ελληνική μουσική
    764 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Το Μονόγραμμα έγινε videoclip!

    Δείτε το ολοκαίνουργιο video clip από την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Μπαμπανιάρη  με τίτλο Μονόγραμμα, την πρώτη ραδιοφωνική επιτυχία του τραγουδοποιού & κιθαρίστα, που λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του, έχει ήδη ενταχθεί στο επίσημο πανελλαδικό chart της ένωσης δισκογραφικών εταιριών (IFPI)!

    Το Μονόγραμμα έγινε videoclip!

    Γράφει η Kathrine (blackowl)
    1 άρθρα στο MusicHeaven
    Παρασκευή 27 Μαΐ 2011

    Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε πριν λίγες μέρες από τη νέα δημιουργική ομάδα "Nightshift", της εταιρίας οπτικοακουστικών παραγωγών PLD (γνωστής επίσης από το χώρο της διαφήμισης και του κινηματογράφου) και τον παραγωγό της Αλέξη Ρέτση, με διακεκριμένους συντελεστές όπως ο βραβευμένος σκηνοθέτης Δημήτρης Γιαμλόγλου και ο Δ/ντής φωτογραφίας Δημήτρης Θεοδωρίδης, γνωστός από τη συνεργασία του στην πιό επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά για αυτή τη χρονιά, "Το Νησί"!

    Το video clip πρόκειται να προβληθεί αυτό το Σάββατο κι από την εκπομπή Mega Star, στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Βασίλη, λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του συναυλίες σε όλη την Ελλάδα !

    (Πηγή:WWW.MOYSIKH.COM)


    Tags
    Μουσική Γενικά:συνέντευξη



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε