ελληνική μουσική
    507 online   ·  210.821 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Τρείς εκπρόσωποι της νέας γενιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια

    Τρεις απ τους σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς στη μουσική, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μοιράζονται τη σκηνή για να χαρίσουν στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας μία μοναδική μουσική βραδιά την Παρασκευή 29 Απριλίου.

    Τρείς εκπρόσωποι της νέας γενιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια

    Παρασκευή 29 Απρ 2011

    Και μπορεί αυτή να είναι η πρώτη φορά που ο Rous και οι Lexicon Project θα βρεθούν μαζί επί σκηνής αλλά όχι και η τελευταία καθώς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα ακολουθήσουν και άλλες κοινές εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και στην Αθήνα.


    Ο Rous (Γιώργος Ρους), δημιουργός του τραγουδιού «Εξαιρέσεις» που τραγουδήθηκε από όλους, ενσωματώνει τις επιρροές του από το πάνθεον της Rock (από Bob Dylan και Beatles μέχρι Radiohead και Beck) και της folk μουσικής (τον Elliott Smith, τον Tim Buckley και τον Woody Guthrie) και τις συνοψίζει στην παραγωγή ενός προσωπικού είδους Rock, ακατέργαστου, απέριττου και διαποτισμένου με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό ενός σκεπτόμενου, νέου ανθρώπου.


    Οι Lexicon Project, πέρα απ’ τη φρεσκάδα του ήχου τους, έχουν στόχο να παρουσιάσουν στο κοινό μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση με τα τραγούδια του ομώνυμου album τους καθώς και κομμάτια αγαπημένων καλλιτεχνών μέσα απ’ το δικό τους πρίσμα.. Το φάσμα των επιρροών τους μεγάλο, αλλά η αισθητική τους κοινή. Η ανταπόκριση από το κοινό θερμή απ’ τα πρώτα τους κιόλας, βήματα. Κομμάτια  όπως το «Ταξίδεψε» , «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα»  και «Χειμώνας» έχουν ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα ενώ οι αρκετές αξιόλογες συνεργασίες αποδεικνύουν ότι οι  Lexicon Project  ήρθαν για να μείνουν …


    Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Rosebleed. Η επιτυχία χτύπησε τη πόρτα από νωρίς με το πρώτο album  τους, «Stories» από το οποίο ξεχώρισε το «Until Next Time» .Οι Rosebleed είναι το πλέον ανερχόμενο σχήμα, στην indie - Rock σκηνή της χώρας μας, με κύρια εφόδιά τους την εκπληκτική ωριμότητα ως μουσικοί και δημιουργοί. Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό αλλά για την ώρα,  έχουμε ένα ακόμα πιο λαμπρό παρόν  να ασχοληθούμε.






    Πλατεία Πατριάρχου (εξέδρα Νέας Φιλαδέλφειας)

    Είσοδος ελεύθερη

    Παρασκευή 29 Απριλίου, Ώρα έναρξης : 21.00


    Tags
    Μουσικά Είδη:RockΚαλλιτέχνες:RousBob DylanRadiohead



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε