ελληνική μουσική
    561 online   ·  210.834 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Απογοητεύει το πολυδιαφημισμένο videoclip των REC

    Σχεδόν καθημερινά υπερφίαλα promos, συνεχή post στο tro-ma-ktiko. Και όλα αυτά για ένα αδιάφορο Hip-Hop videoclip, που κάνει το κατα τ άλλα μαχητικό Hip-Hop να φαντάζει ως έκφραση του lifestyle.

    Απογοητεύει το πολυδιαφημισμένο videoclip των REC

    Κυριακή 16 Ιαν 2011

    Θαυμάστε το Δελτίο Τύπου, που μιλάει λες και ήρθε η ανατροπή στην ελληνική μουσική:

    Μετά την μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού τους "Σε όνειρα Χαμένα" με την οποία και μας συστήθηκαν οι REC, τώρα ΑλλάΖουν και μας δείχνουν το ολοκαίνουριο VideoClip για το τραγούδι τους με τίτλο "ΑλλάΖω", το οποίο έχει ήδη κερδίσει έδαφος στις ραδιοφωνικές λίστες, και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μια νέα μεγάλη επιτυχία!

    Δείτε το videoclip και τα σχόλια δικά σας.


    Tags
    Μουσικά Είδη:Hip-Hop



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #21542   /   17.01.2011, 14:34   /   Αναφορά
    καλό είναι το κοματάκι.Ποπάκι με χιπ-χόπ.Εκατό φορές καλύτεροι από άσχετους όπως Σταβέντο και Νίβο.
    #21545   /   17.01.2011, 20:18   /   Αναφορά
    Προς τον διαχειριστή: Γράφτηκα μέλος ΜΟΝΟ για να σας πω ότι το μόνο υπερφύαλο σε αυτό το άρθρο είναι ο αρθρογράφος! Αδαή και αδιάβαστε αρθρογράφε, όταν περνάς ένα δελτίο τύπου μόνο και μόνο για να κερδίσεις λίγο δημοσιότητα (μιας που το Alexa σε έχει ξεχασμένο) κάνε το τουλάχιστον με στυλ. Φαίνεται το πρόβλημα σου, ο βήχας και η εμπάθεια δεν κρύβονται. Μάθε πρώτα ότι τα παιδιά δεν είναι Hip Hop και όταν μιλάς για Lifestyle εσύ θυμήσου ότι ο Νο1 λόγος που μπαίνουν όλοι εδώ είναι για να πάρουν κανα ήχο για το Roland τους, καμιά παρτιτούρα, να κάνουν καμιά συζήτηση με μουσικούς. Μην βάζεις τους εμπαθείς σου προβληματισμούς χύμα παρτίδα!

    και κάτι άλλο που μάλλον σε πονάει:



    ΤΟ VIDEOCLIP ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ !!

    Administrator
    #21547   /   17.01.2011, 20:54
    Γεια χαρά,



    είναι ωραίο να υπάρχει ένας ελεύθερος χώρος να λέμε την άποψή μας και μου αρέσει που διαφωνούμε. Αλλά λίγο κόσμια βρε αδερφέ, το παράκανες :)



    Απλά χαρακτήρισα "αδιάφορο" το videoclip. Τα υπόλοιπα, αφορούν στο promotion που έγινε, απ' όποιον κι αν έγινε (την εταιρία, το γκρουπ, τον μάνατζερ, τα blogs)



    Εσύ λοιπόν, με λες "αδαή", "αδιάβαστο", "εμπαθή" και ένα σωρό άλλα, επειδή ...βρήκα αδιάφορο ένα videoclip :)



    Οκ! :)



    Ο καθένας ας κρίνει :)

    #21548   /   17.01.2011, 21:07
    Δεν είναι έτσι αγαπητέ..είναι σαφές ότι επιτίθεσαι στο σχήμα και πόσο δεν μάλλον δίχως κανένα ΕΜΦΑΝΗ λόγο.

    1. Η ύλη του Music Heaven διαφέρει 100% από το είδος των παιδιών, άρα φιλοξενείται λάθος ύλη με προφανή σκοπό να χλευαστεί!

    2. Το αδαής και αδιάβαστος, αποτελούν χαρακτηρισμούς βασισμένους στα "σχόλια" που δεν λένε μονο για το Clip, αλλά και για το είδος που "μαντεύεις" προφανώς ότι υπηρετούν, για το Lifestyle και όλα αυτά τα σχόλια που μόνο στο Clip δεν μένουν.

    3. Ο στόχος σου ποιος είναι; ειλικρινά τώρα; προσβάλεις ένα μουσικό σχήμα 6 μηνών, του φοράς μια ταμπέλα, τους λές ψώνια, βγάζεις ένα Δελτίο Τύπου όπως εσύ το χαρακτήρισες και; Ποιους αγαπημένε συντάκη "απογοήτευσε" το Clip? τους 30.000 που το είδα σε 3 μόλις ημέρες; του τηλεοπτικούς διαύλους σε Ελλάδα & Κύπρο που το φιλοξενούν; Μπήκες στην διαδικασία να δεις όλες αυτές τις πληροφορίες κάπου; ή απλά δεν τους γουστάρεις και τα χώνεις;

    Ειλικρινά Κρίμα, όχι για εσένα, αλλά για όσους θεωρήσουν αυτό το άρθρο έγκυρο. Καλή συνέχεια στην εμπαθή σου κριτική, περιμένω να δω ειλικρινά το νέο σου θύμα!

    Administrator
    #21549   /   17.01.2011, 23:01
    Φίλε, να σε ενημερώσω πως εδώ διαβάζεις την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.



    Δε με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ, τι λένε οι 30.000 που είδαν το videoclip, ούτε οτι το έπαιξαν οι ...δίαυλοι που λες.



    Εγώ είδα ένα videoclip και άκουσα ένα τραγούδι που δεν μου άρεσε. Και μεταφέρω την άποψή μου σε έναν ελεύθερο χώρο, όπου κι εσύ μπορείς να γράψεις ότι θέλεις.



    Μου επιτρέπεις να ΜΗΝ μου αρέσει αυτό που είδα και άκουσα; Μου επιτρέπεις επίσης, όταν διαβάζω υπερβολικά φανφαρο-promos να μου στρίβουν τα έντερα;



    Φαντάζομαι ΔΕΝ μου επιτρέπεις, μια και θεωρείς οτι το να έχει ένα clip 30.000 views είναι κάτι που δείχνει την ποιότητα ένος τραγουδιού.



    Άραγε εσένα πότε σου αρέσει ένα τραγούδι; Όταν έχει πόσα views και πάνω;





    ΥΓ. Που να διαβάσεις και τη δισκοκριτική - από άλλο μέλος - σε λίγες μέρες.

    #21551   /   18.01.2011, 19:57
    Το συγκεκριμενο χιπ χοπ τραγουδακι δε μου λεει κατι. Ουτε το κλιπακι. Ειναι γαματο ομως το σαιτ τους www.recband.gr

    #21555   /   18.01.2011, 21:35   /   Αναφορά
    Χμ......άλλη μια αντιγραφή των Stavento.......
    #21556   /   18.01.2011, 22:13
    @eleeinoi Ο "αδαής" αρθρογράφος είναι (συ είπας) εμπαθής χωρίς εμφανή λόγο!!

    Η δική σου όμως άμεση εγγραφή και η εμπαθής υποστήριξη έχει εμφανή λόγο !!!

    #21569   /   19.01.2011, 10:55
    Εμένα, ας μού επιτρέψετε να αρκεστώ σε ένα ... γενικής φύσεως [ολίγον offtopic = ban] σχόλιο :



    Παιδιά, όσοι γράφουμε τραγούδια, τα οποία δεν τα κρατάμε στο συρτάρι μας αλλά τα "απευθύνουμε" και σε άλλους ακροατές [είτε σε ευρύ, είτε σε στενό κύκλο προσώπων], ας μάθουμε να δεχόμαστε ΚΑΙ τις αρνητικές κριτικές .... Ας αποδεχθούμε το πλέον φυσιολογικό και αυτονότο γεγονός : ότι ΔΕΝ είναι δυνατόν να αρέσουμε σε όλους ....



    Αυτά από μένα .... Και, φυσικά, καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στους REC [τους οποίους δεν γνωρίζω προσωπικά] .....

    #21571   /   19.01.2011, 18:21   /   Αναφορά
    Ρε μανούλα μου νεύρα που έχει ο κοσμάκης.Ένα τραγούδι είναι ρε παιδιά,είτε μας αρέσει είτε όχι,απλά το λέμε χωρίς να κάνουμε σχόλια που παραπέμπουν σε εμπόλεμη ζώνη.

    Ανήκει σε ύφος μουσικής που μου αρέσει,αλλά ούτε εμένα μου λέει κάτι,ειδικά το κλιπ το βρίσκω φτωχό και ανούσιο.

    #21586   /   22.01.2011, 02:00   /   Αναφορά
    Αγαπητέ "eleeinoi " , ηρέμησε !

    Είναι ένα νέο γκρουπ και δικαιολογημένα έχουν και έχεις την αγωνία να πετύχουν στο χώρο του τραγουδιού ή και να πέτυχαν , όπως ισχυρίζονται και ειλικρινά εύχομαι κάθε επιτυχία στο μακρύ και σκληρό δρόμο που διάλεξαν. Σκληρό, λόγω του ανταγωνισμού όμως και όχι από μια ΑΠΛΗ και ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, με τη λέξη "αδιάφορο ", δηλ. μια κάποια άποψη, που εφαρμόζεται δεκαετίες τώρα, στο χώρο του Κινημ/φου, του Θεάτρου, του Αυτοκ/του κ.ά , σε εφημερίδες, περιοδικά και άλλα Μέσα, για πολλά χρόνια δε, μέσα στο forum του MusicHeaven ( ΜΗ ).

    Μέσα στην ΚΡΙΤΙΚΗ του αρθρογράφου βρίσκεις κάποια άλλη λέξη που να χαρακτηρίζει το videoclip τους, εκφράζοντας την ΑΠΟΨΗ του ότι τον απογοήτευσε; Απαγορεύεται να εκφράζουμε άποψη, αν μας αρέσει το τάδε cafe ή το τάδε τραγούδι ή ο τάδε ηθοποιός κ.λ.π. ; Όσο για τον τρόπο του promo εκφράζει μια υπερβολή γι αυτό.Τί παραπάνω διέκρινες εσύ στο άρθρο ;

    Τα υπόλοιπα επιθετικά και προσβλητικά, που αναφέρεις για τον αρθρογράφο, δεν προκύπτουν από το κείμενό του ,παρά μόνο , επίτρέψέ μου, από τη φαντασία σου και μόνο και μάλιστα με τόσο απρεπή , εκ μέρους σου τρόπο , ο οποίος δεν συνηθίζεται πουθενά και ειδικά από ανθρώπους που ασχολούνται με ένα πολιτισμικό αγαθό , όπως η Μουσική! Το ότι δεν βγαίνουν οι ίδιοι να υποστηρίξουν τον εαυτό τους ,δεν ξέρω αν τους εκφράζουν τα γραφόμενά σου και μάλιστα με τόσο πάθος , με βάζει σε κάποια σκέψη...αλλά Ο.Κ.

    Είδες κάποιο μεγάλο καλλιτέχνη του Θεάτρου , του Κινημ/φου, της Μουσικής ή της Ζωγραφικής ( ή fun τους ) ή εταιρίες αυτοκ/των με αρνητικές ΚΡΙΤΙΚΕΣ να τα βάζουν με τους Κριτικούς των εφημερίδων , των περιοδικών , των ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών εκπομπών;

    Είδες ποτέ την Αλεξίου , το Νταλάρα , τη Βίσση , τον Παπακων/νου, τον Κάρολο Κουν , το Θόδωρο Αγγελόπουλο , το Θεοδωράκη , το Χατζηδάκι, τον Κότσιρα , τους Onar , τους Πυξ-Λαξ και εκατοντάδες άλλες σημερινές αξίες , στα πρώτα τους βήματα να ασχολούνται οι ίδιοι ή οι fun τους , βρίζοντας , με μια αρνητική , εις βάρος τους , κριτική ( αν και η λέξη "αδιάφορο, που σε πείραξε , παραπέμπει σε ουδέτερη και όχι αρνητική έννοια). Οι fun τους ανταλλάσσουν απόψεις χωρίς να απευθύνονται με υβριστικό τρόπο στον εκαστοτε κριτικό.

    Οι παραπάνω μετείχαν ποτέ σε forum ή έστειλαν επιστολές , απευθύνοντας κατηγορίες και χαρακτηρισμούς στους αρθρογράφους , μέσα από τα Μέσα όπου γίνονταν οι ΚΡΙΤΙΚΕΣ;

    Αντίθετα , οι οποιεσδήποτε ΚΡΙΤΙΚΕΣ τους καλλιτέχνες τους ατσαλώνουν , δουλεύουν περισσότερο , επιμένουν , βελτιώνοντας την ποιότητά τους και τότε , φυσιολογικά , έρχονται οι ευνοϊκές κριτικές γι αυτούς. Αυτό πρέπει να το μάθεις κι εσύ και να το ζητήσεις από τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες. Εφ΄όσον ,όμως, εσένα σε ικανοποιούν, κανένα πρόβλημα. Σεβαστό. Κάποιον άλλον όμως δεν τον ικανοποιεί. Δεν έχει το δικαίωμα ; Με το ζόρι και με ύβρεις οι κριτικές δεν εκμαιεύονται!

    Επίσης απευθύνω έκκληση και στον Pentatoniko να χαμηλώσει τους τόνους. Η ΚΡΙΤΙΚΗ είναι ελεύθερη , αλλά σε Πολιτισμένα πλαίσια.

    Συγχαρητήρια στον " αδαή " και "αδιάβαστο " αρθρογράφο για το ήθος του, όπως το γνωρίζουμε , εδώ και χρόνια και όπως φάνηκε μέσα από τις σεμνές και εύστοχες απαντήσεις του , κρατώντας το επίπεδο της ιστοσελίδας υψηλά, όπως εμείς το θέλουμε και εύχομαι στους " REC " , με όλη μου την ψυχή Καλή Επιτυχία, ώστε κάποια μέρα να φιλοξενηθούν από το ΜΗ, με προβολή τους, εμφανίσεις και συνεντεύξεις τους , όπως , χρόνια τώρα ,βλέπουμε φτασμένους καλλιτέχνες στην αρχική σελίδα του site.

    Η Ελευθερία του Λόγου , της Γραφής και της ΄Αποψης είναι από τα υψηλότερα ΑΓΑΘΑ της Δημοκρατικής Σκέψης και αλίμονο αν τη στερηθούμε από ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΙ , εμείς οι κάπως μεγαλύτεροι!

    Θα περιμένω μια απάντησή σου. Φιλικά