ελληνική μουσική
    587 online   ·  210.848 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Δισκογραφία

    Έτσι οι μέρες περνούν - Φώτης Ανδρικόπουλος

    Το τραγούδι που ερμηνεύει ο Φώτης Ανδρικόπουλος μαζί με τον Δημήτρη Καρρά και τη Μαρία Λούκα, έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιόφωνο. Δείτε το σε HD!

    Έτσι οι μέρες περνούν - Φώτης Ανδρικόπουλος

    Γράφει το μέλος mousni
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Κυριακή 28 Νοέ 2010

    Δεν πέρασαν  απλά μέρες αλλά σχεδόν δύο χρόνια, από την κυκλοφορία του πρώτου cd «Άγρυπνη νύχτα» του Φώτη Ανδρικόπουλου που περιείχε το τραγούδι «Όνειρα αστέρια» που ξεχώρισε. Τώρα κυκλοφορεί από τη Legend το δεύτερο άλμπουμ του ταλαντούχου ερμηνευτή με τίτλο «Έτσι οι μέρες περνούν».

    Έντεκα  καινούρια τραγούδια, τα περισσότερα σε μουσική και στίχους του Δημήτρη Καρρά που υπογράφει και τη διεύθυνση παραγωγής. Μουσική ή /και στίχους έγραψαν επίσης ο Φώτης Ανδρικόπουλος, η Νέλλη Ξυδούς, ο Βαγγέλης Καραπέτρος και ο Τάκης Ψάρρης.

    Έτσι οι μέρες περνούν - Φώτης Ανδρικόπουλος

    Συνοδοιπόροι  στο νέο δισκογραφικό εγχείρημα  του νεαρού ερμηνευτή είναι ο Αλέξανδρος Δανδουλάκης - ηλεκτρική κιθάρα, ο Κώστας Χαλιώτης - τύμπανα, ο Μιχάλης Καλκάνης - μπάσο, ο Δημήτρης Κουζής - βιολί, ο Στέλιος Κατσατζίδης – ακορντεόν και ο Τάκης Ψάρρης - ακουστική κιθάρα.

    Ερμηνευτικά συμμετέχουν η Μαρία Λούκα και η πρωτοεμφανιζόμενη Έλενα Στρατηγοπούλου.

    Η ενορχήστρωση είναι του Βαγγέλη Καραπέτρου.

    Το πρωτότυπο  εξώφυλλο εμπνέεται από το Msn που όπως περιγράφει και το αντίστοιχο τραγούδι έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

    Το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «Έτσι οι μέρες περνούν»σε μουσική και στίχους του Δημήτρη Καρρά που ο Φώτης Ανδρικόπουλος ερμηνεύει μαζί με τον Δημήτρη Καρρά και τη Μαρία Λούκα, έχει ήδη ξεχωρίσει στο ραδιόφωνο.





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    Administrator
    #21241   /   28.11.2010, 01:36   /   Αναφορά
    Καταπληκτική η φωνή της Μαρίας Λούκα σ' αυτό το κομμάτι...
    #21242   /   28.11.2010, 13:02   /   Αναφορά


    Nice! Πολύ καλό