ελληνική μουσική
    682 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Συνεντεύξεις

    H Mαντώ μιλάει στο MusicHeaven

    Η Μαντώ μας μιλάει και μας αφιερώνει ενα ρεφραίν από το νέο της δίσκο...

    H Mαντώ μιλάει στο MusicHeaven
    Ακούστε το ηχητικό!
    Τρίτη 02 Σεπ 2008

    Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι σήμερα, γιατί έχουμε κοντά μας μια καλλιτέχνιδα την οποία αγαπάμε, λατρεύουμε θα έλεγα. . . και η προσφορά της στο τραγούδι τεράστια!

    Πολές φορές έχουμε ταξιδέψει με τα τραγούδια της, έχουμε στείλει μηνύματα στον αγαπημένο μας, στην αγαπημένη μας. Πολλές φορές έχουμε φτάσει ως και τον έβδομο ουρανό μαζί της.

    Καλησπέρα αγαπημένη μας Μαντώ, καλώς όρισες.
    Καλησπέρα σας. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ. Μεγάλη μου χαρά πραγματικά!

    Έχεις ξανάρθει Πάτρα;
    Πολλές φορές. Και σαν επισκέπτρια αλλά και για δουλειά. Έχω τραγουδήσει κι έχω κάνει κάποιες παρουσιάσεις στο παρελθόν, συναυλίες στο γήπεδο και απ'ότι θυμάμαι αρκετά πράγματα.

    Εμείς πάντως έχουμε τη χαρά να σ' έχουμε για πρώτη φορά, ήταν ένα όνειρο . . . . εσύ και ο Γιάννης Πάριος μας έχετε ξεφύγει (γέλια)
    Να είστε καλά, τιμή μου μεγάλη.

    Γιατί μας έλειψες τόσο καιρό;
    Νομίζω ότι είναι προφανές το γιατί απουσίαζα. Λόγω μητρότητας, γιατί έκανα δύο μωρά και κοντά κοντά. Οπότε η αποστολή εξετελέσθη και τώρα επιστρέφω. Δεν έλειψα και πολύ. . . τέσσερα χρονάκια. (γέλια)

    Τέσσερα χρόνια είναι λίγο; Σε θέλαμε κοντά μας.
    Ναι, αλλά αν σκεφτείς και το πόσα χρόνια είμαι στη δουλειά από μωρό από δεκαεφτά χρονών.

    Απ'ότι γνωρίζω στα δεκατρία σου τραγούδησες για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση.
    Δεκατρία άρχισα να δουλεύω, αλλά στα δεκαεφτά μου έκανα την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά.

    H Mαντώ μιλάει στο MusicHeavenΑπό τα δεκαεφτά σου λοιπόν μέχρι σήμερα κάνε μαζί μας μια αναδρομή στον χρόνο, και πες μας πως ταξίδεψες αυτές τις διαδρομές που έκανες, είσαι ευχαριστημένη με τον εαυτό σου;
    Ταξίδεψα πολύ. (γέλια) Πάνω στο αεροπλάνο ήμουν συνέχεια. Ηταν δύσκολα υπήρξε πολύ πίεση και στερήθηκα αρκετά από την απλή ζωή που πιθανότερα να κάνει ένας άνθρωπος απλός. Το κάθε τι, έχει το τίμημά του. Φυσικά έχτισα μία πολύ σημαντική καριέρα, έκανα πάρα πολλά cds πολλούς δίσκους χρυσούς πλατινένιους. Είχα την πολυτέλεια να διακόψω κάποια στιγμή και να πω ότι τώρα θα κάτσω σπίτι να κάνω δύο μωρά και να τα χαρώ. Και αυτήν την πολυτέλεια μου την έδωσε ακριβώς η διάρκεια που είχα επάνω στο χώρο και ότι ξεκίνησα σε πολύ μικρή ηλικία.

    Κάποια στιγμή άνοιξες την πόρτα βγήκες προς τα έξω. Ξέχωρα από τις σπουδές που έκανες στην Αμερική με τον δάσκαλο νομίζω που είχε και η Barbara Streizant και η Liza Minelli; Αυτή η εμπειρία ήταν ένα όπλο για να συνεχίσεις. Αργότερα έκανες το τραγούδι με την Jessica Simpson. Αυτό πώς προέκυψε;
    Αυτό το where you are ήταν ένα τραγούδι το οποίο είχα γράψει αρχικά για μένα, αλλά επειδή δεν προέκυψε να βγάλω δική μου προσωπική δισκογραφική δουλειά στην Αμερική όπως ήθελα να κάνω, κάποια τραγούδια που έγραψα επειδή άρεσαν πολύ, δόθηκαν σε κάποιους καλλιτέχνες της ίδιας εταιρείας.

    Την γνωρίζεις προσωπικά την Jessica;
    Ναι φυσικά.

    Ηταν μια επιτυχία που έμεινε τουλάχιστον για δύο μήνες στα πρώτα είκοσι της Αμερικής και ξεπέρασε σε πωλήσεις τα πέντε εκατομμύρια. . . Πήγε αρκετά καλά και μάλιστα έγινε μουσική επένδυση σε κάποια ταινία έτσι;
    Ακριβώς. Ηταν τραγούδι τίτλων στην ταινία here on earth της 20th century fox.

    Πως νιώθεις όταν βλέπεις ότι μια δουλειά σου ταξιδεύει και γίνεται αποδεκτή με πολλή αγάπη από τον κόσμο;
    Εμμεσα νιώθω ότι έχω κάνει μια παγκόσμια επιτυχία.

    Συνεργαστήκατε και μαζί με τον Jean Michel Jarre; Πώς γνωρίζει την Μαντώ;
    Προέκυψε μέσω δισκογραφικής εταιρείας. Ηθελε ο Jean Michel Jarre να βγάλει ένα τραγούδι το οποίο το είχε γράψει για το millennium και ήθελε να το βγάλει σε διάφορες γλώσσες και στην Ελλάδα επέλεξε εμένα.

    Και είναι ''η ζωή'' που ξέρουμε εμείς σε διασκευή στα ελληνικά. Πες μου λίγα πράγματα για την καινούρια σου δουλειά;
    Η νέα μου δουλειά έχει τίτλο ''δύο'' εννοώντας το δεύτερο κεφάλαιο της καριέρας μου. Αυτό το cd είναι αρκετά δυναμικό με ροκ ήχο. Φυσικά και Pop τραγούδια μέσα μιας και το Pop πάντα με χαρακτήριζε. Υπάρχουν όμως και στοιχεία μέσα πιο Heavy Metal, gothik που είναι και της εποχής τώρα περισσότερο κι είναι μια μουσική που πάντα ακούω και ανέκαθεν μου άρεσε.

    H Mαντώ μιλάει στο MusicHeaven


    Εχω και δύο αγγλόφωνα τραγούδια μέσα τα οποία έχω γράψει στην Δανία και τα έχω ηχογραφήσει στην Κοπεγχάγη. Γενικά είναι ένας δίσκος θά 'λεγα ροκ Metal. Είναι κάτι καινούριο για την Ελλάδα δεν είναι κάτι συνηθισμένο και ήθελα πολύ να κάνω κάτι διαφορετικό να είναι πρόταση να με χαρακτηρίζει κιόλας, να μπορώ να το υποστηρίξω φυσικά. Είναι ένας νέος ήχος κι είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχει τέτοια θετική ανταπόκριση από τον κόσμο, από τα media από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και παραγωγούς. Ολοι το έχουν δεχτεί με πολλή αγάπη και αυτό με κάνει πάρα πολύ ευτυχισμένη.

    Ο φίλος μας ο cross είναι δάσκαλος μουσικής. Σε ρωτάει λοιπόν ευθέως:εκτός από τις σημαντικές σου σπουδές στο σύγχρονο τραγούδι έχεις ασχοληθεί και με κλασικό. Σκέφτεσαι να εντάξεις το λυρικό κομμάτι της φωνής σου στο νέο σου ξεκίνημα όπως στο δείγμα με το κομμάτι στον αιγόκερω με background φωνητικά;
    Ακριβώς δεν έχω ασχοληθεί με κλασικό αλλά λόγω της μαμάς η οποία ήταν σοπράνο στην λυρική σκηνή γεννήθηκα με αυτό το άκουσμα. Ηταν έμφυτο και η τοποθέτηση της φωνής και η έκθεση η ψηλή και γενικά όλα αυτά ήταν έμφυτα δεν τα διδάχτηκα. Σίγουρα η συμφωνική ροκ είναι κάτι το οποίο μου αρέσει πολύ κι έχω σκοπό να το συνεχίσω. Συνδυασμό λυρικού με το ροκ και με χορωδία, γιατί όχι;

    Ο billy2002gr μας λέει πως η συμμετοχή σου στην Eurovision μπορεί να μην πήρε καλή θέση, απέσπασε όμως ένα βραβείο, το βραβείο καλύτερης ερμηνείας όλων των εποχών. Ισχύει;
    Ισχύει ναι. Στα πενήντα χρόνια της Eurovision που έγιναν βραβεύτηκαν οι δέκα καλύτερες ερμηνείες όλων των εποχών και ήμουνα μέσα.

    Ρωτάει η kamelia8:πώς σου φάνηκε η Eurovision και ποια γνώμη έχεις γι' αυτόν τον θεσμό;
    Σαν θεσμός δεν είναι αυτό που ήτανε. Δηλαδή εμένα μου άρεσε η Eurovision πιο παλιά που είχε ζωντανές ορχήστρες, συμφωνικές ορχήστρες, μεγάλες παραγωγές. Τώρα είναι ένα τηλεοπτικό σόου. Δεν είναι κάτι περισσότερο και αυτό το ένιωσα και όταν πήγα. Μόνο κάμερες έβλεπα τίποτα άλλο. Ενιωθα λιγάκι σαν να είμαι στα καλλιστεία. Δεν ένιωσα ούτε καν φεστιβαλ. Βέβαια όμως ήταν μεγαλειώδης εμπειρία.

    Θα ξαναπήγαινες;
    Δεν είναι μέσα στα σχέδιά μου καθόλου. Τώρα αν το τραγούδι κι οι συνθήκες είναι μια δυνατή πρόταση ίσως να το σκεφτόμουν. Ισως.

    Η stroumfita ρωτάει πως αποφάσισες να κάνεις αυτήν την μουσική στροφή σε σχέση με τις προηγούμενες δουλειές σου.
    Ηταν για μένα ένα βήμα παραπάνω. Ηταν και η διάθεση μου τέτοια και η τάση μου αλλά και το είδος αυτό μουσικά μου αρέσει πάρα πολύ. Και από Evanescence και within temptation αι όλα αυτά τα groups που μου αρέσουν. Γενικά μου αρέσει η ροκ μουσική , ο συνδυασμός συμφωνικού με ροκ. Και το λυρικό και το ροκ.

    Οι σημερινές σχολές με τα reality πιστεύεις ότι μπορούν να βοηθήσουν το ελληνικό τραγούδι;
    Πιστεύω ότι ενα παιδί με πάρα πολύ ταλέντο καλύτερα να μην πηγαίνει στα reality διότι αν δεν διακριθεί, μετά του κόβουν τον δρόμο. Καλύτερα να ξεκινάει σιγά σιγά να χτίζει ένα μέλλον μέσα από τα live μέσα από ένα δίσκο καλό.

    Η marilyn λέει πως είσαι μια από τις καλύτερες φωνές και απίστευτα καλή σε live εμφανίσεις. Πότε θα έχουμε την χαρά να σε ξαναδούμε;
    Εχω κάποια live να κάνω, είναι τέσσερα μπορείτε να τα δείτε μέσα στο polymusic. net που είναι το site της δισκογραφικής μου εταιρείας. Γράφει όλες τις λεπτομέρειες που και πότε. Μέσα στον Αύγουστο είναι όλα.

    Αληθεύει ότι ήσουν η πρώτη καλλιτέχνιδα που έφτιαξες site;
    Tο πρώτο website και το πρώτο fun club (γέλια).

    Σε ρωτάει η emmanuella :τόσο καιρό που δεν εμφανιζόσουν λογικά θα σκέφτηκες πάρα πολλά πράγματα, και αν θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας αποφάσεις που πήρες και σκέψεις που έκανες όλο αυτόν τον καιρό.
    Ολο το χρονικό διάστημα που έλειψα είχα και έχω προτεραιότητα τα δύο μου παιδάκια που με είχαν ανάγκη και ήθελα να τα χαρώ εξ' ολοκλήρου και να βρω ταυτόχρονα την ευκαιρία να ξεκουραστώ. Γιατί είμαι από μικρό παιδί στη δουλειά και είχα κουραστεί. Οπότε ευκαιρία τώρα που έκανα και τα μωρά να κάτσω λίγο σπίτι να τα χαρώ.

    Επαιξε ρόλο κι ο έρωτας, έτσι;
    O έρωτας πάντα παίζει (γέλια).

    Μαντώ θέλω να μας πεις για το εξώφυλλο του δίσκου σου;Εχει έναν συμβολισμό;
    Εννοείς ότι είμαι καθισμένη και κρατάω ένα φίδι ένα μήλο και πίσω έχει εικόνες αποκάλυψεις. Κατ' αρχήν υποδηλώνει την gothik διάθεση που έχει το cd και τον ροκ ήχο, αλλά υποδηλώνει και την δευτέρα παρουσία της Μαντώς. Στο cd αυτό συντελεστές είναι οι Πηγασος οι οποίοι έχουν γράψει και το τραγούδι που βγήκε σαν πρώτο το ''δώσ' μου λόγο να σωθώ"και ακούγεται πολύ. Εχουν γράψει και άλλα δύο τραγούδια στο cd. Επίσης έχω γράψει κι εγώ πέντε σε μουσική, στίχους Ελένης Γιαννατσούλιας και Νίκου Κατσίκα. Ακόμα είναι και ο Βίκτωρ Πολυδώρου βέβαια με την Βίκυ Γεροθόδωρου τον Αντώνη Βελινόπουλουλο και ένα τραγούδι ο Αντρέας Λάμπρου.

    Αλήθεια φέτος θα κάνεις διακοπές;
    Ναι είμαι στο Ξυλόκαστρο.

    Το χειμώνα έχεις κλείσει κάτι;
    Ακόμα οριστικά τίποτα, συζητάμε διάφορα πράγματα όμως. Κοίταξε για μεγάλες πίστες δεν είμαι πια. Κάτι έτσι πιο ατμοσφαιρικό κάτι πιο ροκ, να πούμε κάτι σε μουσική σκηνή. Κάτι τέτοιο ναι θα το συζητούσα.

    Δύο παιδιά η alkyoni και ο soulrock ρωτάνε ποιούς ξένους καλλιτέχνες-ιδες θαυμάζεις και θα ήθελαν να σε δουν με την Celine Dion να τραγουδάς. Και με ποιόν καλλιτέχνη-ιδα θα ήθελες εσύ να τραγουδήσεις μαζί;
    Από την καινούρια γενιά νομίζω για μένα η καλύτερη τραγουδίστρια είναι η Christina Aguilera σαν φωνή. Επίσης μου αρέσουν πολύ οι Evanescence και οι nightwish.

    Θα ήθελες να συνεργαστείς σε κάτι hip hop;κάτι σαν τους goin through;
    Ναι γιατί όχι στο μέλλον;

    Ερώτηση από paperino: αγαπημένα σου τραγουδια από ξένους και από έλληνες ερμηνευτές που θαυμάζεις;
    Αυτή η ερώτηση είναι πάντα παγίδα (γέλια). Δε μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν μου βγαίνει έτσι να πω κάποιον ή κάποια. Είναι πάρα πολλά δε μπορώ να σκεφτώ κάποια συγκεκριμένα.

    Ο dessypris ρωτάει να μας πεις με το χέρι στην καρδιά ποια πράγματα σε σχέση με την μουσική που έχεις κάνει έχεις μετανιώσει;
    Δεν έχω μετανιώσει για κάτι, γιατί πιστεύω οτι το κάθε τραγούδι που εχω πει, το κάθε είδος που εχω πει, ειχε την στιγμή του και για μένα ήταν ενα στάδιο για να προχωρήσω πάρα κάτω για να κάνω το επόμενο βήμα.

    Θέλω να δω αυτός που θα φτιάξει το videoclip του Αιγόκερω πως θα το φανταστεί, και πως θα το παρουσιάσει σαν εικόνα.
    Εγω φαντάζομαι εικόνες μέσα σε κάποιον πύργο κοντά στην φύση, και με ονειρικά ρούχα εεεε . . κάπως έτσι, εικόνες άλλης εποχής.

    Και ο beatlus μας λέει : είναι πασιφανές ότι διαθέτεις μια υπέροχη σπουδαία φωνή. Τι πιστεύεις σε ότι αφορά το μουσικό τοπίο στην Ελλάδα. Ποιά είναι τα κομβικά σημεία στην πορεία ενός καλλιτέχνη και τι πρέπει να προσέχει;
    Πρέπει να προσέχει το υλικό του. Το υλικό είναι το πιο σημαντικό, το τι τραγουδάει ο καθένας. Να μην βγαίνει στο μουσικό στερέωμα αν δεν νοιώθει έτοιμος, να μην κάνει μια δισκογραφική δουλειά κάθε δέκα μήνες που κάνουν πάρα πολλοί. Πιστεύω ότι αυτό είναι καταστροφικό. Μια δισκογραφική δουλειά πρέπει να γεμίζει εσένα πρώτα και μετά να την κάνεις. Δεν υπάρχει ραντεβού με τον χρόνο.

    Μήπως όμως Μαντώ πιέζουν και οι εταιρίες τους καλλιτέχνες;
    Πιέζουν ναι. Αλλά είναι στο χέρι μας να μην είμαστε καλλιτέχνες μαζικής παραγωγής.

    Πιστεύεις οτι οι καλλιτέχνες έχουν αυτή την δύναμη όλοι;
    Οι πρωτοεμφανιζόμενοι ίσως να μην την έχουν τόσο πολύ ναι συμφωνώ, αλλά όσο μπορούμε και όσο περνάει απο το χέρι μαςνα προσπαθούμε να επιλέγουμε το υλικό το οποίο να είναι αξιόλογο και ουσιαστικό.

    Η --elena-- ρωτάει:Ποιά συνεργασία σου θεωρείς ποιό σημαντική; Πως περιορίστηκες με μια τόσο ωραία φωνή, μόνο στον χώρο της Ελλάδας; Θα σ ενδιέφερε μια διεθνής καριέρα;
    Μ ενδιέφερε. . εκείνη δεν την ενδιαφέρει (γέλια). Προσπάθησα με κάποιους τρόπους να κάνω διεθνή καριέρα αλλά είναι κάτι το οποίο δεν προέκυψε μέχρι τώρα. Τουλάχιστον ξέρω οτι το προσπάθησα, το διεκδίκησα και δεν έχω κανένα πρόβλημα πάνω σε αυτό. Τώρα αν τύχει στο μέλλον έχουμε ακόμα χρόνο να το κάνουμε.

    Στο διαδίκτυο που σε βρίσκουμε το είπαμε; (γέλια)
    Μπορείτε να με βρίσκετε μέσα στο facebook όπου έχω διάφορες σελίδες αλλά εχω και την προσωπική μου που μιλάω η ίδια. Επίσης στο myspace. com-mantorock και στο manto. gr που είναι η επίσημη ιστοσελίδα μου αλλά και στο polymusic. net μπορείτε να ενημερώνεστε για συναυλίες και περιοδείες.
    H Mαντώ μιλάει στο MusicHeaven


    Η Μαντώ σαν μαμά τρελαμένη;
    Τρελαμένη και με πολυ αδυναμία και στα δύο(γέλια)

    Σ ευχαριστούμε πάρα πολύ Μαντώ. Καλή επιτυχία να έχεις σε ότι κι αν κάνεις.
    Εγώ ευχαριστώ πολλά φιλιά και την αγάπη μου σε όλους τους φίλους, σε όλα τα παιδιά στο MusicHeaven.

    Καλό καλοκαίρι να έχουμε.
    Καλό καλοκαίρι χωρίς σεισμούς και χωρίς φωτιές. Ευχαριστώ παιδιά.





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #16278   /   02.09.2008, 12:21   /   Αναφορά
    Περίμενα με πολλή ανυπομονησία αυτή τη συνέντευξη!

    Είναι πραγματικά φοβερή!

    Όταν άκουσα ότι θα τραγουδούσε κάτι, σκέφτηκα ότι θέλω να είναι το "Δωσ' μου λόγο να σωθώ"! Και ενθουσιάστηκα ότι άκουσα ότι ήταν αυτό τελικά! Είναι άπιαστη στο live... Καλύτερη απ' το Cd!

    Σ' ευχαριστούμε, sillia!

    (Και ευχαριστώ που αναφέρθηκε και η ερώτησή μου!)
    #16281   /   02.09.2008, 12:50
    Φωνάρα είναι η γυναίκα

    #16279   /   02.09.2008, 12:37   /   Αναφορά
    Σ ευχαριστώ ..camelia μου.Οντως ήταν πολύ όμορφα που βρεθήκαμε με την Μαντώ ,και η ομορφιά λάμπει ακόμα περισότερο όταν πηγή της είναι ένας πλούσιος εσωτερικός κόσμος και θετική ενέργεια..Σε όλες τις ερωτήσεις απο όλα τα παιδιά,απάντησε η Μαντώ.
    #16280   /   02.09.2008, 12:48   /   Αναφορά
    Μπραβο Σιλλια...και ευχαριστούμε Μαντώ... πολύ καλή η συνεντευξη με μια κορυφαία ελληνική φωνή! Πολυ καλό και το νέο άλμπουμ επιτέλους με ροκ/συμφωνικο ροκ στοιχεία...(και σε στυλακι evanesence/within temptation κάποια τραγούδια), περιέχει και 2 πολύ καλά αγγλόφωνα τραγούδια(προσωπικά νομίζω ότι της πάει το αγγλόφωνο και η Μαντώ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ξένες καλλιτέχνιδες)... φυσικά πιστεύω ότι και σε live θα είναι πολύ καλή (έτσι και αλλιώς μας το έχει αποδείξει!)...

    Υ.Γ ... Αν το ήξερα ότι της αρέσουν οι nigthwish (με ξάφνιασε θετικά εδώ), θα τη ρωτούσα αν θα ήθελε να συνεργαστεί με την Tarja Turunen!
    #16282   /   02.09.2008, 13:13
    Την επόμενη φορά soulaki xaxaxaxaxaxaaaaaa θα την ρωτήσουμε:)))

    #16283   /   02.09.2008, 13:59   /   Αναφορά
    Πολύ ωραία συνέντευξη.Ευχαριστούμε για την αφιέρωση Μαντώ(ήταν για όλους,απλώς εγώ είχα την επιθυμία).Sillia ευχαριστούμε που έκανες τις ερωτήσεις μας.Η επιστροφή της στα μουσικά πράγματα με αυτό το είδος μουσικής ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη.

    Καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα!

    #16284   /   02.09.2008, 14:49   /   Αναφορά
    Πολυ ενδιαφερουσα και γεματη συνεντευξη !!!

    Σ' ευχαριστουμε sillia για την δυνατοτητα που μας εδωσες να απαντησει και σε δικες μας ερωτησεις και την Μαντω φυσικα για την καλη της διαθεση να τις απαντησει...

    Περιμενουμε και ευχομαστε παντα τα καλυτερα για την Μαντω.

    Καλες συνεντευξεις και στο μελλον sillia... Καλη συνεχεια!!! :o)

    #16286   /   02.09.2008, 16:36   /   Αναφορά
    Ενδιαφέρουσα συνέντευξη.!Η Μαντώ απο τις απαντήσεις της δίνει την εικόνα ενός ατόμου κατασταλαγμένου. Λιτές αλλά με νόημα σε βοηθούν να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεται η Μαντώ σαν άνθρωπος και τι θέλει.

    Μπράβο Σίλια, ευχαριστούμε για τη συνέντευξη!
    #16290   /   02.09.2008, 23:02   /   Αναφορά
    Λοιπόν ...Μαντώ ? Την Μαντώ λοιπόν, ποτέ δε την συμπαθούσα ... Ειδικά στη eurovision ... μου "ξίνισε" αρκετά ... Όταν άκουσα για νέο δίσκο ... δεν σας κρύβω ότι είπα από μέσα μου ... " Οχχχχχ " ....



    AnyWay ... όλα αυτά πλέον δεν παίζουν καμία απολύτως σημασία !!! Το γιατί ? Γιατί απλά πλέον έχει κερδίσει μια θέση στα προσωπικά μου ακούσματα ... κάτι αρκετά δύσκολο ...



    Έχει φωνάρα τελικά ... και η συνέντευξη άκρως φοβερή ... την χόρτασα !! Σίλλια ... πολυ όμορφη συνέντευξη ... δεν τα γνώριζα όλα αυτά για την Μαντώ ... πληροφορίες που αναιρούν την αρχική μου γνώμη περί Μαντώ ... !!!

    - Βρε Βρε Σίλλια ... γιατί την έκοψες στο τραγούδι ??? Εγώ ήθελα να ακούσω το ψηλό ντο στο Δως μου λόγο να σωθώ ! Χεχε !!



    Συγχαρητήρια στη Μαντώ ... αλλά και στη Σίλλια !! Τα αξίζουν !



    #16291   /   02.09.2008, 23:18
    την έκοψα γιατί βιαζόταν καλή μου..χαχαχαχααα είχε περάσει αρκετά ο χρόνος που είχε στην διαθεσή της ..την περίμεναν για τιβούλα:)))

    #16292   /   02.09.2008, 23:36   /   Αναφορά
    Σιλιάκι μου πολλά πολλά μπράβο, το λέω για πολλοστή φορά ότι είναι μια από τις καλύτερες φωνές, δίκαια πολυβραβευμένη και αγαπημένη!!!
    #16293   /   03.09.2008, 02:16
    Καταρχάς πολλά πολλά πολλά πολλά μπράβο αξίζουν στην silllia για την φοβερή αυτήν συνέντευξη!!!!!Η Μαντώ είναι εκπληκτική έχει φωνάραααα! Έπρεπε να φύγει έξω να κάνει καριεράρα!Αλλά κ αυτά που έχει κάνει κ συνεχίζει είναι αρκετά...μπράβο!Μακάρι να την έχουμε κοντά μας για πολλά πολλά ακόμα χρόνια!Κ πάλι πολλά μπράβο silllia μ!!!!!!

    Administrator
    #16298   /   03.09.2008, 16:33   /   Αναφορά
    Σπουδαία φωνή η Μαντώ.



    Η συνέντευξη αρκετά καλή, παρά τις όποιες υπερβολικές εκφράσεις "τύπου STAR" εκατέρωθεν, που θα μπορούσαν - αν αποφεύγονταν - να οδηγήσουν την κουβέντα σε λίγο βαθύτερα μονοπάτια.



    Ευχαριστούμε sillia :)
    #16299   /   03.09.2008, 18:01
    Ισως η υπερβολική χαρά μας να την έχουμε κοντά μας πέρασε και στον λόγο μας jorge όσο για τα βαθύτερα μονοπάτια 2.30 ώρες κοντά μας και με το συνεργείο το τηλεοπτικό να την εχει σχεδόν εγκλωβίσει ...πάλι καλά και την ευχαριστώ γι αυτό, που μου διέθεσε μια ωρίτσα.Το θεώρησα τιμή και ήθελα να ακουστούν και οι ερωτήσεις των παιδιών όλες!!!!!!!!

    Administrator
    #16305   /   04.09.2008, 00:41
    Κανείς δεν αμφισβητεί όσα γράφεις sillia, είναι αξιέπαινη η προσπάθεια, αλίμονο.

    #16306   /   04.09.2008, 01:29
    Σ ευχαριστώ jorge:)

    #16302   /   03.09.2008, 23:39   /   Αναφορά
    η μαντω ειναι μια παρα πολυ καλη τραγουδιστρια που πιστευω οτι εχει αδικηθει πολυ εχει καταπληκτικη φωνη που εγω προσωπικα θα μπορουσα να την ακουω ωρες απλα ο κοσμος εχει ξεχασει το ποιοτικο και τρωει οτι του πουλανε ...η μαντω θα επερεπε να ειναι συχνοτερα στο προσκοινιο γιατι το αξιζει και εμεις εδω ολοι την αγαπαμε πολυ σε ευχαριστουμε σιλλια για το υπεροχο υλικο που μας εφερες και αυτη την ομορφη συνεντευξη απο την υπαροχη μαντω που δεν ειναι σας πολλους αλλους συναδερφους της και θελω να πω οτι ειναι ανθρωπος



    αυτα απο εμενα ....
    #16322   /   04.09.2008, 16:24
    Aπολαυστική!!! Η Μαντώ είναι από τις καλύτερες νεότερες φωνές που έχουν περάσει, αξίζει τις επιτυχίες που έχει δει και πολύ περισσότερες!!! Προσωπικότητα, ταλέντο, καριέρα, μητρότητα και επιτυχία, η Μαντώ τα συνδιάζει όλα και είναι έτοιμη για πολλά περισσότερα! Πραγματικά ήταν υπέροχη στη συνέντευξη αλλά και στο acapella!

    Mπράβο sillia!:)

    #16359   /   07.09.2008, 00:43   /   Αναφορά
    Στην ερωτηση ¨>

    στην απαντηση υπαρχει ενα λαθος...γραφει gothik και οχι gothic.Ας λεμε τα πραγματα οπως εχουν....τετοια λαθοι ειναι αδικαιολογητα.
    #16360   /   07.09.2008, 00:44
    *Στην ερωτηση " Και είναι ''η ζωή'' που ξέρουμε εμείς σε διασκευή στα ελληνικά. Πες μου λίγα πράγματα για την καινούρια σου δουλειά;"(πριν δεν ξερω δεν το εμφανισε)

    #16361   /   07.09.2008, 09:44
    Δες το λίγο θετικά..ευχαριστώ για τις διορθώσεις πάντως !!!Εμαθα πως γράφεται το gothic ...ααα...όταν γράφουμε στην γλώσσα μας έχουμε και τόνους!!!!!!!!!

    Καλημέρα:)

    #16362   /   07.09.2008, 16:31
    δεν γραφω στην γλωσσα μου....γτ τα ελλινηκα δεν ειναι η γλωσσα μου

    #16368   /   08.09.2008, 09:48
    :)))))ok kalimera...

    #16373   /   08.09.2008, 14:52
    Μην ανησυχείς, το καταλάβαμε απ' τα... λάθοι :)




    #16374   /   08.09.2008, 14:57   /   Αναφορά
    Ουπς... πως βγήκε έτσι ? sillia, δεν ήταν για σένα η απάντηση...



    Κατά τ' άλλα, η συνέντευξη πολύ καλή !!! Μου άρεσε που μετέφερες και τις ερωτήσεις των μελών του Μ.Η.
    #16379   /   08.09.2008, 21:56
    :))))ευχαριστώ vermint..το κατάλαβα:))) φιλιά

    #16393   /   10.09.2008, 08:39   /   Αναφορά
    Ωραία συνέντευξη . Μακάρι να πάει καλά στο νέο της ξεκίνημα !
    #16434   /   14.09.2008, 17:01   /   Αναφορά
    Η Μαντώ είναι αρκετά καλή !!! Η εμφάνιση της στη Eurovision ήταν η μόνη χειρότερή της εμφάνιση.



    Πέρα όμως αό την Eurovision, όπου ελπίζω να είδαμε μια άλλη Μαντώ και όχι αυτή που είδαμε στη συνέντευξη, είναι άξια !!!



    Το καταλάβαμε και από την πολύ όμορφη συνέντευξη !!!!



    Σίλλια, συγχαρητήρια ... !!



    Υ.Γ. Σίλλια ... λύσε μου όμωε μια απορία ... Σκόπιμα την έκοψες στο συγκεκριμένο σημείο στο τραγούδι ??
    #16437   /   14.09.2008, 20:52
    Οχι κορίτσι , δεν περίμενα εννοείται να το πει όλο το τραγούδι, γινόταν κι ένας ψιλοχαμός..έτσι έκατσε σ ευχαριστώ...φιλάκι

    #17886   /   24.02.2009, 21:34   /   Αναφορά
    Όμορφη συνέντυξη Sillia!!
    #17957   /   07.03.2009, 13:46   /   Αναφορά
    Πολυ καλη συνεντευξη εκανες Sillia!Μπραβο σου!!!!:)
    #18005   /   15.03.2009, 11:32
    Ευχαριστώ παιδιά.Ναι ήταν μια ευχάριστη συνάντηση και όμορφη συζήτηση με την καλλιτέχνη και άνθρωπο Μαντώ..

    #19536   /   15.01.2010, 12:20   /   Αναφορά
    Γλυκήτατη.....