ελληνική μουσική
    643 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    16 χρόνια Ημισκούμπρια

    Το Σάββατο 7 Απριλίου του (δύσκολου έτους) 2012, τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ θα ανέβουν στο stage του FUZZ Club, για μία και μοναδική συναυλία.

    16 χρόνια Ημισκούμπρια

    Τρίτη 20 Μαρ 2012

    H IMIZ BIZ Entertainment διοργανώνει μια μεγάλη, επετειακή εμφάνιση των ΗΜΙΖ, με αφορμή την συμπλήρωση 16 χρόνων συνεχούς παρουσίας του συγκροτήματος στα μουσικά δρώμενα. Καλούνται όλοι οι ημίσκουμπρες, όλοι οι fans και όλοι οι λάτρεις της καλής μουσικής και της ποιοτικής σάτιρας, να δώσουν το παρών.

    Τα ΗΜΙΖ θα είναι "φορτωμένα" με κοφτερό λόγο και με πλούσιο ρεπερτόριο από όλη την δισκογραφία τους, απ' το 1996 μέχρι και σήμερα.  Ακόμα! Να είστε έτοιμοι για πολλά φιλικά Guests και Live εκπλήξεις.

    Την συναυλία θα "ανοίξουν", ο ΣΕΞΠΥΡ και ο DJ Vanilla, αλλά και η πολλά υποσχόμενη Metal μπάντα, PREJUDICE REBORN, για να σας οδηγήσουν στον σωστό δρόμο προς την απόλυτη ημισκουμπριακή βραδιά.

    Να είστε όλοι εκεί για να γίνει...Ο ΧΑΜΟΣ και πάλι!! ...(και μπάσκετ με τον Γκάλη)...

    Τιμή εισιτηρίου: 13 euros

    Προπώληση:

    Public(Καραγεώργη Σερβίας 1, πλ. Συντάγματος, τηλ. 210 3246210) και το www.ticketarena.gr.


    Tags
    Μουσικά Είδη:MetalΚαλλιτέχνες:Ημισκούμπρια



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #24461   /   20.03.2012, 19:57   /   Αναφορά
    Καλούνται όλοι οι ημίσκουμπρες, όλοι οι fans και όλοι οι λάτρεις της καλής μουσικής και της ποιοτικής σάτιρας, να δώσουν το παρών.




    Δηλαδή στη συναυλία θα παίζονται Μότσαρτ και βιντεάκια από παραστάσεις του Bill Hicks??! Δεν πάαατε όοοολοι μαζίιιι, σεεεε καμιάαα παραλίαααα, λέω εγώ...