ελληνική μουσική
    806 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Live Reviews

    Τι έγινε φέτος στα Κύματα της Παραλίας;

    Mε αποκορύφωμα την εμφάνιση των Joker, την Κυριακή 5/8, τα Κύματα της Παραλίας - Beachwave 2012, χόρεψαν στους ρυθμούς του σχήματος από την Αθήνα κι έκλεισαν το φετινό 3ήμερο ολοήμερο, μουσικό, κατασκηνωτικό και περιβαλλοντικό φεστιβάλ νεολαίας, στην Παραλία Διστόμου.

    Τι έγινε φέτος στα Κύματα της Παραλίας;

    Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (digiworx)
    13 άρθρα στο MusicHeaven
    Τετάρτη 29 Αύγ 2012

    Οι οικισμοί του Δήμου Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας, Άσπρα Σπίτια και Άγιος Νικόλαος είχαν την τιμητική τους αφού τα μεν πρώτα φιλοξένησαν το live stage του φεστιβάλ στο χώρο του beachvolley, οι δε Δημοτικές Κατασκηνώσεις στην Παραλία του Αγίου Νικολάου, φιλοξένησαν πάνω από 60 άτομα σε 25 σκηνές, που είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν το τριήμερο αυτο κατασκηνώνοντας στο free camping που ο Αειφέρων, με τη βοήθεια του Δήμου, έστησε για τις μέρες του φεστιβάλ. Στις 4/8, πραγματοποιήθηκε και μεταμεσονύχτια προβολή της ταινίας, School of Rock.

    Τι έγινε φέτος στα Κύματα της Παραλίας;

    O Δήμος, έθεσε το φεστιβάλ υπό την αιγίδα του και αναμένεται και η στήριξη της Π.Ε. Βοιωτίας, μιας και το φεστιβάλ έκλεισε τα 3 χρόνια πετυχημένης πορείας του, στην περιοχή.

    Τα αναβαθμισμένα live πραγματοποιήθηκαν στον κλασσικό χώρο του beachvolley, κι έτσι από τις 6 το απόγευμα & μετά, τα 20 περίπου συγκροτήματα που εμφανίστηκαν στο Φεστιβάλ και ήταν από την ευρύτερη περιοχή, Δίστομο, Αράχωβα, Λιβαδειά, Αλίαρτο, Ορχομενό & Θήβα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Υπήρχαν και δυνατές μουσικές εκπλήξεις, από Αθήνα και Πάτρα, οι οποίες έκλεισαν και τις ζωντανές εμφανίσεις των τριών ημερών. Έτσι εκτός των κυριακάτικων Joker, την Παρασκευή έκλεισαν οι L.O.S.T. (alternative Rock), Σάββατο οι Wigs (ελληνόφωνο ροκ) & ReignStar (Μελωδικό Hard Rock).

    Τι έγινε φέτος στα Κύματα της Παραλίας;

    Η δύσκολη συγκυρία της εποχής δεν πτόησε τους Οργανωτές, που προσπαθησαν να μεταδώσουν την καλή διάθεση για να ξεπεράσουμε όλοι τις στενοχώριες και τη μιζέρια των καιρών για το 3ήμερο, ολοήμερο αυτό παραλιακό πάρτυ.

    Η είσοδος ήταν ελεύθερη και οι Οργανωτές είχαν ως μοναδική πηγή εσόδων τους την εκμετάλλευση του bar του Φεστιβάλ, το οποίο με ωραίες παρουσίες και με πολύ προσιτές τιμές προσέλκυσαν τους λουόμενους, ενώ διέθεσαν και ψησταριά, για τις γαστριμαργικές ορέξεις τους, ενώ παράλληλα η ομάδα AFC squad, φιλοτέχνησε ένα μεγάλο μουσαμά με grafitti art.

    Τι έγινε φέτος στα Κύματα της Παραλίας;
    Τι έγινε φέτος στα Κύματα της Παραλίας;

    Τα ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ τείνουν να καθιερωθούν στην περιοχή σαν το Καλοκαιρινό Μουσικό γεγονός της Βοιωτίας, ενώ, σαν φεστιβάλ, αποτελεί πρωτοποριακό γεγονός για την Ελλάδα, αφού πραγματοποιείται ελεύθερα και λίγα μέτρα από θαλάσσια ακτή, αυτή των 'Ασπρων Σπιτιών & του Αγ. Νικολάου της Παραλίας Διστόμου, της πόλης με το παγκόσμια γνωστό, ιστορικά, βαρύ όνομα.

    Οι επισκέπτες έτσι, είχαν την ευκαιρία να εντάξουν στο πρόγραμμά τους και να γνωρίσουν και το ιστορικό και τουριστικό τρίγωνο της περιοχής, μεταξύ μουσείου των Δελφών, της μονής Όσίου Λουκά καί του Μουσείου των Θυμάτων Ναζισμού στο Δίστομο και της τουριστικής ορεινής Αράχοβας αλλά και Αντίκυρας με τις γνωστές της παραλίες.

    Τι έγινε φέτος στα Κύματα της Παραλίας;

    Χορηγοί επικοινωνίας του Φεστιβάλ, το Ράδιο Δίστομο 106.1, City Fm 92 Λιβαδειάς, Ράδιο Θήβα 97.5, Ράδιο Άμφισσα 104.4, ΜojoRadio Πατρών 107,7 και Ράδιο Ένωση 97.3. Χορηγός Έντυπης Επικοινωνίας η Βοιωτική Ώρα, Social Media Sponsor το MusicHeaven, New Media Sponsor DigiWorx multi-media, υποστήριξη ήχου Fisher -Morris productions, απoκλειστικός τροφοδότης η FIX, ενώ η Αλουμίνιον ΑΕ πρόσφερε την φιλοξενία των σχημάτων.

    Τι έγινε φέτος στα Κύματα της Παραλίας;

    Οι Οργανωτές , ΜΚΟ Αειφέρων και ΡάδιοΔίστομο, καλούν τους επισκέπτες να στηρίξουν το Φεστιβάλ που βοηθά στην εξωστρέφεια και την ανάδειξη της περιοχής πολλαπλά, προωθώντας την καλοκαιρινή διάθεση, τη μουσική, τη νεανική δράση, την αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό, τον κατασκηνωτισμό και την περιβαλλοντική συνείδηση που είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του φεστιβάλ.


    Tags
    Μουσικά Είδη:RockΚαλλιτέχνες:Joker



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε