο οποιος στην εκπομπη του παπαδοπουλου ''στην υγεια μας'' επαιζε ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ και τραγουδαγε ρεμπετικα και λαικα...





    ΦΙΛΙΚΑ Παναγιωτης

    #16157   /   27.08.2008, 18:26
    9 οι ποιο πολλοι ξεχνατε οτι αλλο Πλιατσικας και αλλο Πυξ-Λαξ...δεν λεω ωραιο το παρελθον αλλα δυστυχως-ευτυχως η ζωη συνεχιζεται και προχωρα...





    Φιλικα Παναγιωτης

    #17125   /   19.11.2008, 16:23   /   Αναφορά
    Εγώ θα μείνω στο θέμα του "μουσικού θεάτρο", ή αν θέλετε της νέας του ονομασίας "μουσική σκηνή Δίπλα Στο Ποτάμι"..



    Τέτοιο ρεζίίίλι δεν ξαναείδα ποτέ στη ζωή μου ρε παιδιά.. Μα να μην υπάρχει ούτε ένα σκαμπό στα bar??? Πρώτη φορά βλέπω αυτό το πράγμα. Μείναμε με το στόμα ανοιχτό!!! Αν είναι δυνατόν! Μέχρι εκεί λοιπόν μπορεί να φτάσει η τσιγκουνιά του ανθρώπου? Σου λέει, δηλαδή, ο "κύριος": Αν θέλετε να καθίσετε, πληρώστε 25ευρώ/άτομο (για τραπέζι). Και που να τα βρω ρε εγώ η φοιτήτρια (κι άλλοι πολλοί) αυτά τα χρήματα?



    Εγώ είχα πάει το περασμένο Σάββατο να δω Υπόγεια και Ενδελέχεια.. Και φυσικά άξιζε τον κόπο, αλλά από τη πρώτη στιγμή, μόλις είδαμε τη φάση παίζει στο μαγαζί (άσε που και ο χώρος ήταν πολύ ψυχρός- διακόσμηση ανύπαρκτη και πωωω, ένα χάλι!), είπαμε ότι δεν αξίζει με τίποτα να ξαναπάμε εκεί: κάνουμε κάποιους "επιχειρηματίες" ήρωες, κάνουμε ήρωες αυτούς που δε σέβονται τον πελάτη που αφήνει λεφτά, για να έχουν τις τρελές κούρσες (αμαξάρες) κι έτσι..



    Ντροπή ρε παιδιά!

    #20272   /   08.06.2010, 10:56   /   Αναφορά
    ενδιαφέρον το άρθρο σου.

    με τον Πλιάτσικα στα μπουζούκια, τι άλλο περίμενες;