ελληνική μουσική
    650 online   ·  210.830 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Κέρδισε ένα ταξίδι σε τριήμερο μουσικό festival στο Hyde Park

    Αρκεί βέβαια να πας στο Hard Rock Cafe και να φας ή να πιείς ποτάκι...

    Κέρδισε ένα ταξίδι σε τριήμερο μουσικό festival στο Hyde Park

    Πέμπτη 17 Μαΐ 2012

    Το Hard Rock Cafe Athens μαζί με το whiskey Jack Daniel’s δίνουν την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα ταξίδι στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει από κοντά μία από τις πιο πολυαναμενόμενες συναυλίες- το Hard Rock Calling 2012 στο Hyde Park- με φετινό κεντρικό όνομα
    τον Bruce Springsteen!

    Για να πάρει κάποιος μέρος στον διαγωνισμό, πηγαίνει στο Hard Rock Cafe Athens (Φιλελλήνων 18-Σύνταγμα), επιλεγει ένα κυρίως πιάτο μαζί με ένα ποτό Jack Daniel’s ή 2 ποτά Jack Daniel’s.

    Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο μαζί με τον φίλο σου ή τη φίλη σου για 3 μέρες, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για να παρακολουθήσεις το τριήμερο festival στο Hyde Park!

    Το Hard Rock Calling συνεχίζει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Φέτος, το festival ξεκινάει τη Παρασκευή, 13 Ιουλίου, και κλείνει το Σάββατο, 15 Ιουλίου. Το lineup για το Hard Rock Calling 2012 περιέχει παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες συμπεριλαμβανομένων των: Bruce Springsteen και την E Street Band, τους Soundgarden και τον Paul Simon. Οι φετινοί συμμετέχοντες θα μπουν σε μία μακρά λίστα μαζί με άλλους Rock ‘n’ roll θρύλους οι οποίοι έχουν ανέβει τα προηγούμενα χρόνια στο Hard Rock Calling stage όπως: Aerosmith, Eric Clapton, Neil Young, Paul McCartney, Stevie Wonder, The Who, Pearl Jam, Peter Gabriel, The Killers, The Police, Rod Stewart and Bon Jovi.

    Το Hard Rock Calling, μία παραγωγή του Live Nation που παρουσιάζεται από τη Hard Rock International, είναι ένα μοναδικό και ιστορικό μουσικό γεγονός στο κέντρο του Λονδίνου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το lineup των καλλιτεχνών και για πληροφορίες εισιτηρίων, επισκεφθείτε το www.hardRockcalling.com.

    Το πακέτο για τον 1 τυχερό και τον/την συνοδό του περιλαμβάνει: αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, διαμονή για 3 βράδια, εισιτήρια και για τις 3 μέρες του φετινού Hard Rock Calling  και 300$ σε μετρητά.





    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε