ελληνική μουσική
    743 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Οι Nύχτες Mεγαλώνουν Tο Νοέμβρη!

    Της Μαρίας Νώτη

    Η Μαρίζα Κωχ και οι Χαΐνηδες μοιράζονται για πρώτη φορά την ίδια μουσική σκηνή και τα τραγούδια τους, σε μια συνάντηση που θα αποτελέσει την έκπληξη του χειμώνα.

    Κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή Αθηνά, θα παρουσιάζουν την παράσταση «Οι νύχτες μεγαλώνουν το Νοέμβρη», διαστέλλοντας το χρόνο και γεμίζοντας τις φθινοπωρινές μας νύχτες με ήχους μαγικούς και γοητευτικές μουσικές περιπλανήσεις σε άφθαρτους χρόνους και τόπους...
    Παρασκευή 17 Οκτ 2003
    Δύο αυθύπαρκτες καλλιτεχνικές εκφράσεις κοινής αισθητικής, που έχουν αφήσει εδώ και χρόνια το δικό τους στίγμα στην ελληνική μουσική δημιουργία, συναντιούνται επί σκηνής, όχι μόνο για να μας παρουσιάσουν τα τραγούδια τους, που έχουμε όλοι αγαπήσει, αλλά και για να προχωρήσουν σε έναν αποκαλυπτικό μουσικό διάλογο: Ανταλλάσσουν μεταξύ τους μουσικές εμπειρίες και μνήμες, μας φανερώνουν απροσδόκητα τραγούδια που αγαπούν, παραμένουν ελεύθεροι στον αυτοσχεδιασμό και μας καλούν σε ένα διονυσιακό ηχητικό τοπίο όπου ερμηνευτές, μουσικοί και ακροατές γίνονται συμμέτοχοι σε ένα απρόβλεπτο μουσικό δρώμενο.

    Στη συνάντηση αυτή, οι νύχτες του Νοέμβρη μεγαλώνουν, όχι μόνο γιατί έρχεται χειμώνας αλλά και γιατί μέσα από την τέχνη αλλάζει και πλαταίνει ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε το χρόνο.

    Οι παραστάσεις δίνονται όλο το Νοέμβρη κάθε Παρασκευή και Σάββατο (7-8, 14-15, 21-22, 28-29 Νοεμβρίου) στην μουσική σκηνή «Αθηνά» : Λ. Ποσειδώνος 3 Νέο Φάληρο, τηλ : 210 – 4813605

    Tags
    Μουσικά Είδη:ελληνική μουσικήΚαλλιτέχνες:ΧαΐνηδεςΜαρίζα Κωχ



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε