ελληνική μουσική
    529 online   ·  210.843 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    H Samantha Fox συναντά τον ...Γιάννη Γιοκαρίνη!

    Το PUT YOUR MASK ON είναι ένα αποκριάτικο event που θα έχει τη φιλοσοφία ενός ξέφρενου πάρτυ με αγαπημένες μουσικές από την δεκαετία του 80.

    H Samantha Fox συναντά τον ...Γιάννη Γιοκαρίνη!

    Σάββατο 08 Ιαν 2011

    Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011
    στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού από τις 21.00 μέχρι το πρωί..

    Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ξέφρενο αποκριάτικο party!

    Samantha Fox, Earnest Valentino (Ο καλύτερος σωσίας του Michael Jackson στον κόσμο!) Γιάννης Γιοκαρίνης!

    Το PUT YOUR MASK ON είναι ένα αποκριάτικο event που θα έχει τη φιλοσοφία ενός ξέφρενου πάρτυ με αγαπημένες μουσικές από την δεκαετία του 80.

    Όλo το πρόγραμμα του event σχεδιάστηκε με τη λογική να συνδυάσει το κέφι και το χιούμορ με επίκεντρο, μυθικές φιγούρες της δεκαετίας του `80.  Οι πόρτες του χώρου θα ανοίξουν περίπου στις 21.00 με Dj sets μέχρι το opening act που είναι οι Prestige, μια 80s cover band.

    Στη συνέχεια ένας ο Γιάννης Γιοκαρίνης τραγουδάει επίσης 80s και φυσικά την δική του «Ευλαμπία», ένα από τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα αυτής της δεκαετίας.


    Τα Dj set, θα συνεχίζονται μέχρι την εμφάνιση του τρίτου act που δεν θα είναι άλλο από τον Earnest Valentino, τον καλύτερο σωσία του Michael Jackson που κυκλοφορεί στη διεθνή show biz. Το πρόγραμμά του θα αναβιώσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του πιο μεγάλου Star,  επισης με κουστούμια, χορευτικό show και special effects.


    Στην κορύφωση της βραδιάς η λαοφιλής Samantha Fox, σεξυ όσο ποτέ, θα λάβει τη σκυτάλη για να μας θυμίζει όλους τους λόγους για τους οποίους απότελεσε την απόλυτη αντρική φαντασίωση από την δεκαετία του 80 μέχρι σήμερα.


    Στη συνέχεια οι DJs αναλαμβάνουν τα decks για να κρατήσουν ψηλά τα πνεύματα και τα σώματα σε κίνηση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210-6465000





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #21484   /   09.01.2011, 07:29   /   Αναφορά
    Παιδιά κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει, Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2010 ή 2011??? =P
    Administrator
    #21488   /   09.01.2011, 20:00
    Thanks, άλλαξε :)