ελληνική μουσική
    762 online   ·  210.833 μέλη

    Η Βιλελμίνη Κατσή, μέλος του MusicHeaven, μας προσκαλεί να ακούσουμε τη μουσική της...

    Vilelmini - Into the Dark

    Σάββατο 14 Απρ 2012

    Ηδη κυκλοφορεί το πρώτο της  ορχηστρικό Lounge cd-single με τίτλο "into the dark", που περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια, σε μουσική  της Βιλελμίνης.

    Η Πρεβεζάνικης καταγωγής μουσικοσυνθέτης, ασχολείται με τη μουσική απο 5 χρονών.  Γεννήθηκε  στο Μαρούσι την 9/3/1978  και μεγάλωσε εκεί μέχρι τα 19 της όπου    σπούδασε πιάνο και αρμονία στα ωδεία Θαλής και αργότερα στο κεντρικό ωδείο του Φίλιππου Νάκα στην Αθήνα και στη συνέχεια στο Εθνικό Ωδείο παράρτημα Πρέβεζας, όπου έκανε μαθήματα φωνητικών  για δύο χρόνια με καθηγητή τον Κοσμά Παφίτη μέλος του συγκροτήματος ΜΙΚΡΟΒΙΑ, που έκανε πρόσφατα στο Οξυγόνο την εμφάνισή του, μαζί με την Αντιγόνη Κατσούρη, ενώ παλιότερα  στην υπήρξε μέλος και σε ένα τετραμελές συγκρότημα  που είχαν δημιουργήσει με συμμαθητές της από το Ωδείο στην Αθήνα.

    Εδώ και αρκετά  χρόνια, η Βιλελμίνη ζει στην Πρέβεζα  όπου σπούδασε σε δημόσια ΙΕΚ, πληροφορική και marketing και παράλληλα  εργάζεται και  σε τράπεζα, αλλά το πάθος της για την μουσική παραμένει το ίδιο.

    Το "into the dark" , είναι το  1ο track από το νέο   ομωνυμο Lounge-ορχηστρικό cd-single  της Βιλελμίνης. Όλα τα τραγούδια είναι σε μουσική της Βιλελμίνης Κατσή και ενορχήστρωση-παραγωγή του Γιώργου Μπουσούνη, ο οποίος είναι   μέλος του συγκροτήματος AMMOS  και έχει συνεργαστεί με τους  Άλκηστης Πρωτοψάλτη, Δήμητρα Γαλάνη, Μιχάλη Χαντζηγιάννη, Τάνια Τσανακλίδου, Μανόλη Λιδάκη, Χρήστο Δάντη και άλλους. 

    Vilelmini - Into the Dark

    Το  album περιέχει 4 κομμάτια και η παραγωγή του   έγινε από την onlinerecording.org, ενώ την σχεδίαση του εξωφύλλου επιμελήθηκε η Περσεφόνη Σταμουλάκη. Ένα από τα κομμάτια του δίσκου  το "celtic rain" που κυκλοφορεί σε ορχηστρική version, επέλεξε να ερμηνεύσει η Αντιγόνη Κατσούρη στο επόμενο cd της.  

    Το cd θα βρείτε σε  επιλεγμένα δισκοπωλεία στην Ήπειρο και την Λευκάδα ή μέσω  διαδικτυου στο http://vibedeck.com/vilelmini και www.reverbnation.com/vilelmini





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #24543   /   17.04.2012, 12:49   /   Αναφορά
    Μπράβο Βιλελμίνη, συνέχισε να ζεις το Όνειρο.
    #24568   /   22.04.2012, 14:33
    Σε ευχαριστώ πολύ!!