ελληνική μουσική
    656 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > No_Music

    Στον Ανδρέα και σ' όσους ξέρουν ν' αγαπούν

    Θέλω τόσα πράγματα να πω, να γράψω. Τόσες σκέψεις, τόσα αισθήματα πρωτόγνωρα που αν και με φοβίζουν και με κάνουν να τρομάζω, θέλω τόσο πολύ να τα ζήσω. Είχα αρχίσει να πιστεύω πως τίποτα στη ζωή μου δεν είχε νόημα. Η ψυχή μου ήταν σαν μια άδεια κανάτα από κρασί που όσο περνούσε ο χρόνος, τόσο άρχιζε να πικραίνει το ξηρό μου στόμα. Τώρα όλα αυτά έχουν αλλάξει...
    Γράφει το μέλος -ERI- (eri)
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Τρίτη 09 Δεκ 2003
    Προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν πίστευα ποτέ σε αληθινούν έρωτες, σε αγάπες αιώνιες, σε πρίγκηπες, άμαξες και μαγικά ραβδιά. Ήμουνα ένα κορίτσι, αν και μερικές φορές αφελές, ήξερα να σταθώ στα πόδια μου και να αντιμετωπίσω το ψυχρό αυτό κόσμο με ρεαλισμό. Τίποτα δε φοβόμουνα. Χαρακτήριζα τον κόσμο ως μια ψυχρή, γκρίζα πέτρα που μπορούσα πολύ εύκολα να σπάσω και να κάνω θρίψαλα, όπως ήταν και η καρδιά μου. Μια καρδιά που μου την πήρανε με το "έτσι θέλω", τη σκοτώσανε και μου τη ρίξανε πίσω στα μούτρα σαν μια μπάλα. Είχα, από τότε, κλειστεί στον εαυτό μου, βαθιά μέσα στις σκέψεις μου. Είχα δημιουργήσει μια ασπίδα μπροστά μου και δεν άφηνα κανένα, μα κανένα να εισβάλει στον κόσμο μου. Ένα κόσμο αποκλειστικά δικό μου.

    Τώρα τι έγινε; Τι άλλαξε; Όσο κι αν προσπαθώ να φυλαχτώ από όλους, κάτι σπρώχνει αυτήν την ασπίδα μακριά. Κι όλα αυτά...από τότε που γνώρισα εκείνον. Ποιός είναι αυτός; Δε θα σας πω. Αυτόν θα τον κρατήσω για μένα. Θα τον κρατήσω και θα τον αγαπήσω με όλο μου το είναι, γιατί απλά αυτός τώρα είναι όλο το νόημα στην "άθλια" μου ζωή.

    Τώρα το ρολόι γυρνά πιο εύκολα, αλλά με μια διαφορά...δεν είμαι μονάχη, είμαι με εκείνον. Τώρα πια δεν είναι ούτε εκείνος μονάχος. Είμαστε μαζί ο ένας για τον άλλο γιατί ο ένας αξίζει στον άλλο. Είναι η πρώτη φορά που μπορώ να πω ότι "ναι" κάτι νιώθω, κάτι πολύ περίεργο και αν η αγάπη και ο έρωτας είναι να νιώθεις ένα σφύξιμο στο στομάχι, αν είναι να τον σκέφτεσε κάθε ώρα και στιγμή, αν είναι να χαμογελάς χωρίς λόγο, να κλαίς πάλι χωρίς λόγο...ναι τον αγαπώ, ε ναι το παραδέχομαι είμαι "ένοχη". Αν είναι όλα αυτά, ε ναι λοιπόν είναι ερωτευμένη και θα θυσίαζα τα πάντα γι' αυτόν.

    Λένε ότι στην αγάπη και δίνεις και παίρνεις, αλλά ποτέ δεν είπαν τι ακριβώς δίνεις και τι ακριβώς παίρνεις. Παρόλ' αυτά, εγώ θα του δώσω την καρδιά μου γιατί μόνο εκείνος μπορεί να τη γιατρέψει.

    Αν κάποιος με ρωτήσει τώρα "πιστεύεις ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει το ιδανικό σου ταίρι;" θα του απαντήσω "δεν πίστευα μέχρι που το βρήκα". Έτσι ακριβώς, το βρήκα και δε θα το αφήσω. Θα το κυνηγήσω γιατί πολύ απλά χωρίς εκείνον δεν αναπνέω, δε ζω.

    Ακούς Ανδρέα... Χωρίς εσένα δεν υπάρχω!



    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #347   /   09.12.2003, 01:36   /   Αναφορά
    Έλα στ' όνειρό μου και περπάτησε

    κι άμα σταθείς στα ίδια μέρη

    κι αν αγαπήσεις τις ίδιες μουσικές

    θα πει ότι τυχαία δε βρεθήκαμε

    θα πει ότι δε φύσηξε τυχαία

    ο άνεμος που σμίγει των ανθρώπων τις ζωές



    Ανδρέας !!
    #348   /   09.12.2003, 02:04
    Έρη και Αντρέα...

    εγώ, για λόγους που γνωρίζετε έχω ένα δικαίωμα παραπάνω να μιλώ γι' αυτή την παράξενη αλλά πανέμορφη σχέση που γεννήθηκε στην απόσταση και στον κρύο κόσμο των υπολογιστών κι έφτασε να καλύψει την απόσταση με τη δύναμη της αγάπης και να μετατρέψει τον κρύο κόσμο του υπολογιστή σε ζεστή φωλιά...Αυτό που ζείτε είναι υπέροχο και συγκινητικό. Άλλά είναι ακόμα πιο συγκινητικό Έρη μου που κατάφερες ναμεταμορφώσεις τη σελίδα αυτή του κόσμου της απόστασης, απ' όπου διαβάζουμε τα λόγια σου, σε σελίδα από ένα τρυφερό κοριτσιστικο ημερολόγιο, το δικό σου ημερολόγιο.

    Για τη ζεστασιά σου, την απλότητά σου και τον αυθορμητισμό, μα πάνω απ' όλα για την αγάπη...ένα μόνο θα σου πω: εύχομαι στην ψυχή σου να δίνεις πάντα αυτή τη χαρά: να μπορεί να πλημμυρίζει τόσο από ευτυχία, ώστε να ξεχειλίζει και να αγγίζει και τον άγνωστο για σένα κόσμο ..

    eri
    #351   /   09.12.2003, 15:27
    Νεκταρία μου, πράγματι έχεις αυτό το "ένα δικαίωμα παραπάνω". Σ'ευχαριστώ που ήσουνα κοντά μου, όπως ήσουνα κοντά και στον Ανδρέα. Μας έδωσες αρκετή δύναμη για να εκφράσουμε αυτά που νιώθαμε τόσο καιρό και δύναμη επίσης για να το υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο.

    Να' σαι πάντα καλά!

    eri
    #350   /   09.12.2003, 15:18
    Πραγματικά δεν έχω άλλα λόγια για να εκφράσω όλα αυτά που νιώθω για σένα! Νομίζω ότι αυτό το "γράμμα" τα λέει όλα!

    Σ'ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου και την έκανες να λάμψει τόσο σύντομα..με τι ζεστασιά σου, με το γέλιο σου και γενίκά με όλο σου τον εαυτό!

    Θυμάσαι τι μου είχες πει?"Ρινούλα, ήρθα και θα μείνω!", ε λοιπόν και εγώ αυτό έχω να σου πω "Θα μείνω για σένα γιατί και εσύ μένεις για μένα!"

    #352   /   09.12.2003, 15:35
    Eri me prolabes... H8ela ki egw na ekfrasw thn agaph mou gia ton Nikola kata paromoio tropo.

    Opws ki esu etsi ki egw katafera na gnwrisw auto pou 8a pei "alh8inh"agaph mesa apo to diadiktuo... Egw kai o Nikolas kleisame proxtes 6 mhnes sxeshs kai agapiomaste uperbolika polu! An kai zoume se apostash egw se duo bdomades 8a paw konta tou gia na mhn mas xwrizei tipota pia...

    Ta logia sou s'auto to uperoxo gramma me sugkinhsan pragmatika! Einai akribws skepseis kai ais8hmata pou exw noiwsei ki egw kai 3erw poso omorfo alla sugxronws epipono einai na ta exeis. Omorfo giati 3ereis pws einai na agapas ba8eia kai epipono giati den mporeis na eisai me ton an8rwpo sou pou toso 8es na exeis plai sou!



    Ton Andrea ton gnwrhsa kalutera to perasmeno kalokairi (koumparos) kai katalaba oti se agapaei polu kai oti apo thn stigmh pou mphkes sth zwh tou den 8elei na se xasei! Auto pou exete einai panemorfo kai mporw na pw oti sas katalabainw apoluta! To mono pou mporw na sas sumboulepsw einai na exete kouragio kai pisth sthn sxesh sas!

