ελληνική μουσική
    667 online   ·  210.827 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Live Reviews

    Η βροχή δεν τρόμαξε τους φίλους των LOCOMONDO!

    «Όλα θα πάνε καλά, μη φοβάστε τίποτα!»

    Η βροχή δεν τρόμαξε τους φίλους των LOCOMONDO!

    Γράφει ο Jorge (jorge)
    300 άρθρα στο MusicHeaven
    Παρασκευή 23 Δεκ 2011

    Τη Δευτέρα το βράδυ, φίλοι, συνεργάτες και το fan club των Locomondo, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και γιόρτασαν όλοι μαζί στον φιλόξενο χώρο του Hard Rock Café Athens, τις χρυσές πωλήσεις του «LIVE!», του μοναδικού, διπλού live άλμπουμ τους.

    Παράλληλα παρουσίασαν το νέο τους DVD, από την καλοκαιρινή τους συναυλία στο Θέατρο Πέτρας, που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο από την MBI.

    Η βροχή δεν τρόμαξε τους φίλους των LOCOMONDO!

    Η διευθύντρια της MBI, Έφη Κανελλοπούλου έκανε την απονομή των χρυσών δίσκων σε όλα τα μέλη των Locomondo,  επισημαίνοντας και τον σημαντικό ρόλο που παίζει το τόσο δραστήριο και «απόλυτο fan club» τους, όπως χαρακτηριστικά είπε.

    Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Μάρκος Κούμαρης από τους Locomondo λέγοντας και αυτός με τη σειρά του πως οι πιστοί ακροατές τους που τους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, έχουν συμβάλλει γι' αυτόν τον χρυσό. Σύστησε και ευχαρίστησε  ένα ένα τα μέλη του συγκροτήματος, τη μάνατζερ τους Ράνια Τσάκαλη (είναι η μάνα-ger του γκρουπ όπως είπε!), όλους τους συνεργάτες που δούλεψαν για το cd και το DVD, την MBI, τους σκηνοθέτες των videoclip τους και τον Άκη Γκολφίδη που τους έδωσε την πρώτη ευκαιρία να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους. Ο Γιάννης Βαρνάβας από τους Locomondo, ευχήθηκε να συνεχίσουν να είναι αγαπημένοι και να συνεχίσουν αυτό που κάνουν.

    «Όλα θα πάνε καλά, μη φοβάστε τίποτα!» είπε κλείνοντας ο Μάρκος.

    Και ένα ευχάριστο νέο για τους φίλους των Locomondo: Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε μια συλλογή με παρτιτούρες των τραγουδιών των Locomondo από τις εκδόσεις CAMBIA, την οποία μπορείτε να αγοράσετε εδώ.

    Η βροχή δεν τρόμαξε τους φίλους των LOCOMONDO!
    Η βροχή δεν τρόμαξε τους φίλους των LOCOMONDO!

    Στην αρχική φωτογραφία, ο Μάρκος Κούμαρης συνομιλεί με τον Βασίλη Καζούλλη.


    Tags
    Μουσικά Είδη:Hard RockRockΚαλλιτέχνες:LocomondoΓιάννης ΒαρνάβαςΜάρκος ΚούμαρηςΜουσική Εκπαίδευση:παρτιτούρες



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε