ελληνική μουσική
    605 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Live Reviews

    Απονομή στην Πέγκυ Ζήνα

    Στο κατάμεστο METROPOLIS live stage της οδού Πανεπιστημίου έγινε πριν λίγες μέρες η απονομή του διπλά  πλατινένιου album της Πέγκυς Ζήνα «Ευαίσθητη ή λογική».

    Απονομή στην Πέγκυ Ζήνα

    Γράφει το μέλος hmusik
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Κυριακή 26 Δεκ 2010

    Η  Πέγκυ, αφού παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τη διευθύνουσα σύμβουλο της ΕΜΙ  Μαργαρίτα Μάτσα , μαζί με το Γιάννη Χριστοδουλόπουλο και την Ελεάνα Βραχάλη, που της χάρισαν 10 καταπληκτικά τραγούδια, κάλεσαν στη σκηνή τον μοναδικό Δημήτρη Μητροπάνο, με τον οποίο η Πέγκυ συναντήθηκε και μουσικά στο album με το ντουέτο «Δε γλυτώνω».

    Απονομή στην Πέγκυ Ζήνα

    Η Πέγκυ  τραγούδησε ζωντανά αρκετά τραγούδια από το νέο της cd , ερμήνευσε το ντουέτο «Δε γλυτώνω» μαζί με το Δημήτρη Μητροπάνο, καθώς και το τραγούδι «Αν με δεις να κλαίω» με το Γιάννη Χριστοδουλόπουλο στο πιάνο και την Ελεάνα Βραχάλη μαζί της πάνω στη σκηνή.

    Πολύ ωραία παρουσία είχε το fan club  της Πέγκυς  Ζήνα με ομοιόμορφες μπλούζες με στίχους από το δίσκο της. Μία τέτοια μπλούζα φόρεσε και η Πέγκυ Ζήνα και τραγούδησε και χόρεψε μαζί με το fan club την μεγάλη επιτυχία του δίσκου «Ρώτησα».

    Απονομή στην Πέγκυ Ζήνα

    Απονομή στην Πέγκυ Ζήνα

    Εκτός από το Δημήτρη Μητροπάνο, το παρόν έδωσαν ο κ. Μάκης Μάτσας, ο Γιώργος Μάρκου , γενικός διευθυντής των Metropolis, ο Νίκος Οικονομόπουλος,

    ο Μάκης Πουνέντης, ο Ηλίας Μαροσούλης, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Καίτη Κωνσταντίνου, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Νίκος Μουρατίδης, ο Δημήτρης Κοντόπουλος , ο Νίκος Μίχας,  το Τριημιτόνιο, ο Λούκας, ο Άκης Δείξιμος και πολλοί άλλοι.

    Απονομή στην Πέγκυ Ζήνα

    Απονομή στην Πέγκυ Ζήνα

    Απονομή στην Πέγκυ Ζήνα





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #21394   /   27.12.2010, 06:51   /   Αναφορά
    Μπράβο Μητροπάνο!!! Οι δυό νύχτες ανταμώσανε μαζί με την Ρόζα, και κλαίνε από την ζήλεια τους ....
    #21400   /   27.12.2010, 17:23   /   Αναφορά
    Με δυσκολία αποτυπώνω τη συγκίνηση που μου προκάλεσε η ανάρτηση αυτή. Η Πέγκυ είναι μια καλλιτέχνης υψηλού βεληνεκούς, μια από τις σπουδαιότερες φυσιογνωμίες που έχουν εμφανιστεί στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. Πάντοτε πίστευα πως λείπει από αυτό το χώρο η αναφορά στην ταλαντούχα μελωδό και επί τέλους βρέθηκε κάποιος να το κάνει. Ο πλατινένιος δίσκος ήταν συνέπεια της φυσικής ροής των πραγμάτων - περιμέναμε όλοι την επιτυχία. Όλα αυτά, βεβαίως, με την ευγενική υποστήριξη του κ. Μάνου (Ελευθερίου), ο οποίος συνεχίζει να μας εκπλήσσει επινοώντας εξαίσια στιχάκια. Ευχαριστώ που γεμίσατε την οθόνη μου με φωτεινά όμορφα πρόσωπα.