    Sas filw gluka!





    Nikola, ekei pou eisai eimai ki egw!

    #353   /   09.12.2003, 16:08
    Jorge...δεν ξέρω αν το έχεις συνειδητοποιήσει, αλλά επιτελείς κοινωνικό έργο...άθελά σου....:)

    Administrator
    #354   /   09.12.2003, 16:44
    Εγώ μετά απ' όλα αυτά έχω μείνει άφωνος! Πότε γίνανε όλα αυτά ρε παιδιά και δεν το πήρα χαμπάρι;;; Επειδή την κουμπαριά την έχει προλάβει ήδη η Gate εγώ δηλώνω υποψήφιος νονός!

    #355   /   09.12.2003, 17:27   /   Αναφορά
    Λοιπόν, καταρχάς να δηλώσω ότι χαίρομαι πάρα πολύ για την ευτυχή τροπή που έχει πάρει η σχέση σας, Ανδρεά και Έρη. Γενικώς, νιώθω όμορφα να διαβάζω σκέψεις και συναισθήματα που απορρέουν κατευθείαν από την καρδιά κάποιου και εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα κατ' ευχήν!



    Εγώ απλά θα προτείνω στους πολυαγαπημένους μου Jorge (λέγε με Don Corleone) και Νεκταρία (καλά στέφανα) να αφήσουν τον χρόνο να κυλήσει και τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, σε μια προσπάθεια να προσγειώσω λίγο την κατάσταση και να μην αποπροσανατολιστούν τα παιδιά (ρε σεις, πάλι ο κακός της παρέας γίνομαι και δεν το θέλω...τς τς τς...).



    Aυτά. Πάω τώρα να βάλω το "Νονό ΙΙ" στο DVD :P:P:P
    #356   /   09.12.2003, 17:55
    Τς τς τς....τι κακός που είσαι ...

    Καλά ξεκίνησες αλλά στην πορεία μας τα στράβωσες...

    Δεν είπαμε ότι παντρέυτηκαν κι όλας...Κι αυτό το "καλά στέφανα", ως παρατσούκλι δε μου πάει καθόλου...!


    Administrator
    #357   /   09.12.2003, 23:18
    Δεν ακούω τίποτα, θέλω να γίνω ΝΟΝΟΣ ! :)



    Ασφαλώς κάνω πλάκα. Παιδιά εύχομαι ότι καλύτερο :)

    #358   /   10.12.2003, 16:04
    Μπράβο παιδιά χαίρομαι πάρα πολύ για σας!



    Σχετικά με τα αστεία περί γάμου...

    Και στο κάτω κάτω τί σημαίνει παντρεύομαι;

    Αφήστε τα παιδιά να χαρούνε τον έρωτα και την αγάπη τους έτσι όπως ξέρουν! Προχωρήστε λοιπόν παιδιά, η ζωή είναι ωραία, αλλά προσοχή: εκδικείται αυτούς που δεν την απολαμβάνουν! Γι' αυτό βάλτε τα δυνατά σας ! :) :) :)



    Επίσης πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε με ταμπού τις σχέσεις που δημιουργούνται μέσω του δικτύου. Ότι σχέσεις κι αν είναι αυτές.

    Έχω γνωρίσει κι έχω κάνει πολλούς φίλους μέσω του internet.

    Γιατί λοιπόν να μην μπορούν δύο ψυχές να αγαπηθούν κιόλας έτσι; Ξέρω, δεν υπάρχει η οπτική επαφή κλπ, αλλά από τη στιγμή που τα παιδιά συναντιόνται, όλα είναι εντάξει, ειδικά όταν έχουν προηγηθεί τόσες κουβέντες.



    Πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι από τη δημιουργία του MH ένα χρόνο πριν, έχουν δημιουργηθεί τουλάχιστον 3 ζευγάρια (συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου περίπτωσης, αν και όχι μέσω του internet).



    Jorge μήπως βαστάς κανα βέλος και σημαδεύεις τα μέλη του MH; :) :) :)



    Άντε παιδιά, ό,τι καλύτερο!!!


    eri
    #359   /   10.12.2003, 19:22   /   Αναφορά
    Ρε παιδιά τι έγινε? Η αλήθεια είναι ότι νόμιζα ότι αυτό που έγραψα δε θα γινόταν τόσο πολύ "διάσημο".Έλεγα στον ευατό μου.."καλά ρε Έρη ποιός τώρα θα ασχοληθεί με το να διαβάσει κάτι που αφορά τα αισθήματα τα δικά σου;"



    Σην πορεία όμως κατάλαβα ότι είναι πράγματι πολύ ωραίο να εκφράζεις τα συναισθήματα σου σε ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά και νιώθουν όπως κι εσύ. Κατάλαβα ότι δεν είμαι μόνη μου...και ότι αν όλοι οι άνθρωποι ένιωθαν έτσι...πόσο ωραίος θα ήταν αυτός ο σκληρός κόσμος που ζούμε...



    σας ευχαριστούμε!!!(ανδρέας και εγώ)..



    Όσο για το θέμα του νονού....κοίτα jorje το πρώτο θα το δώσω στον αδερφό μου..αλλά το δεύτερο είναι δικό σου αγόρι μου...μόνο αν κάνεις ωραία και ακριβά δώρα :) αφου το παιδί θα έχει ψωνάρα πατέρα και ψώνιο μητέρα ...πρέπει να είναι και το ίδιο κάτι ..! :)
    #366   /   15.12.2003, 23:58   /   Αναφορά
    PoULLoUiN mouu=)

    eri mu tora katafera na paro ta passwords apo to site kai molis ta pira i proti mu doulia einai na sou grapso...kouklitsa mu sovara...en exo logia na perigrapso tin psixi sou poulloui mou...auti ti stigmi se niotho pio konta mou perissotero apo opoiodipote allo apo tin parea honey...asxeto alla esy 3ereis=)

    eroula mu agapo se poli poli poli...go on=P

    thnx for trustin me=)

    Nickolas(Arouras)=P
    #438   /   16.02.2004, 21:03
    Telika h agaph mporei na einai kai ena terastio psema...

    #453   /   24.02.2004, 00:47


    Πιο ζεστό φιλί

    δεν ένιωσα ξανά

    και με νικά.

    Μαζί σου ό,τι έζησα

    αγκαλιά γερή

    -Σύμπτωση απλή-

    που επέζησα.



    Λες, είναι σκληρό

    με τόσο εγωισμό

    και με θυμό.

    Σε σένα ν'απευθύνομαι

    αν σε πίστεψα

    -Εγώ μονάχα εγώ-

    ευθύνομαι.



    Τι να πω κι εγώ

    που όλα τα περίμενα.

    -Μα, έγιναν αλλιώς

    που άναβες φωτιές

    με όλα αυτά που μου'ταζες.

    -Μα, έμειν' ο καπνός.



    Δες, γυρίζω εδώ

    μετά από καιρό

    και σου ζητώ

    ακόμα μια συνάντηση.

    Μα στα δύσκολα

    -Δεν έχεις ούτε μια -Απάντηση!



    Ανδρέας!!

    #2097   /   01.05.2005, 21:20
    TeLEIO!


    #553   /   05.05.2004, 22:34   /   Αναφορά
    Και όμως Ερη....τελικά δεν με αγάπησες ποτε!



    Ανδρέας
    #557   /   10.05.2004, 14:07   /   Αναφορά
    Εγώ μάλλον θα είμαι η παράφωνη νότα σε αυτή την ερωτική μουσικότητα...



    Υπέροχα λόγια έχει αυτό το κείμενο διαποτισμένα με συναίσθημα που το αισθάνεται κανείς από μίλια μακριά..



    Όμως εγώ έχω διαπιστώσει απ΄τη δική μου εμπειρία ότι τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά..

    Και εμένα να με ρώταγες πριν 2 μήνες,πριν από 1 χρόνο, ένα τέτοιο κείμενο θα έγραφα όχι με τόσο ωραία λόγια αλλά κάτι ανάλογο..



    Ο λάκκος που έχει η φάβα τοποθετείται χρονικά.. Κι αυτό γιατί μετά από λίγο καιρό μπορεί να γράψεις ένα κείμενο "λίβελο" για τη σχέση σου. (Το απεύχομαι..)



    Καμμιά φορά μας συνεπαίρνουν τα συναισθήματα και γράφουμε υπέροχα λόγια που όμως είναι της στιγμής.. Κυριευμένοι απο έρωτα τα βλέπουμε όλα ρόδινα και ωραία και λέμε πράγματα τα οποία κινούνται στη σφαίρα του υπερφυσικού.. Μετά από λίγο καιρό σφάζεσαι με το ταίρι σου και τα συναισθήματα πάνε περίπατο.. Τουλάχιστον οι περισσότεροι το έχουνε νιώσει..



    Εγώ στη πρώτη μου σχέση (18 ετών) είχα πει "σ΄αγαπώ" στη κοπέλα μου μετά από μια βδομάδα που τα φτιάξαμε.. Εκείνη μεγαλύτερη από μένα και πιο έμπειρη μου είπε " Μωρό μου δεν μ΄αγαπάς ακόμα είναι πολύ νωρίς να νιώσεις τέτοιο συναίσθημα"



    Δεν το καταλάβαινα και την κατηγορούσα οτι δεν είναι ρομαντική! Όμως είχε δίκιο..



    Το ιδανικό ταίρι της ζωής μας είναι μια πολύ ΒΑΡΙΑ λέξη.. Άλλοι δεν το βρίσκουν ποτέ στη ζωή τους.. Είναι πολύ δύσκολο, όμως μπορείς να βρεις ένα τάιρι που να ταιριάζετε πολύ και μέσω αμοιβαίων υποχωρήσεων να ζήσετε πολύ καιρό μαζί ή πάντοτε..



    Άλλωστε η συμβίωση αυτό προυποθέτει έρωτα,αγάπη και υποχώρηση του εγωισμού.. Αυτές είναι και πιο υγιείς σχέσεις μακριά απο πάθη και αχαλίνωτες έρωτες που αποτελούν φούσκες



    #558   /   10.05.2004, 15:34
    Αχαλίνωτους έρωτες ήθελα να ειπώ!!!

    #2098   /   01.05.2005, 21:21   /   Αναφορά
    EGW AGAPW TON GREGORI!!!!!!
    #2103   /   02.05.2005, 23:28   /   Αναφορά
    hello tha ithela na po proto oti einai apsogo auto pou egrapse i eri kai oti tis aksizoun xilia mprabo giati einai apo tous ligoun anthropous pou mporoun na grapsoun auta pou aisthanontai ......
    #2105   /   03.05.2005, 18:44
    To sigkekrimeno keimeno dimosieutike stis 09.12.2003 anarotiomai an ola auta pou egrapse i ERI isxioun mexri tora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?

    #13342   /   28.04.2008, 13:59   /   Αναφορά
    Τι γλυκό! Μπράβο παιδιά!
    #13360   /   29.04.2008, 01:30   /   Αναφορά
    Εγω δεν πιστεύω στους έρωτες και γενικότερα στις γνωριμίες μέσω διαδυκτίου, και αυτό επειδή μόνο το 1% είναι αληθινοί! Όλοι οι υπόλοιποι, το μόνο που θέλουν είναι να πάρουν όχι να δώσουν. Για μένα δεν υπάρχει αληθινή αγάπη στο διαδύκτιο, και όσοι λένε το αντίθετο, είναι μακρυά νυχτωμένοι για πάρα πολλά. Όταν κάποιος αγαπάει, προτιμά τις πράξεις απο τα λόγια, και σίγουρα δεν θέλει η αγάπη του, να γίνει περίγελος των πολλών, ούτε και να εκτίθεται σε κοινή θέα για οποιοδήποτε λόγο. Η αγάπη για να είναι αληθινή, πρέπει να θυσιάζεται, όχι με την κακή έννοια, αντίθετα, με την καλή. Και θυσία για μένα είναι, να μην πληγώνεις αυτόν που αγαπάς για κανένα λόγο, να λες πάντα την αλήθεια όσο πικρή και αν είναι, να κάνεις τα πάντα για να είναι ο άλλος ευτυχισμένος, να δίνεις περισσότερα απο όσα παίρνεις, να ακούς τη φωνή της καρδιάς αλλά και της λογικής περισσότερο απο τους γονείς σου, και τέλος, να μη θες να αλλάξεις τον άλλο σύμφωνα με πρότυπα και δικές σου προτιμήσεις! Η διαδυκτιακή αγάπη, δεν έχει ίχνος αλήθειας, και καλύτερα να το καταλάβεις εγκαίρως πριν να είναι πολύ αργά... Αν πάλι μια στο εκατομμύριο βρείς το άλλο σου μισό, τότε να προσέξεις μην το χάσεις απο βλακεία! Γιατί τότε δεν θα είσαι μόνο τυφλός αλλά και βλάκας! Στα παιδιά, εύχομαι να είναι αληθινή η αγάπη τους και να διαρκέσει χρόνια, και να μην είναι μόνο ΄φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες...