ελληνική μουσική
    695 online   ·  210.851 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Eurovision 2004: Ο δρόμος προς την Πόλη

    Ποιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision 2004 που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη το Μάιο; Η εκπομπή «ανεύρεσης ταλέντων» της ΝΕΤ «Eurostar Vodafone» ανέλαβε δράση...
    Πέμπτη 20 Νοέ 2003
    Οι οντισιόν ξεκίνησαν χθες στην Αθήνα για την επιλογή του ερμηνευτή ή της ερμηνεύτριας που θα πάρει μέρος στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και ύστερα από ακροάσεις σε αρκετές πόλεις της χώρας η αρμόδια επιτροπή και το κοινό θα ψηφίσει τον καλύτερο. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία μέσα από την εκπομπή, που θα κάνει πρεμιέρα στις 5/12 (23.00) και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή, να παρακολουθούν τις προσπάθειες των υποψηφίων.

    Κατά τη χθεσινή πρώτη μέρα της ακρόασης οι υποψήφιοι ερμήνευσαν α καπέλα ένα τραγούδι δικής τους επιλογής μπροστά στην επιτροπή, την οποία απαρτίζουν οι Δάφνη Μπόκοτα, Αρτεμις Γουνάκη (καθηγήτρια φωνητικής) και Ανδρέας Ροδίτης. Οσοι πέρασαν το πρώτο στάδιο ερμήνευσαν στη συνέχεια ένα τραγούδι συνοδεία πιάνου. Οι οντισιόν στην Αθήνα συνεχίζονται σήμερα και αύριο, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν 4 και 5 Δεκεμβρίου.


    Πηγή "Ελευθεροτυπία"

    Tags
    Καλλιτέχνες:Δάφνη ΜπόκοταEurovision



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε