ελληνική μουσική
    466 online   ·  210.826 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Μουσική παρουσίαση βιβλίων στον ΙΑΝΟ (23/6)

    23 Ιουνίου -  Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάκης Μέρλος, στον Ιανό (Σταδίου 24) στην Αθήνα  

    Μουσική παρουσίαση βιβλίων στον ΙΑΝΟ (23/6)

    Γράφει ο Χρύσα Οικονομάκη (XrysaOikonomaki)
    56 άρθρα στο MusicHeaven
    Πέμπτη 21 Ιούν 2012

    Ο Γιώργος Παπαδόπουλος παρουσιάζει συνθέσεις του για κιθάρα, πιάνο και φλάουτο, όπως και έργα για κιθάρα στον Ιανό, στις 23 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 14:00 μ.μ.

    Η μουσικές του αναζητήσεις έχουν βραβευτεί πολλές φορές σε διεθνής μουσικούς διαγωνισμούς. Είναι ένας μουσικοσυνθέτης που κερδίζει τους ακροατές με τις ονειρικές του μελωδίες. Ανερχόμενος στο μουσικό στερέωμα, παρουσιάζει ζωντανά το βιβλίο του «Ονειρόδρομοι» από τις εκδόσεις Cambia, παρέα με τη Μαριλένα Σπαχή στο πιάνο και την Αλεξάνδρα Καμινιώτη στο φλάουτο.

    Ακολουθούν μελωδίες για σαξόφωνο από το μουσικοσυνθέτη Μάκη Μέρλο. Στο πιάνο τον συνοδεύει η Χρυσάνθη Οικονομάκη. Ο Μάκης Μέρλος έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς κάνοντας live εμφανίσεις σε σκηνές που αγαπούν τη τζαζ μουσική. Ενεργός μουσικός, μέχρι σήμερα μοιράζει τις ώρες της ημέρας σε μαθήματα, πρόβες και live.

    Παρουσιάζει το βιβλίο του «31 μελωδίες για σαξόφωνο» από τις εκδόσεις Cambia, γραμμένο για να προσελκύσει όσους σκέφτονται να ξεκινήσουν κάποιο μουσικό όργανο.

    Ο ζεστός χώρος του ΙΑΝΟΥ δίνει τη δυνατότητα στους ακροατές να απολαύσουν μουσικές εκδηλώσεις στο μεγάλο καφέ του 1ου ορόφου.

    Οι εκδόσεις Cambia σας προσκαλούν να ακούσετε νέους συνθέτες και αξιόλογους νέους καλλιτέχνες αποκτώντας άποψη για τη μουσική του σήμερα και τις τάσεις που υπάρχουν στο μουσικό στερέωμα.

    ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


    Tags
    Καλλιτέχνες:Γιώργος ΠαπαδόπουλοςΜουσικά Όργανα:κιθάρα



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε