ελληνική μουσική
    796 online   ·  210.851 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Club Globalkan, στείλτε ως 18/5 το έργο σας!

    Παράταση μίας εβδομάδας παίρνει η προθεσμία υποβολής για το «Club Globalkan», την ειδική μουσική σκηνή της Παγκόσμιας Έκθεσης Μουσικής, WOMEX 2012 Θεσσαλονίκη, που είναι αφιερωμένη στη μουσική των Βαλκανίων και θα παρουσιάσει καλλιτέχνες από την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

    Club Globalkan, στείλτε ως 18/5 το έργο σας!

    Γράφει ο ΦΑΙΔΩΝ ΑΛΚΙΝΟΟΣ (faidonalkinoos)
    39 άρθρα στο MusicHeaven
    Δευτέρα 14 Μαΐ 2012

    Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

    Σας κοινοποιούμε  το πρόσφατο Δελτίο Τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής της WOMEX, της Παγκόσμιας Μουσικής Έκθεσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, από τις 17 έως τις 21 Οκτωβρίου 2012, για την παράταση στην ημερομηνία υποβολής προτάσεων συμμετοχής στην ειδική μουσική σκηνή Club Globalkan (Παρασκευή 18 Μαΐου).

    Από το Τμήμα Επικοινωνίας & Πολιτισμού ΑΕΠΙ



    "Club Globalkan": ΝΕΑ Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων η 18η Μαϊου

    Παράταση μίας εβδομάδας παίρνει η προθεσμία υποβολής για το «Club Globalkan», την ειδική μουσική σκηνή της Παγκόσμιας Έκθεσης Μουσικής, WOMEX 2012 Θεσσαλονίκη, που είναι αφιερωμένη στη μουσική των Βαλκανίων και θα παρουσιάσει καλλιτέχνες από την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

    Η αρχική καταληκτική ημερομηνία της 11ης Μαϊου μετατίθεται για την 18η Μαϊου και μέχρι τότε επαγγελματίες μουσικοί και συγκροτήματα θα μπορούν να υποβάλλουν την πρόταση συμμετοχής τους, προκειμένου να εμφανίσουν το έργο τους σε ένα ευρύ διεθνές κοινό.

    Το «Club Globalkan» είναι μια πρωτοβουλία των ελλήνων τοπικών διοργανωτών της WOMEX, της Παγκόσμιας Έκθεσης Μουσικής, η οποία διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από τις 17-21 Οκτωβρίου 2012. Η προσπάθεια αυτή υποστηρίζεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και διοργανώνεται από τη «Gaia Live».

    Οι καλλιτέχνες, που θα επιλεγούν, από την επιτροπή του «Club Globalkan», θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το έργο τους, στο μεγαλύτερο κοινό, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη διεθνή μουσική συνάντηση του είδους. Θα εμφανιστούν μπροστά σε ειδικούς επαγγελματίες της διεθνούς μουσικής και υπεύθυνους προγράμματος σχετικών φεστιβάλ απ' όλο τον κόσμο, σε γραφεία μετάκλησης καλλιτεχνών, μάνατζερ (το 2011 συμμετείχαν στη WOMEX περί τους 700), δισκογραφικές εταιρείες, διανομείς, δημοσιογράφους και επαγγελματίες του κλάδου - δηλαδή όλους αυτούς που μπορούν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας και της καριέρας ενός καλλιτέχνη.

    Χρηματοδότηση: Οι διοργανωτές του «Club Globalkan» δεν καλύπτουν τις αμοιβές, τα έξοδα ταξιδίου ή άλλα έξοδα των καλλιτεχνών. Αυτά που παρέχονται από τη διοργάνωση είναι τα εξής:

    Η αξία της 45λεπτης παράστασής στην ειδική σκηνή του «Club Globalkan», ο απαραίτητος τεχνικός εξοπλισμός και η εκτεταμένη διαφημιστική κάλυψη της κάθε συμμετοχής. Αυτό περιλαμβάνει την προώθηση και τη διαφήμιση της ίδιας της παράστασης, την προβολή σε ενημερωτικά δελτία προς τα ΜΜΕ και εκθέτες, τη δημοσίευση του πλήρους βιογραφικού και στοιχείων επικοινωνίας των καλλιτεχνών στον ετήσιο μεγάλο οδηγό της WOMEX και πολλά ακόμη προνόμια. Επιπλέον, όλοι οι καλλιτέχνες που θα προκριθούν για να εμφανιστούν στο «Club Globalkan» αποκτούν δωρεάν πρόσβαση σ' όλες τις λειτουργίες των εκδηλώσεων της WOMEX, συν μία δωρεάν εγγραφή για τον καλλιτεχνικό εκπρόσωπό τους.

    Αν ενδιαφέρεστε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να υποβάλλετε την αίτηση σας: http://www.helexpo.gr/womex/eng/x7_globalkan.asp


    Tags
    Εταιρίες:ΑΕΠΙ



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε