ελληνική μουσική
    696 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Οι ανερχόμενοι Jamming Funkers στο Περιστέρι

    Οι Jamming Funkers θα παρουσιάσουν ένα δυναμικό μουσικό πρόγραμμα με Funk, Pop, Soul, αλλά και με ανεξάντλητες ροκ διαθέσεις. 

    Οι ανερχόμενοι Jamming Funkers στο Περιστέρι

    Τετάρτη 28 Μαρ 2012

    Το ανερχόμενο γκρουπ διαθέτει εκτός από νέες, ενδιαφέρουσες μουσικές και μια μοναδική  φωνή, την Ιώ Νικολάου, εξαιρετική ερμηνεύτρια και βασική τραγουδίστρια των σημαντικότατων Ελλήνων συνθετών Μίμη Πλέσσα και Γιώργου Χατζηνάσιου.

    ΤοΣάββατο 31 του Μάρτη, λοιπόν, για μια βραδιά, αυτό το πολλά υποσχόμενο σχήμα θα ξεσηκώσει τους θαμώνες της μουσικής σκηνής “STAGE25” με δικά του τραγούδια αλλά και με διασκεδαστικότατες διασκευές τωνPink, AliciaKeys, Christina Aguilera, Anouk, Beyoncé, James Brown,Etta James, Anastasia, Jamiroquay  και πολλών άλλων αγαπημένων διεθνών καλλιτεχνών!

    Για την ώρα, οι Jamming Funkers, ετοιμάζουν το πρώτο τους άλμπουμ, ενώ το promo τραγούδι τους, , είναι το "La luna negra", μια ιδιαίτερη εκδοχή του παλιού και αγαπημένου τραγουδιού του Μίμη Πλέσσα, "Με πήρε η νύχτα" πρωτοτραγουδισμένου από την Τζένη Βάνου, το οποίο οι "Jamming" έχουν διασκευάσει με σύγχρονο beat ήχο και σε πρωτότυπους ισπανικούς στίχους της συγγραφέως Χρυσούλας Μολογιάννη.

    Μετά την επιτυχία του Blender Festival λοιπόν και μετά από δυνατές εμφανίσεις σε ψαγμένες μουσικές σκηνές της Αθήνας , οι Jamming Funkers δίνουν νέο ραντεβού αυτή τη φορά στο Περιστέρι, στη μουσική σκηνή του STAGE 25

    Σάββατο  31/ 3 / 2012

    Έναρξη:10.30μ.μ.                            

    Είσοδος:10€(με Ποτό) 

    Δεύτερο ποτό:8€ 

    Μπύρα ή Κρασί6€ 

    Special10€. 


    Tags
    Μουσικά Είδη:FunkPopSoulΚαλλιτέχνες:Christina AguileraΤζένη ΒάνουJames Brown



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε