ελληνική μουσική
    797 online   ·  210.833 μέλη
    αρχική > e-Περιοδικό > Νέα

    Ξεκίνησε ο 3ος Διαγωνισμός Τραγουδιού MusicHeaven

    Ξεκινάει σήμερα ο 3ος Διαγωνισμός Τραγουδιού του MusicHeaven.

    Ξεκίνησε ο 3ος Διαγωνισμός Τραγουδιού MusicHeaven

    Παρασκευή 05 Οκτ 2012

    Το MusicHeaven διοργανώνει για 3η φορά Διαγωνισμό Τραγουδιού και καλεί όλα τα μουσικά σχήματα, τους μοναχικούς καλλιτέχνες και τους δημιουργούς να υποβάλλουν τα τραγούδια τους μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2012.


    Σχεδόν 3 χρόνια μετά τον 2ο Διαγωνισμό Τραγουδιού, με τις 250 συμμετοχές και τα σπουδαία τραγούδια (ακούστε τα εδώ) και σχεδόν 5 χρόνια από τον ιστορικό 1ο Διαγωνισμό Τραγουδιού, με τραγούδια που ακόμα και σήμερα παίζουν στο ραδιόφωνο (ακούστε τα εδώ), το MusicHeaven προσπαθεί να δώσει ανάσα σε όσους δημιουργούς και καλλιτέχνες εξακολουθούν να κρατούν το κεφάλι ψηλά.

    Αναζητήσαμε επίμονα χορηγούς, βελτιώσαμε το λογισμικό μας και είμαστε έτοιμοι να ανακαλύψουμε νέα αξιόλογα τραγούδια, νέους αξιόλογους ερμηνευτές, συνθέτες και στιχουργούς.

    Το κόστος συμμετοχής - όπως πάντα - είναι μηδέν (0).

    Τα δώρα του διαγωνισμού είναι:

    1) δημιουργία παρτιτούρας και επαγγελματικού e-book με τα έργα του συνθέτη και αυτόματη διάθεσή του μέσω eshops στο κοινό, με απόδοση αμοιβής στους δημιουργούς

    2) ψηφιακή διανομή των τραγουδιών που θα διακριθούν σε 750 sites σε όλο τον κόσμο με απόδοση αμοιβής στους δημιουργούς

    3) uploading των διακριθέντων τραγουδιών σε site που απευθύνεται σε 50.000 επαγγελματίες του χώρου της σκηνοθεσίας, ώστε η μουσική να χρησιμοποιηθεί σαν soundtrack (synchronization) με απόδοση αμοιβής στους δημιουργούς

    4) διανομή του τραγουδιού, του βιογραφικού, φωτογραφιών και links σε 15.000 διευθύνσεις επαγγελματιών της μουσικής (ραδιοφωνικούς παραγωγούς, δημοσιογράφους, έντυπα, κανάλια)

    5) τρείς γνήσιες εκδόσεις του λογισμικού Torpedo PI-101 WoS, για κιθαρίστες και μπασίστες, συνολικής αξίας 730 ευρώ

    6) τρία iLoks για χρήση του παραπάνω λογισμικού.

    7) Τα τραγούδια των 20 πρώτων συμμετοχών (TOP-20) θα παραμείνουν στη σελίδα του Διαγωνισμού, για όλα τα επόμενα χρόνια λειτουργίας του MusicHeaven. Για κάθε τραγούδι θα υπάρχει player που θα επιτρέπει την ακρόαση του από τους επισκέπτες. Δίπλα σε κάθε τραγούδι, θα αναφέρονται πληροφορίες για τους δημιουργούς του (πχ website, τρόπος αγοράς/download, διεύθυνση mySpace, email). Με αυτό τον τρόπο, το MusicHeaven θα προωθεί διαρκώς, δωρεάν και χωρίς ημερομηνία λήξης, τα 20 πρώτα τραγούδια και τους δημιουργούς τους.

    8) Μετά το τέλος του Διαγωνισμού θα διοργανωθεί live, όπου οι τελικοί 20 νικητές θα μπορούν να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στο κοινό.

    Χορηγοί: Orosys - Two Notes Audio Engineering, FM Records, Εκδόσεις Cambia


    Η Orosys - Two Notes Audio Engineering είναι η εταιρία που δημιουργεί και κατασκευάζει την σειρά Torpedo, που αποτελείται από ψηφιακά loadboxes και DIs για κιθαρίστες και μπασίστες. Όλα τα προϊόντα Torpedo αποτελούν state-of-the-art εξομοιωτές ηχείων και είναι σχεδιασμένα για τη μέγιστη άνεση, τόσο των μουσικών, όσο και των ακροατών.

    www.two-notes.com




    Η FM Records ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και αποτελεί σήμερα τη μόνη εναπομείνασα «ανεξάρτητη» Ελληνική δισκογραφική εταιρεία. Πάντα κοντά στους νέους καλλιτέχνες και με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της, η FM αφουγκράστηκε την αλλαγή στη μουσική βιομηχανία και στράφηκε στη δημιουργία e-label με σκοπό την ηλεκτρονική διανομή και προώθηση των νέων κυκλοφοριών.

    www.fmrecords.net




    Οι Εκδόσεις Cambia δημιουργήθηκαν με στόχο να προβληθούν νέοι συνθέτες, καλλιτεχνικοί δημιουργοί, νέες τάσεις στο χώρο της μουσικής εκπαίδευτικής προσέγγισης όπως επίσης να ενισχύσει την προσπάθεια των νέων μουσικων στα πρώτα τους βήματα, αναδεικνύοντας παράλληλα μουσικές σχολές, ωδεία και ανεξάρτητους επαγγελματίες.

    www.cambiabooks.gr


    Αιτήσεις συμμετοχής και όλες οι λεπτομέρειες (προϋποθέσεις συμμετοχής, όροι, βραβεία) στη σελίδα του Διαγωνισμού:

    www.contest.musicheaven.gr

    Ενημερώστε φίλους και γνωστούς που γράφουν μουσική, στέλνοντας το παραπάνω link και κάνοντας Share (δεξιά πάνω).

    Για συζητήσεις σχετικά με τον Διαγωνισμό (εντυπώσεις, ερωτήσεις) έχει δημιουργηθεί κατηγορία στο Forum.


    Tags
    Μουσική Γενικά:ραδιόφωνο



    Γίνε ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

    Αν σου αρέσει να γράφεις για μουσικά θέματα, σε περιμένουμε στην ομάδα συντακτών του ιστορικού, ανεξάρτητου, πολυφωνικού, υγιούς και δημοφιλούς ηλεκτρονικού περιοδικού μας.

    Στείλε το άρθρο σου

    σχολιάστε το άρθρο


    Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να είστε μέλος του MusicHeaven. Παρακαλούμε εγγραφείτε ή συνδεθείτε

    #25528   /   16.10.2012, 05:44   /   Αναφορά

    Ερώτηση: Οι ενδιαφερόμενοι τι υποβάλουν; Παρτιτούρα ή την εκτέλεση του τραγουδιού και με ποιο τρόπο. Με αρχείο ήχου; πως; Ρωτάω γιατί είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στον διαγωνισμό. Σας ευχαριστώ.

    #25529   /   16.10.2012, 05:46   /   Αναφορά

    Επίσης ο στοίχος πρέπει να είναι δικός μου ή μπορώ να χρησιμοποιήσω και έτοιμο. π.χ κάποιο ποιήμα;