ελληνική μουσική
    647 online   ·  210.831 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ένα ενδιαφέρον Live στο Γκάζι (5 ευρώ)

    Ένα live στο Γκάζι, με τρία ενδιαφέροντα groups.

    Ένα ενδιαφέρον Live στο Γκάζι (5 ευρώ)

    Δευτέρα 23 Αύγ 2010

    ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 @ Mad+Closer (Δεκελέων 12, Γκάζι)

    Η Lethal Injection Productions παρουσιάζει live τους:

    EVERYONE'S PROSTITUTE (Vienna, Austria)
    Supporting acts:
    •    Mamma Kin (Athens, Greece)
    •    3Fold Pain    (Athens, Greece)

    Οι Everyone's Prostitute είναι ένα συγκρότημα από τη Βιέννη, την πρωτεύουσα της Αυστρίας, το οποίο αποτελείται από τέσσερις νεαρούς και ενθουσιώδεις μουσικούς.  Αυτοί είναι οι David  Schwab (vocals, lead guitar), Thomas Hajnik (bass, backing vocals), Reinhard Lindner (rhythm guitar) και Bernhard Hacksteiner (drums). Δημιουργήθηκαν το 2006 από τους Dave και Reinhard και από τότε άρχισαν να δίνουν συναυλίες σε διάφορα venues της Βιέννης, όπως Viper Room, Arena, Rhiz, Cafe Carina, Planet Music και Shelter.  Έχουν ανοίξει τις συναυλίες των συμπατριωτών τους Dreadface και Sympathy For Strawberry, αλλά και διεθνών συγκροτημάτων όπως Bukowski (France), Loading Data (France) και Valient Thorr (USA). Το καλοκαίρι του 2008 ηχογράφησαν το πρώτο τους demo, ενώ ακόμη ένα demo ακολούθησε το καλοκαίρι του 2009.

    Το μουσικό τους στυλ, δεν είναι εύκολο να κατηγοριοποιηθεί. Το μείγμα του progressive Hard Rock και του Punk, συμπληρώνεται από στοιχεία Metal, grunge, stoner και alternative. Όλο αυτό το μείγμα αντικατοπτρίζει το μουσικό ύφος της μπάντας, ενώ στο στιχουργικό κομμάτι, δεν διστάζουν να ασκήσουν κριτική σχεδόν σε όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ζωής  σήμερα, πάντα με ένα ιδιαίτερο Punkish τρόπο, χωρίς να ξεχνούν βέβαια να ασκούν κριτική ακόμη και στους εαυτούς τους, στοιχείο που φαίνεται και από την επιλογή του ονόματός τους.

    Οι Mamma Kin δημιουργήθηκαν το 2002 και ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo, το οποίο στάθηκε ικανό να τους κλείσει live σε όλες τις μουσικές σκηνές της Αθήνας, σε μεγάλα φεστιβάλ καθώς και επιλεγμένες εμφανίσεις σε επαρχία και νησιά. Η μουσική τους είναι ένα μείγμα 70’s Hard Rock, Rock ‘n’ roll, Punk και grunge. O πρώτος τους δίσκος, Crime Does Pay,  κυκλοφόρησε το 2008 με παραγωγό τον Ottomo (Μonika, Μodrec) και πήρε αξιόλογες κριτικές. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως οι Mad Sin (Germany), Last Drive, Rockin’ Bones, Deus Ex Machina, Marco Mendoza (USA), The Stems (Australia). Το αλήτικο Rock ‘n’ roll όπως πρέπει να είναι...

    Οι 3Fold Pain δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2009 με την πρόθεση να συνθέσουν πρωτοπόρα μουσική, η οποία θα προκαλέσει το μυαλό και τις αισθήσεις. Οι 3Fold Pain είναι ένα σύνολο τεσσάρων έμπειρων μουσικών με διαφορετικό υπόβαθρο, που όμως μοιράζονται τον ίδιο σκοπό: να δημιουργήσουν ένα επαγγελματικό alternative/Metal/Rock σχήμα, πάντα έτοιμο να ερμηνεύσει και να μεταφέρει όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια. Παρά τη μικρή περίοδο ύπαρξης τους, έχουν συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και έχουν αποκτήσει πολύτιμη σκηνική εμπειρία, καθώς και ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο κοινό. Τον Ιούνιο του 2010, οι 3Fold Pain κυκλοφόρησαν το πρώτο αυτοχρηματοδοτούμενο ΕΡ τους με τίτλο "Don't Trust Them", το οποίο μόλις τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του (Ιούνιος – Ιούλιος 2010) πούλησε σχεδόν 250 αντίτυπα.

    Διοργάνωση:
    Lethal Injection Productions

    Επικοινωνία: 
    lethal.injection.productions@gmail.com
    Facebook: Lethal Injection Productions

    Venue:
    Mad+Closer , Δεκελέων 12, Γκάζι, Αθήνα

    Links:
    http://www.myspace.com/everyonesprostitute
    http://www.myspace.com/mammakin
    http://www.myspace.com/3foldpain

    Είσοδος: 5€ (δε θα υπάρξει προπώληση)
    Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00. Έναρξη στις 21:30.

    Μετά το τέλος του live ακολουθεί Dj Set/Party. Στα decks οι:  Stamatis Panouis & Street Poet.


    Tags
    Μουσικά Είδη:Hard RockMetalPunkRock



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε