ελληνική μουσική
    777 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Oι ΙΜΑΜ BAILDI κάθε Πέμπτη με guests!

    Ένα τρίωρο πάρτυ που θα σας ανεβάσει τη διάθεση.

    Oι ΙΜΑΜ BAILDI κάθε Πέμπτη με guests!

    Τρίτη 10 Ιαν 2012

    Μετά από 6 εμφανίσεις στο Club του Σταυρού του Νότου, έχει ήδη διαδοθεί στόμα με στόμα ότι κάθε Πέμπτη γίνεται ένα διαφορετικό πάρτι στο γνωστό στέκι του Νέου Κόσμου. Ο κόσμος αυξάνεται για να ζήσει την εμπειρία και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν έρθει αλλά σπεύδουν να το επαναλάβουν. Οι Imam Baidi λοιπόν δεν έχουν κανένα λόγο να μη συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους και τον Ιανουάριο. Μαζί τους τις ερχόμενες Πέμπτες θα είναι ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ (12/1), οι PRIMA VISTA Balkan Quintet (19/1) και η αγαπημένη τους ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ (26/1).

    Η παρέα των Imam διανύει την πιο κεφάτη περίοδό της μέχρι στιγμής. Με αφετηρία το περασμένο καλοκαίρι με εικόνες από 5000 χέρια στο τελευταίο ΑRΚ Festival στην Τεχνόπολη, stage diving στα Χανιά, και εμφανίσεις σε διεθνή φεστιβάλ στη Γερμανία, την Ολλανδία, το Μπαχρέιν και τα Σκόπια, και ξεκινώντας τη χειμερινή σαιζόν με Nορβηγούς να χορεύουν επί σκηνής (κάτι σαν) τσιφτετέλι στο Oslo World Music Festival, μια μοναδική εμφάνιση στην Πράγα, και την πρόσφατη sold-out συναυλία στη Κωνσταντινούπολη, οι Imam Baildi έχουν κάθε λόγο να χαίρονται για το 2012 που ξεκίνησε με το ‘Cookbook’ στην 11η θέση των European World Music Charts 2011 (ανάμεσα σε 900 συμμετοχές) και θα συνεχίσει με το πρώτο τους τουρ στη Γερμανία τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

    Οι αγαπημένες μουσικές τους αλχημείες θα συνεχίσουν λοιπόν να σερβίρονται στον πιο ζεστό χώρο της Αθήνας, το Club του Σταυρού του Νότου: 8 άτομα επί σκηνής συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, Balkan μουσική, Hip-Hop και σύγχρονα grooves. Ο Ζαμπέτας συναντά το Hip-Hop, το ρεμπέτικο την Trip-Hop αισθητική και το μπουζούκι το electro-swing. Τα Balkan πνευστά μιξάρονται με Latin ρυθμούς και ο Τσιτσάνης συναντά την mambo big band ενορχήστρωση. H νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη συναντά την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka. Προσθέστε αρκετά καινούρια κομμάτια και τις καθιερωμένες, πλέον, guest εμφανίσεις και έχετε στο πιάτο σας την πιο γευστική συνταγή που έχει σερβίρει ως τώρα η παρέα των Imam.

    Μαζί τους οι Word of Mouth, το πιο αξιόλογο beatbox σχήμα στην Ελλάδα, ανεβάζουν το πρόγραμμα ένα σκαλί ακόμα με τη δική τους ιδιαίτερη προσθήκη, την οποία αξίζει πραγματικά να δείτε από κοντά.

    Ένα τρίωρο πάρτυ που σίγουρα θα σας ανεβάσει τη διάθεση.

    Imam Baildi: Ορέστης Φαληρέας (dj, μπάσο), Λύσανδρος Φαληρέας (drums, κρουστά), Γιάννης Δίσκος (κλαρίνο, σαξόφωνο), Περικλής Αλιώπης (τρομπέτα), Αλέξης Αραπατσάκος (μπουζούκι), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλ. κιθάρα), Ρένα Μόρφη (τραγούδι), MC Yinka (φωνητικά).                                      Word of Mouth: Bitman, El Pap Chico.

    Ώρα προσέλευσης: 22.00, Είσοδος: 12? με κρασί ή μπύρα


    Tags
    Μουσικά Είδη:EuropeanHip-HopLatinTrip-HopΚαλλιτέχνες:Λάμπης Κουντουρόγιαννης



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε