ελληνική μουσική
    781 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Aρθρα

    Δουλεια Γραφείου

    Το γκρουπ Trendy Hooliguns ντύνει μουσικά ένα video art για τις υποθηκευμένες ψυχές... Προσέξτε την απουσία του τόνου από τον τίτλο.

    Δουλεια Γραφείου

    Γράφει ο Jorge (jorge)
    300 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 16 Νοέ 2009

    Λίγο πριν το πολύ επιτυχημένο ταινιάκι Καφέ στη Μπενάκη με τη Μαρία Λούκα (που έχει ήδη ξεπεράσει τα 15.000 views), η κινηματογραφική ομάδα TiiiNewzFilms ανέβασε ένα ακόμα video art με μουσική αποκλειστικά γραμμένη για την ταινία, από τους Trendy Hooliguns.

    Γνωρίζω καλά τους συντελεστές και ήταν πολύ μεγάλη η χαρά και η έκπληξη όταν είδα το τελικό αποτέλεσμα, που γυρίστηκε σε έναν αρκετά γνώριμο για μένα χώρο...

     


    Δείτε το και στη σελίδα της TiiiNewzFilms: http://www.tnfilms.gr/m.php?cat=products&m=products&op=viewproduct&pid=14

    Ερμηνεία
    Δοξαράς Γιάννης, Κυπριανού Εύα

    Μουσική
    Trendy Hooliguns

    Σκίτσο
    Ματάλας Γιώργος

    Μοντάζ
    Gabberdim

    Σενάριο - Σκηνοθεσία
    miloup

    Παραγωγή
    tiiinewzfilms

     

     

    TRENDY HOOLIGUNS είναι ένα φρέσκο μουσικό πολυδιάστατο θορυβώδες σχήμα με εμφανή σατυρική κατεύθυνση που αποτελείται από πέντε μέλη (φωνητικά, δύο κιθάρες, μπάσο και drums). Έκανε τα πρώτα του βήματα λαμβάνοντας μέρος στο μουσικό διαγωνισμό MAD FOR BANDS CONTEST 2006 όπου και διακρίθηκε καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση με το τραγούδι ΄΄η ανάσα μου΄΄ το οποίο εμπεριέχεται στην επίσημη συλλογή του διαγωνισμού που κυκλοφόρησε απο το περιοδικό Free τον Αύγουστο του 2007.

    Το πρώτο τους cd με τίτλο «ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ» κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2008 από την ALPHA RECORDS με συμμετοχές από το ΠΛΟΚΑΜΙ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ και από τον raper TUS. Έχουν συμμετάσχει στο cd του Πλοκαμιού του καρχαρία «the thurd» που κυκλοφόρησε από την atlantis records 2008 αλλά και στην ροκ συλλογή «Όλοι σας και μόνοι μας» που κυκλοφορεί από την alpha records 2009. Tον Ιούνιο του 2009 συμμετέχουν στο τραγούδι με τίτλο «Το ‘χασα» στην πρώτη δισκογραφική δουλειά του TUS με τίτλο ”Looney TUS”  που κυκλόφορει  σε όλα τα δισκοπωλεία από την Lyra.

    Οι TRENDY HOOLIGUNS έχουν συμμετάσχει σε festival όπως Rock HARD ”GREEK GOD’S OF Metal” FESTIVAL 2009, Metal HEALING 2008, ATHENS TUNING SHOW 2007, MAD AWARDS 2007 κ.ά καθώς επίσης έχουν εμφανιστεί επανειλλειμένα σε μαγαζιά όπως το ΟΞΥΓΟΝΟ, Texas Necropolis, Eightball, ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, AN CLUB, FUZZ CLUB, RODEO, JASMIN, ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΣΥΡΜΟΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ κ.ά. με καλλιτέχνες όπως ο Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μπεμπέκος, Μιχάλης Κακέπης κ.ά αλλά και συγκροτήματα όπως Ημισκούμπρια, Ανώριμοι, Ρόδες, Αρτέμης-Ευθύμης, Rotting Christ, Hannibal, Psycochoke, Mωρά στη φωτιά, Ska Bangies, Suave Gap κ.ά. Επίσης  έχουν εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές και festival σε πολλά μέρη της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Δράμα, Κάρπαθο κ.’α.

    Έχουν εμφανιστεί αρκετές φορές σε εκπομπές του μουσικού καναλιού MAD TV (που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι μας στο youtube) με videoclip τραγουδιών από το «ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ» να προβάλλονται σε καθημερινή βάση. Έχουν εμφανιστεί επίσης με μεγάλη επιτυχία στην εκπομπή “Ραδιο Αρβυλα” στον ANT1 ερμηνεύοντας το κομμάτι ”οι μπάτσοι είναι καλά παιδιά”. Τραγούδια από το cd, όπως η ΒΙΟΛΕΤΑ, το ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ, οι ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ και το ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΨΩ παίζονται ήδη από πληθώρα ραδιοφωνικών εκπομπών εναλλακτικής μουσικής. Το cd αυτό αποτελεί την τρίτη δισκογραφική προσπάθεια του τραγουδιστή του σχήματος ΣΕΞΠΥΡ ο οποίος έχει πολυετή συνεργασία σε επίπεδο παραγωγής με το συγκρότημα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ.

    Περισσότερα στην σελίδα τους.





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε